Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 04, 08:40)
O kur darytos nepatiko? g.gif

http://www.myphotographics.co.uk/ nepatiko pats virselis fainas, bet va viduj schmoll.gif ir dovana buvo, tai iki siol nepatogiai jauciuos unsure.gif

O per Albelli as minkstais virseliais dar dariau, tai fainai, o kita maza linu aptrauktais virseliais ax.gif

Airv, paskutinej man irgi kvadrato norisi. Kitokios nuotraukos negu iprasta.

Kaip jus modelius atpalaiduojat? As saviskei siandien norejau 100g duoti blush2.gif grazi moteris, o vis sako, kad nefotogeniska, veidas neatsiplaiduoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 04, 15:48)
vot i pagavarili  lotuliukas.gif

i orbitas
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 14:54)
Kaip jus modelius atpalaiduojat? As saviskei siandien norejau 100g duoti  blush2.gif grazi moteris, o vis sako, kad nefotogeniska, veidas neatsiplaiduoja  blush2.gif

Maniškei sudėtinga, nes su kabėm (gerai jos, bet ne kiekvienoj nuotraukoj). Tai ir sukandimas matosi tam tikrose pozose ir pavargsta susičiaupus, ir jokia degtinėlė neatpalaiduotų šito reikalo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(airv @ 2011 07 04, 14:37)
Paskutinė iš šitos serijos smile.gif Reikia nuomonės dėl rankų smile.gif

Jei jau rankos, tai man čia tada norisi gauruotų vyriškų (labai vyriškų rankų) smile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 07 04, 14:49)

aš vakar dosytę vonioj papleškinau.

Oho. Ohoho. Žiūrėjau ir nesupratau- vaikas čia žvelgia ar jaunutė mergina. Šakės kaip šviesa, žvilgsnis ir kadravimas vaiką gali paverst suaugusiu. blink.gif

QUOTE(Rico @ 2011 07 04, 14:54)
nepatogiai jauciuos  unsure.gif

labai dėkui už info... O per kiek laiko atsisiuntei?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 04, 14:22)
airv - nu va kaip grazhu, spalvota. mm. modeliukas toks svajingas, romantishkas. man patiko kur pievoje ji sedi, kadravimas, spalvos, emocija - viskas. vat o jb kadrai, kur galva uzdengta, ilgai galvojau rasyt nerasyt.. bet man nepatiko. nelabai supratau kokia mintis buvo nuotraukos, manes nekabina tokios, nors patinka kai uzdengti veidai, patinka paslaptys, kai ziuri i foto, ieshkai, galvoji, bet sitai sakau ne. lyg ir jb papilkejes? butu nuostabi foto, jei ant galvos nebutu tos medziagos, o tiesiog nuleista galva, plaukai. nes tas medziagos perejimas is galvos link kuno man nesiziuri, uzdengia ranka, nu tokia keistoka nuotrauka. padoryk dar kazhka, turi idomiu darbu, retai rodaisi smile.gif

pritariu ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
noreciau prisijungti prie jusu burio, jau kuri laika, skaitineju, domiuosi fotografija, kai isigijau veidrodini fotoaparata, negaliu nuo jo atsiplesti ax.gif taip ir atsiduriau pas jus smile.gif
kad neateiciau tusciomis, pabandziau pdaryti namu darbus, taigi
ND1
user posted image
user posted image
user posted image

ND2
f3,5 ISO 100
user posted image

f7,1 ISO 400
user posted image

f18 ISO 1600
user posted image

ND3
26mm
user posted image

40mm
user posted image

55mm
user posted image

Papildyta:
ND4
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Dėkui, merginos, už komentarus. Smagu, kad jausmus sukėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 04, 14:02)

labai dėkui už info... O per kiek laiko atsisiuntei?

As ne LT, tai tas kur nepatiko per pora dienu, kaip ir rase, o Albelli per savaite, nors dabar ju psl raso few days, gal pagreitino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 07 04, 14:17)
Laba diena,
noreciau prisijungti prie jusu burio

Sveika prsijungus.
ND, mano manymu gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 07 04, 13:33)
Kai galesiu, imsiu Canon 24-70, kaip jisai, gal kas turit?

Čia kai Mark'ą įsigysi, ar prieš? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 liepos 2011 - 15:39
QUOTE(airv @ 2011 07 04, 15:11)
man norėtųsi itin šviesaus kintamo židinio objektyvo, bet... biggrin.gif
Papildyta:

Dubliuoju. Rakursas įprastas.Kadravimas pabodęs šiam modeliui, bet man mielai žiūrisi, lengvai. Rodausi.

foto patikti 4u.gif
dėl objektyvo - ir aš apie zoomini šviesų pasvajoju blush2.gif

QUOTE(dosa @ 2011 07 04, 15:49)

aš vakar dosytę vonioj papleškinau. Kaip kadravimas, j.b? Nekliūna, kad viena akis ryškesnė?  g.gif

foto tikrai faina,bet gal šiek tiek šviesiau norėtusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 07 04, 15:39)

Čia kai Mark'ą įsigysi, ar prieš?  biggrin.gif

Kartu su:smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 04, 14:45)
foto tikrai faina,bet gal šiek tiek šviesiau norėtusi  blush2.gif

Nu bandziau as ja sviesinti, kazkodel prie paskutinio varianto vistik pasilikau...
Aciu labai uz nuomone 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 07 04, 14:54)

nu faina klausyk bigsmile.gif
O kaip tavo tas sigma, kur neseniai įsigijai?
Atsakyti