QUOTE(pandre @ 2011 07 06, 16:26)
Levap85, grazios, svelnios spalvos, o siaip nezinau...gal ir ranku kiek noretusi...lyg per daug visko uzslepta...ai, ne man cia jus komentuoti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 06, 18:13)
nuotrauka grazi,bet labai akiu norisi,vos tik paziurejus zvilgnis pradejo ieskoti akyciu,o cia ju ner
Man patinka kai rodoma ne viskas ir man patinka detales. O del sios nuotraukos zinojau, kad kiek bus zmoniu kuriems patiks, lygiai tiek pat bus tu kuriems nepatiks

Aciu visiems uz nuomones bet jei nesupyksit as liksiu prie savo
QUOTE(Yvette @ 2011 07 06, 19:31)
IevosP foto man ne akių, o rankų trūksta. Dažniausiai nuotraukose fokusuojama į akis, jos kalba. Pasirinkai be jų parodyti. Ok, man tokios foto taip pat patinka.
Bet tuomet trūksta kitokios kalbos. Lūpos čia man nieko nešnabžda, moteriškos linijos paslėptos, jos taip pat nieko neišduoda. Atspindys nieko perdaug nesako, tad kas padėtų šiuo atveju ir kas būtų tikrai papuošę tai rankos. Na dar pakabukas, kuris taip pat kažkokią žinią turėtų.
Yvette komentaro nesupratau- komentaras lyg ir mano nuotraukai, o nick'as kitas...
fox. aciu!
Papildyta:
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 06, 19:56)
Laba diena, pagaliau laikau rankose fotoaparata, tai nedrasiai lendu is pogrindzio

skaitau jau senokai, spejau ir Alabamai pora kartu papozuot

megstu ir fotografuoti, ir pozuoti, tikiuosi cia ismokti daugiau, nes paemus i rankas aparata, atrodo, kad nieko nezinau

va ka reiskia temos skaitymas be praktikos
1 ND
VIskas gerai