Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(levap85 @ 2011 07 06, 12:35)
Pakomentuokit please  ax.gif

Man noretusi akiu, bet siaip nuotrauka grazi, tokia svelni, atspindys grazus. Tokia ir komentuotoja as biggrin.gif

QUOTE(chimera @ 2011 07 06, 13:32)
kas čia vis nori pirmokų nemokšiškų foto  biggrin.gif

Vengrija.

Man trecia ir ketvirta patinka.
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 06, 15:35)
Pakomentuokit please  ax.gif

nuotrauka grazi,bet labai akiu norisi,vos tik paziurejus zvilgnis pradejo ieskoti akyciu,o cia ju ner rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 06, 16:56)
Per Match Color?O jeigu RAW-e atsidarytum,gal kiek temperaturas pastumdzius ka nors normalesnio gautum?Suprantu,kad su spavom bus ne kas,bet gal j/b graziau pasivers?

Taip, per match colour. Bet man neatsikuria..o RAW negaliu tvarkyti, nes ne RAW fotkinta...jei buciau juo fotkinusi, tai nesukciau nei jums, nei sau galvos cia biggrin.gif
Atsakyti
IevosP foto man ne akių, o rankų trūksta. Dažniausiai nuotraukose fokusuojama į akis, jos kalba. Pasirinkai be jų parodyti. Ok, man tokios foto taip pat patinka.
Bet tuomet trūksta kitokios kalbos. Lūpos čia man nieko nešnabžda, moteriškos linijos paslėptos, jos taip pat nieko neišduoda. Atspindys nieko perdaug nesako, tad kas padėtų šiuo atveju ir kas būtų tikrai papuošę tai rankos. Na dar pakabukas, kuris taip pat kažkokią žinią turėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 liepos 2011 - 18:32
IevaP iš tiesų yra vyras. laugh.gif Ten L pirmoji, o ne I.
Atsakyti
Laba diena, pagaliau laikau rankose fotoaparata, tai nedrasiai lendu is pogrindzio biggrin.gif skaitau jau senokai, spejau ir Alabamai pora kartu papozuot smile.gif megstu ir fotografuoti, ir pozuoti, tikiuosi cia ismokti daugiau, nes paemus i rankas aparata, atrodo, kad nieko nezinau biggrin.gif va ka reiskia temos skaitymas be praktikos cool.gif

1 ND

user posted image

user posted image

user posted image

2 ND

F3,5/ISO 200
user posted image

F6,3/ISO 400
user posted image

F11/ISO 1600
user posted image

3 ND

25mm
user posted image

34mm
user posted image

55mm
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 06 liepos 2011 - 19:07
QUOTE(pandre @ 2011 07 06, 16:26)
Levap85, grazios, svelnios spalvos, o siaip nezinau...gal ir ranku kiek noretusi...lyg per daug visko uzslepta...ai, ne man cia jus komentuoti doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 06, 18:13)
nuotrauka grazi,bet labai akiu norisi,vos tik paziurejus zvilgnis pradejo ieskoti akyciu,o cia ju ner rolleyes.gif

Man patinka kai rodoma ne viskas ir man patinka detales. O del sios nuotraukos zinojau, kad kiek bus zmoniu kuriems patiks, lygiai tiek pat bus tu kuriems nepatiks smile.gif Aciu visiems uz nuomones bet jei nesupyksit as liksiu prie savo smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 06, 19:31)
IevosP foto man ne akių, o rankų trūksta. Dažniausiai nuotraukose fokusuojama į akis, jos kalba. Pasirinkai be jų parodyti. Ok, man tokios foto taip pat patinka.
Bet tuomet trūksta kitokios kalbos. Lūpos čia man nieko nešnabžda, moteriškos linijos paslėptos, jos taip pat nieko neišduoda. Atspindys nieko perdaug nesako, tad kas padėtų šiuo atveju ir kas būtų tikrai papuošę tai rankos. Na dar pakabukas, kuris taip pat kažkokią žinią turėtų.

Yvette komentaro nesupratau- komentaras lyg ir mano nuotraukai, o nick'as kitas... tongue.gif

fox. aciu!

Papildyta:
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 06, 19:56)
Laba diena, pagaliau laikau rankose fotoaparata, tai nedrasiai lendu is pogrindzio biggrin.gif skaitau jau senokai, spejau ir Alabamai pora kartu papozuot smile.gif megstu ir fotografuoti, ir pozuoti, tikiuosi cia ismokti daugiau, nes paemus i rankas aparata, atrodo, kad nieko nezinau biggrin.gif va ka reiskia temos skaitymas be praktikos  cool.gif

1 ND

VIskas gerai smile.gif
Atsakyti
Heaven sent, gerai:)
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 06, 17:29)
Taip, per match colour. Bet man neatsikuria..o RAW negaliu tvarkyti, nes ne RAW fotkinta...jei buciau juo fotkinusi, tai nesukciau nei jums, nei sau galvos cia biggrin.gif

Tai as suprantu,kad ne RAW fotografavai,bet juk ir JPG faila galima atsidaryti RAW programoje ,nesakau,kad pavyks,bet pabandyti tai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu ! smile.gif

nebeleidzia i viena zinute kelt

4 ND

user posted image

user posted image

user posted image

5 ND

dienos sviesoje

auto
user posted image

debeselis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 06 liepos 2011 - 19:16
heaven_sent-liuks!
Jetau,nerode man WB namu darbu kai komentavau doh.gif
Ar nemelynuoja rankinis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 06 liepos 2011 - 19:19
na nezinau, bandziau daryti ir su pilkesniu lapu, kaip kazkas siule seniau, bet tada isvis pilksvai gaunasi g.gif o cia su baltu daryta, nezinau kaip kitaip reiktu.
Atsakyti