Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(*tigriukas* @ 2011 07 28, 10:23)
Ka norit konkreciai ne aisku?
Aptarnavimas puikus, kambariu dalinimas vyksta nuo 14 val.mes vietoj buvom gana anksti 10 val., tai teko palaukti. Niu ka, gavom po apyranke kiekvienas ant rankos ir leidomes isletis. Lagaminai saugiai buvo palikti prie viesbucio iejimo, ir saugomi. Ten nieks net negalvoja pasisavinti, tik nebent reiktu saugotis Lenku, nes jie pavoge musu ranksluosti nuo gulto prie baseino. Buvo liudininku, bet nieko jiems nesake. Issiprendem mes ta nemalonu ivyki su dviem zaliais.
Labai didele teritorija viesbucio, tuo paciu galejom dar dvieju viesbuciu teritorija naudotis. Maistas skanus, ivairus, ir labai daug. Kava skaniausia tai tik bariuke prie centrinio iejimo i viesbuti (kairej pusej). Ka daugiau rasyt? net nezinau? klauskit, atsakysiu.

Atsiliepimuose skaiciau, bet nelabai supratau, ar tikrai galima maitintis visu viesbuciu valgyklose ? la carte kiek ir kiek galima naudotis? Maisto pasirinkimas?
Kiek nuo oro uosto trunka vaziavimas? Ar labai "uzknisa" lektuvu nusileidimo garsai ? tai tiek blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jungiuosi ir aš į šį būrį. Į Egiptą vyksime pirmą kartą.
Iki šiol jis manęs kažko visai netraukė lotuliukas.gif
Kadangi vasarą negavau atostogų, kas belieka rudenį iš kelionių lotuliukas.gif

Planuojame lapkričio mėnesį. Labiausiai vilioja Alf leila wa leila. Iš čia pasisakiusių, atrodo vienas iš geresnių biggrin.gif Man labai šis viešbutis Maroką primena.

Aišku kelionė dar nenupirkta, laukiame normalesnių kainų ax.gif

Klausimas. Ką dar be piramidžių, Kairo, Luksoro, nardymo, būtų galima pamatyti Egipte blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2011 07 28, 13:15)
Sveiki 4u.gif

Kadangi vasarą negavau atostogų, kas belieka rudenį iš kelionių  lotuliukas.gif

Planuojame lapkričio mėnesį. Labiausiai vilioja  Alf leila wa leila. Iš čia pasisakiusių, atrodo vienas iš geresnių  biggrin.gif  Man labai šis viešbutis Maroką primena.

Klausimas. Ką dar be piramidžių, Kairo, Luksoro, nardymo, būtų galima pamatyti Egipte  blush2.gif

sfaris, beduinu kaimelis, Aleksandrija (bet toli) jei is Sharmo Jeruzale Mozes kalnas, Jordanija
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 07 28, 13:54)
Atsiliepimuose skaiciau, bet nelabai supratau, ar tikrai galima maitintis visu viesbuciu valgyklose ? la carte kiek ir kiek galima naudotis? Maisto pasirinkimas?
Kiek nuo oro uosto trunka vaziavimas? Ar labai "uzknisa" lektuvu nusileidimo garsai ? tai tiek  blush2.gif

ranka pridejus prie sirdies pasakysiu, kad kituose viesbuciuose net nebuvo kada lankytis blush2.gif nes is septyniu dieneliu penkios buvo eskursijom skirtos. Maisto daug, ir visokio. Rytais stovedavom eilej prie omleto, kiausinienes. Toks fains vyrioks kepdavo, ir su tokiais visokiais triukais thumbup.gif vaikai imdavo blynus, bulkutes labai skanios, sausi pusryciai keliu rusiu su pienu. Kiekvienas rasdavo pagal savo norus. Tiesa sakant apsivalgymas budavo. Vaisiai: kivi - vietiniai, persikai, slyvos, vynuoges, obuoliai, melionai, apelsinai - labai, labai saldus, bananai, ir dar visokie kuriu net neatpazinau blush2.gif
viena kart teko net valgyt keptus karvelius. Gidei kai pasakem tai sake nu tada jau didele prabanga teko mums thumbup.gif maistas skanus. Zuvis labai skani, vistiena, jautiena.
Nuo oro uosto truko labai ne daug g.gif +- 10 - 15.
Girdet girdejos, bet netrukde, nes mes miegodavom su ijungtu kondicionieriu, nes kitaip silta budavo, tai patikek per ji nieko negirdesit mirksiukas.gif Mes emem ne mazai kelioniu, tai i numeri pereidavom vos kojas nesdami... vaikai krisdavo, tik as ant budincio rezimo budavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 07 28, 14:29)

Labai aciu, vis dar as pasirinkimo stadijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 07 27, 16:07)
jei atvirai nebuvau egipte UAI, bet geruose viesbuciuose yra sultys , svieziai spaustos rytasi, visa diena is pakeliu, bet labai skanios tikros smile.gif ledai visa diena baruose, cipsai pakelisuose baruose ir gal ar kas nepamenu, na aisku minibaras pildomas kasdien, ir dar kas man labiausia patiko, gali a la carte valgyt kas dien bet kokiam restorane ( kartoju, cia ne UAI bet tirai geri viesbuciai )  4u.gif todel mano vyro i turkija neisvadinsi...

bet ir Turkijos viesbuciuose visa tai yra ir vaikams ir karuseles(ko nemaciau,kad butu Egipte) ir kalniukai ir t.t.
Atsakyti
Gal kam teko būti Albatros palace hotel resort? smile.gif būtų įdomu išgirst atsiliepimų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 27, 16:23)
Per kokią agentūrą pirkot?  blush2.gif

teztour agente smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2011 07 28, 11:15)
Sveiki 4u.gif

Kadangi vasarą negavau atostogų, kas belieka rudenį iš kelionių  lotuliukas.gif

Planuojame lapkričio mėnesį. Labiausiai vilioja  Alf leila wa leila. Iš čia pasisakiusių, atrodo vienas iš geresnių  biggrin.gif  Man labai šis viešbutis Maroką primena.

Klausimas. Ką dar be piramidžių, Kairo, Luksoro, nardymo, būtų galima pamatyti Egipte  blush2.gif

lakriti saunus laikas as praita met buvau ir siemet vel skernedu alfa leila geras hotelis bet siulyciau kita as sita irgi buvau nuziurejus bet uzsisakiau kita smile.gif nes teztour agente pasiule jai domina galiu duot agente smile.gif susikalbesite del keliones siulyciau be siu ka svardinote eskursiju rojaus sala el gouna karaliskas kruizas jai domina paziurekite teztour puslapi keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 07 29, 09:22)
lakriti saunus laikas as praita met buvau ir siemet vel skernedu  alfa leila geras hotelis bet siulyciau kita as sita irgi buvau nuziurejus bet uzsisakiau kita smile.gif nes teztour agente pasiule  jai domina galiu duot agente smile.gif susikalbesite del keliones siulyciau be siu ka svardinote eskursiju rojaus sala el gouna karaliskas kruizas jai domina paziurekite teztour puslapi keliones smile.gif

Na prasom nesupykti, bet esmes, is siu zodziu kratinio, taip ir nesupratau doh.gif Tai i kuri v/b ju vykstat g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 07 29, 08:30)
Na prasom nesupykti, bet esmes, is siu zodziu kratinio, taip ir nesupratau doh.gif Tai i kuri v/b ju vykstat g.gif

jo, skaityti katastrofa drinks_cheers.gif suprasciau, jei zmogus skuba, bet jos kiekviena zinute tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 07 29, 09:22)
teztour agente smile.gif
Papildyta:

lakriti saunus laikas as praita met buvau ir siemet vel skernedu  alfa leila geras hotelis bet siulyciau kita as sita irgi buvau nuziurejus bet uzsisakiau kita smile.gif nes teztour agente pasiule  jai domina galiu duot agente smile.gif susikalbesite del keliones siulyciau be siu ka svardinote eskursiju rojaus sala el gouna karaliskas kruizas jai domina paziurekite teztour puslapi keliones smile.gif

būtų labai šaunu, jai į AŽ parašytum agentės kontaktus.

o į kokį jūs viešbutį važiuojate ?
Atsakyti
Ateinu pasidziaugti, kad 12.01 vel vykstam i egipta yahoo.gif Jau dabar pradedu laukti ziemos hihihi.gif
Pernai buvom miesto centre esanciam v/b, siemet jau rinkaus uz miesto. Nugalejo Albatros aqua blue resort thumbup.gif
Gal dar yra kas vysktanciu ta data bigsmile.gif Noretusi kompanijos, nes is savu ratu niekas nevyksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 29 liepos 2011 - 14:49