QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 11, 11:51)
Iš pradžių ir aš buvau nusižiūrėjus urban rider, bet paskui pamąsčiau, kad visgi 4rider lengvesnis, o man reiks nusinešt iš ir į antrą aukštą.
O aš atvirkščiai - iš pradžių buvau nusižiūrėjus 4rider, bet pastumdžius parduotuvėj pasirodė nepatogus stumt, gal rankenos aukštis neįtiko, nežinau, bet paėmus Urban riderį iš karto kitas reikalas

jokių nepatogumų nejaučiau. Aš pirmam aukšte, bet galvoju nenešiot vežimo, o laiptais nuleist ir užvažiuot, ratai didoki, tai tikiuosi nebus problemu
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 13:50)
turejom mergytei pirmaji tutis vezimuka, tai galima sakyti
baisiausia jau esame mate 
va ten tai jau buvo svoris ...
čia labai taikliai pasakėte

mes irgi pirmąjam turėjome tutį, dabar net į jų pusę nesinori žiūrėti

ypač gal dėl siaubingo dalių tvirtinimo ant rėmo
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 14:07)
bent jau pas mus senesnio modelio x lander tai visa ta sportines dalies medziagine dalis nusiima ir segasi su knopkikem , dirzais ... cia vasara buvome nueme isskalbti ... vyras mat arde ... tai va sprotine dali nemus manau adapteriu pagalba ir tvirtinasi lopsys. . Na man tas tvirtinimasis neturi esmes, gi nekaitaliosite vietoj lopsio sportine dali ir tt... kai pereisite iskart prie sportinio tai lopsys bus giliai pasleptas ..

Gaila mutsy man realiai netenka paciupineti
Bent jau man tvirtinimas ant rėmo dar ir kaip svarbus, gi kai lopšys užsidės, tai nebus jis ten amžiams, kai reiks sulankstyti rėmą, tai kaskart juk reiks ir lopšį nuimt, na nebent jis susilanksto kartu su lopšiu ir jūsų auto su labai didele bagažine
P.S. gal ką domina Safe2go kėdutė?
Naudota vieno vaiko, vyšninės spalvos, 200lt