As tai tingiu rasyt apie nieka....

QUOTE(Oksanik @ 2011 10 25, 19:05)
O as tai parasysiu.
Nutariau as siandien issikepti aviziniu sausainiu. Nuejau i Rimi dribsniu. Nusipirkau pacius brangiausius Galintos (raudoname kartoniniame pakelyje). Pradejau ruostis kepimui - ziuriu kazkoks drugelis skraido. Na ismeciau as ji i balkona. Issilydziau sviesta, atsidarau dribsniu pakeli.... kai pabiro is ten drugeliu burys

va va, tie drugeliai man irgi trumpina gyvenimą
. aš galvojau, gal jie pas mane iš pakampių atsinaujina, bet iš tiesų dažniausios vietos, kur aš jų randu tai būna dribsnių pakelis (bet seniau priktas ir truputį primirštas) ir sėlenos. Tai va, paskui kai užsileidi juos ant galvos sunku iki galo išnaikinti nebent be gailesčio visas kruopas arbatas ir prieskonius išmestum.
o jei tai iš naujo pakelio išskrido, tai siūlyčiau eiti atgal į parduotuvę su lauknešėliu, nebent čekio neturi

o jei tai iš naujo pakelio išskrido, tai siūlyčiau eiti atgal į parduotuvę su lauknešėliu, nebent čekio neturi
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 10 26, 13:56)
va va, tie drugeliai man irgi trumpina gyvenimą
. aš galvojau, gal jie pas mane iš pakampių atsinaujina, bet iš tiesų dažniausios vietos, kur aš jų randu tai būna dribsnių pakelis (bet seniau priktas ir truputį primirštas) ir sėlenos. Tai va, paskui kai užsileidi juos ant galvos sunku iki galo išnaikinti nebent be gailesčio visas kruopas arbatas ir prieskonius išmestum.

Neturiu cekio. Ismeciau prie kasos.
Bet girdejau, kad cia malune jau buna uzkresti grudai sitomis leliukemis. Bet tai reiskia, kad iki to galbut as valgiau su leliukemis dribsnius?????? Niam niam

QUOTE(Iznija @ 2011 10 26, 13:03)
Neturiu cekio. Ismeciau prie kasos.
Bet girdejau, kad cia malune jau buna uzkresti grudai sitomis leliukemis. Bet tai reiskia, kad iki to galbut as valgiau su leliukemis dribsnius?????? Niam niam

Gerai, kad as jokiu dribsniu evalgau

QUOTE(milisena @ 2011 10 26, 14:06)
o kruopas

QUOTE(milisena @ 2011 10 26, 20:36)
nu va kaip tai pasisekė

Iznija, nors ir neturint čekio patarčiau į vartotojų teises paskambinti, bent jau išimtų iš lentynų tuos dribsnius. nes jie ryškiai užsistovėję ten, ir šeiminom prisidauginę

skaudzia tema kalbat, pries metus mes tiek to gerio turejom, kad viska meciau, viska valiau su rugstim
siandien paemiau cukraus pudra kazkokia su kakava is asorti pries dvi-tris savaites pirkta- o ten vien voratinkliai tie, tai net israudau is pykcio
o ta pirma karta tai selenose tikriausiai didziausias lizdas buvo ir dar tokiuose paciuose maisuose kas ten gemalai kvieciu ar kas buna.
atseit anksciau tai budavo kad visas kruopas ir perplaudavo, miltus sijodavo, bet dabar gi ir prieskoniu koks kalnas ir jie viska eda
o kruopos tai maiseliuose virimui ir t.t. bet siaip as tu musu tai gyvenime nebuvau maciusi iki pernai
siandien paemiau cukraus pudra kazkokia su kakava is asorti pries dvi-tris savaites pirkta- o ten vien voratinkliai tie, tai net israudau is pykcio
o ta pirma karta tai selenose tikriausiai didziausias lizdas buvo ir dar tokiuose paciuose maisuose kas ten gemalai kvieciu ar kas buna.
atseit anksciau tai budavo kad visas kruopas ir perplaudavo, miltus sijodavo, bet dabar gi ir prieskoniu koks kalnas ir jie viska eda

QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 10 26, 20:44)
nu va kaip tai pasisekė
Iznija, nors ir neturint čekio patarčiau į vartotojų teises paskambinti, bent jau išimtų iš lentynų tuos dribsnius. nes jie ryškiai užsistovėję ten, ir šeiminom prisidauginę

Tureciau ceki, buciau tikrai nepatingejusi nunesti atgal. Tik tiek kad kai pagalvoju, jei dar butu leliukes kokios, o ne drugeliai, tai ir valgyciau sau. O dar kai pagalvoju, kiek jau tokiu kartu buvo??? Valgysiu dabar tik bulves is kaimo

Oi aš irgi kenčiu nuo maistinių kandžių
... viskas arba stiklainiuose supilta arba šaldytuve ir vistiek randa kur užsiveisti. Viršūnių viršūnė buvo kai radom kirmlėlytes beplaukiojančias plasmasiniame hermetiškai uždaromam indelyje su medumi. Kaip jos ten pateko
Svarbiausia prieš savaitę tą medų naudojau - nieko dar nebuvo (bent jau taip atrodė)

Tai mes gal valgom kruopas su leliukemis???
einu patikrint...