Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

Uj kiek vezimeliu stumdytoju thumbup.gif Galima bus lialiais meet'a daryt biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Paupys smagu, bet man vienai ten nedrasu
Atsakyti
QUOTE(vaidiluteeee @ 2014 01 23, 12:47)

Tai palaikysiu kompaniją smile.gif
Nors ten daug yra vaikštančių ir sportuojančių..
Atsakyti
QUOTE(vaidiluteeee @ 2014 01 23, 12:47)

Žinokit, aš per ten namo griždavau, einant iš Antakalnio poliklinikos. Baisaus nieko nera, ypač diena. Aš dar jei su sportiniais batukais budavau, begiodavau.Namo griždavau nusikalus juodai biggrin.gif Bet vyresnelio važiuodavau paimt iš daržo, tai vakare luždavau beskaitydama vyresneliui pasaką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2014 01 25, 01:02)
Žinokit, aš per ten namo griždavau, einant iš Antakalnio poliklinikos. Baisaus nieko nera, ypač diena. Aš dar jei su sportiniais batukais budavau, begiodavau.Namo griždavau nusikalus juodai  biggrin.gif  Bet vyresnelio važiuodavau paimt iš daržo, tai vakare luždavau beskaitydama    vyresneliui pasaką  lotuliukas.gif

Kokia saunuole!!!! Va cia tai super mamyte!

Prie rajono temos - uzvakar apie 23val. per musu kiema prasiejo "geradariai" doh.gif Dauze langus automobiliuose. Musiskiui keleivio stikla, kaimynui ziauru - priekini ir galini.
Mes 1 karta parsivarem nakciai is garazo toki retai naudojama auto, o kaimynai yra pasiskoline, tad kerstauti nieks negalejo, tiesiog...

Kol kas nieko nepagavo.
Atsakyti
QUOTE(Alirete @ 2014 01 25, 12:22)
Kokia saunuole!!!! Va cia tai super mamyte!

Prie rajono temos - uzvakar apie 23val. per musu kiema prasiejo "geradariai"  doh.gif Dauze langus automobiliuose. Musiskiui keleivio stikla, kaimynui ziauru - priekini ir galini.
Mes 1 karta parsivarem nakciai is garazo toki retai naudojama auto, o kaimynai yra pasiskoline, tad kerstauti nieks negalejo, tiesiog...

Kol kas  nieko nepagavo.

Pas mus garaze pasidarbavo berods praeita savaite. 12 masinu nukentejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2014 01 26, 20:02)
Pas mus garaze pasidarbavo berods praeita savaite. 12 masinu nukentejo  unsure.gif

Irgi langus daužė?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2014 01 26, 18:02)
Pas mus garaze pasidarbavo berods praeita savaite. 12 masinu nukentejo  unsure.gif

O tai kaip i garaza ilindo unsure.gif Siaubas doh.gif daznai cia taip buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alirete @ 2014 01 25, 11:22)
Prie rajono temos - uzvakar apie 23val. per musu kiema prasiejo "geradariai"  doh.gif Dauze langus automobiliuose. Musiskiui keleivio stikla, kaimynui ziauru - priekini ir galini.

Kol kas  nieko nepagavo.

Tai gal kerstavo,kad auto kieme nenuadojamas stovejo g.gif Ir niekas negirdejo kaip dauze? unsure.gif Siaubas...

QUOTE(Bambina0229 @ 2014 01 26, 19:02)

Tai manau tokiu atveju tikrai policija turi buti itraukta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alirete @ 2014 01 27, 01:45)
Irgi langus daužė?? doh.gif

Vyras sake, kad isdauze blink.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2014 01 27, 13:15)
O tai kaip i garaza ilindo unsure.gif  Siaubas doh.gif  daznai cia taip buna unsure.gif

KAip ilindo sunku pasakyti. Gal kuris nors is kaimynu vel neuzdare vartu g.gif

Policija buvo iskviesta, rytoj bus susirinkimas saugumo klausimais, taciau kol patys neismoksim uzdarineti vartu, tol taip ir bus
Atsakyti
Kimynkos, kurios dar nestuke.gif ar neseniai susilauket lialiuku, gal galit kokia gine parekomeduot? Kur jus lanketes? Laukiu rekomendaciju i AZ biggrin.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2014 01 28, 13:36)
Kimynkos, kurios dar  nestuke.gif ar neseniai susilauket lialiuku, gal galit kokia gine parekomeduot? Kur jus lanketes? Laukiu rekomendaciju i AZ biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

As tai lankausi antakalnio pol pas Nenarokova 4u.gif
Atsakyti