ziema atejo
bet kiek teko girdet ,kad tai netokia jau reta operacija
ziema atejo
ziema atejo
QUOTE(Irene Matuiz @ 2014 03 17, 20:47)
Gal pas Ivanauskiene buvot santariskese?
Sveiki, ne, mes pas Puzina lankomes
sveikos merginos nu negalejau neparasyti o kas tas pisiunas kur kalbejot
QUOTE(svilaroze000 @ 2014 04 07, 18:03)
Mano sunus taip savo vyriska pasididziavima vadina
Sveikutės gyvenu arti Šiaurės miestelio ir vaikščioti su mažyliu einam po šiaurės miestelį
, todėl norėčiau prisijungti prie Jūsų bendravimo
Atsiprašau, aš ne i temą, bet gal kas atsiliepsite
Ieškome mamytės, kuri norėtų priimti įkompaniją mūsų berniuką. Reikėtų nuo 2014m. liepos mėnesio iki 2015m.liepos men.
Mūsų vaikui liepos mėnesį sueis 2metai. Gyvename be pampersu,mokame patys valgyti.
jei susidomesite - brukštelkite až su klausimais bei savo pasiūlymu. Mes gyvename prie minsko iki, tad patogiausia butų netoli gyvenanti mamytė. Prižiūrėti reikėtu anksčiausiai nuo 7:30 arba nuo 8:10 iki16:30 - 17:00(vėliausiai)...
Ieškome mamytės, kuri norėtų priimti įkompaniją mūsų berniuką. Reikėtų nuo 2014m. liepos mėnesio iki 2015m.liepos men.
Mūsų vaikui liepos mėnesį sueis 2metai. Gyvename be pampersu,mokame patys valgyti.
jei susidomesite - brukštelkite až su klausimais bei savo pasiūlymu. Mes gyvename prie minsko iki, tad patogiausia butų netoli gyvenanti mamytė. Prižiūrėti reikėtu anksčiausiai nuo 7:30 arba nuo 8:10 iki16:30 - 17:00(vėliausiai)...
Kaip cia ramuuuuuuuu
na as jau su lialium ratus suku
Na gi,kaimynes,kas su vezimukais,yra proga susipazint,kartu vezimelius pastumdyt
QUOTE(Klaauzada @ 2014 05 16, 15:55)
Kaip cia ramuuuuuuuu
Na gi,kaimynes,kas su vezimukais,yra proga susipazint,kartu vezimelius pastumdyt 
As ir jau suku ratus
Kartais matau kelias mamytes,vis pagalvoju gal kokia kaimynka
O kada tu eini i lauka? Gali man AZ bruktelt kai eisi kada..arba galim cia SM susitart konkreciai kuriai valandai ir kur su vezimeliais susitikt,gal ir kitos kaimynkos su mazyliais prisijungtu,butu meet'as
QUOTE(Klaauzada @ 2014 05 17, 15:46)
Kartais matau kelias mamytes,vis pagalvoju gal kokia kaimynka
O kada tu eini i lauka? Gali man AZ bruktelt kai eisi kada..arba galim cia SM susitart konkreciai kuriai valandai ir kur su vezimeliais susitikt,gal ir kitos kaimynkos su mazyliais prisijungtu,butu meet'as 
Mes dazniausiai einam nuo 12 ar 13 val i lauka