Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 09, 08:16)
nepabegau nepabegau..nebespeju dviem frontais bendraut biggrin.gif su  balandinukais daugiau per FB bendraujam dabar.. O kur tu gyveni? Gal dar tam paciam name busim biggrin.gif  bigsmile.gif Prasom i musu buri,gal forumas atsigaus,net tikrai mes dviese pabendraujam tik blush2.gif

Desire, dabar galvoju ar tu ten buvai ar ne..ketvirtadieni vakare ejau su mazgium ir pravaziavo viena mamyte su baltu vezimuku,dabar ir nezinau ar tu ten buvai ar ne biggrin.gif Nematei prasilenkiat ryzos mamkos su raudonu lopsiuku biggrin.gif  biggrin.gif  Manau reik meet'o kad zinociau kuri kaimynka biggrin.gif

Jei ejom dviese su mama tai galejau buti ir as biggrin.gif bet kazkaip nepamenu raudono vezimuko g.gif ziuriu cia visos balandinukes bigsmile.gif mes ir balandiukai thumbup.gif as sendiena planuoju pasivaiksciojima, kas jungiasi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgelizz @ 2014 06 09, 08:39)
nieko nebus reikia meetintis tikrai smile.gif nes viena pro kita einam ir galvojam gal ji gal ne ji smile.gif

ačiū už priėmimą. aš gyvenu zukausko g. prie pagrindinės zaidimo aikštelės. na aš lankiausi SM balandinukuose, o FB net nelindau nes aisku kad visur nespėsiu

O kuri cia skaitosi pagrindine zaidimu aikstele g.gif
Atsakyti

[/quote]

na nežinau ar pagrindinė, tik labai jau vaikų daug iš visur sueina, kur ,,kelionių akademija", kitoje gatvės pusėje.
Atsakyti
[quote=jurgelizz,2014 06 09, 11:37]
[/quote]

na nežinau ar pagrindinė, tik labai jau vaikų daug iš visur sueina, kur ,,kelionių akademija", kitoje gatvės pusėje.
[/quote]
Zinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as nezinau kuri cia pagrindine aikstele biggrin.gif Cia kur prie Maximos netoli gal blush2.gif g.gif

Jurgelizz, kazkaip taves balandinukuose net neatsimenu doh.gif biggrin.gif

Desiree,tavo lialiui taip pat tik du menesiukai bigsmile.gif

Siandien meetintis man nesigaus,nes per pietus AK buvau,dabar mazgius miega grozio miego,tai nebent vakarop islysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaauzada: 09 birželio 2014 - 15:47
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 09, 15:46)
O as nezinau kuri cia pagrindine aikstele biggrin.gif Cia kur prie Maximos netoli gal blush2.gif  g.gif

Jurgelizz, kazkaip taves balandinukuose net neatsimenu doh.gif  biggrin.gif

Desiree,tavo lialiui taip pat tik du menesiukai bigsmile.gif

Siandien meetintis man nesigaus,nes per pietus AK buvau,dabar mazgius miega grozio miego,tai nebent vakarop islysim biggrin.gif

Taip thumbup.gif
Atsakyti
Jurgelizz, kazkaip taves balandinukuose net neatsimenu doh.gif biggrin.gif

aš nelabai rašydavau, nes pradėjau skaitinėti jus jau buvot įsibendravę, nelindau, bet skaičiau viska ir sekiau kiekvienos pasisakymus

o meetintis reikia susitarti kad visos galėtume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgelizz: 09 birželio 2014 - 17:35
Jurgelizz o kokioj gatvej tu skaitosi gyveni? ax.gif Tai kur ta pagrindine aisktele? biggrin.gif

Nu kaip fainiai kad vaikai tuo paciu metu gime thumbup.gif reik butinai meet'o thumbup.gif Kazin kox cia oras siom dienom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 12, 09:00)
Jurgelizz o kokioj gatvej tu skaitosi gyveni? ax.gif Tai kur ta pagrindine aisktele? biggrin.gif

Nu kaip fainiai kad vaikai tuo paciu metu gime thumbup.gif  reik butinai meet'o thumbup.gif Kazin kox cia oras siom dienom  g.gif

Oi ora tai nekoki prognozuoja doh.gif

Klaauzada, ar tik ne tave vakar maciau g.gif ne tu galejei eiti su dar viena mergaite g.gif ant raudono vezimuko buvo skarele uzrista 4u.gif
Atsakyti
vaikštau kasdien ir nematau nei vienos su nurodytais ,,rekvizitais", arba nepastabi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2014 06 12, 12:51)
vaikštau kasdien ir nematau nei vienos su nurodytais ,,rekvizitais", arba nepastabi esu  ax.gif

O gal ne tuo metu vaikstom, ir prasilenkiam biggrin.gif nes as ir praktiskai kiekviena diena vaikstau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 12 birželio 2014 - 13:11
QUOTE(D'esire @ 2014 06 12, 13:10)
O gal ne tuo metu vaikstom, ir prasilenkiam biggrin.gif nes as ir praktiskai kiekviena diena vaikstau

dazniausiai antroje dienos puseje as vaikstineju, link vakaro daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2014 06 12, 16:54)
dazniausiai antroje dienos puseje as vaikstineju, link vakaro daugiau rolleyes.gif

O as tarp 12-3 4u.gif
Atsakyti