Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(Moonlit @ 2007 10 31, 20:49)
Ne, aš dirbu savivaldybėje socialinėje paramoje, tai ir žinau apie paslaugų centrą.  Šiaip pabandyk bent pasiskambinti, priminti apie save, nes kiek žinau tai nuo kovo mėn. Garliavoje pradės veikti Krizių centras.

Labai ačiu, bet gal geriau nuvažiuoti, nei skambinti? g.gif
Atsakyti
labas,
Jo, sunku su tais mūsų darbais doh.gif Skelbimų nė per apsirikimą nesu mačiusi, kad būtų reikalingas toks darbas, o ir darbo biržoje klausiau kaip su tokiu darbu. Ji su tokia ,kaip ir pajuoka, pasakė, kad per 15 metų nėra buvę, kad reikėtų soc. darbuotojos. verysad.gif Manau, kad reikia pačiai važinėtis po įstaigas ir klausti verysad.gif
Atsakyti
na tikrai skelbimu nebuna kad soc.darbuotojo ieskotu, tik nakvynes namu skelbima jaucuiu esu macius g.gif nes visi eina su savo CV ir palikineja visose istaigose is eiles, kur reikes pakvies vistiek, va todel nera skelbimu, nes baige mokslus studentai prasinesa per visur kur socialiniai dirba(zinoma nedaug tokiu, nes algos labai atbaido).
man paciai per drauga pasiule, jam per ankstesne istaiga doh.gif va taip viskas eina doh.gif
taigi jumakavec, nenusimink, pasidaryk CV keleta ir eik i istaigas kuriose pageidautum dirbti, palik direktoriams savo gyvenimo aprasyma, gal pasiseks 4u.gif

prisistatysiu ir as biggrin.gif puse metu dirbu su svirksciamu narkotiku vartotojais zalos mazinimo programoje, jei kam reiketu kokios informacijos kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 lapkričio 2007 - 20:53
Sveikos,

Žinoma, kad bandykite eiti. Ir net jei pirmą kartą jums atsakys neigiamai, po kiek laiko vis paiteiraukite, taip jus įsimins. Aš savo pirmąjį darbą gavau savo praktikos vietoje, nuskilo. Baigusi mokslus ten keletą mėnesių savanoriavau ir po to pasiūlė nuolatinį darbą.
Atsakyti
Ąčiū už padrasinimą 4u.gif mirksiukas.gif
Reiks bandyt važiuot per įstaigas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 06 lapkričio 2007 - 09:52
QUOTE(jumakavec @ 2007 11 05, 11:40)
labas,
Jo, sunku su tais mūsų darbais doh.gif Skelbimų nė per apsirikimą nesu mačiusi, kad būtų reikalingas toks darbas, o ir darbo biržoje klausiau kaip su tokiu darbu. Ji su tokia ,kaip ir pajuoka, pasakė, kad per 15 metų nėra buvę, kad reikėtų soc. darbuotojos. verysad.gif Manau, kad reikia pačiai važinėtis po įstaigas ir klausti verysad.gif

tikrai, kad darbo biržoje tik ranka numoja doh.gif , o pasiūlymų nulis, dar darbo biržoje radau tokį pasiūlyma , kad reikalingas socialinis darbuotojas.... indams plauti doh.gif lotuliukas.gif (juokas per ašaras...)
Atsakyti
Šiandien buvau nuvažiavusi į jaunimo klubą, tai ten tik rankom skėsčioja doh.gif ir "nuramino", kad gal 5 metų bėgyje atsiras etatų. Šiap ji apšvietė mane, kad labai jiems reikia soc. darbuotojų, bet etatų nieks nekuria doh.gif
Taip pat buvau nuvažiavusi į soc. paslaugų centrą, tai sakė, kad bus po naujų metų keli etatai lankomąjai priežiūrai. verysad.gif
Ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2007 11 06, 15:28)
Šiandien buvau nuvažiavusi į jaunimo klubą, tai ten tik rankom skėsčioja doh.gif ir "nuramino", kad gal 5 metų bėgyje atsiras etatų. Šiap ji apšvietė mane, kad labai jiems reikia soc. darbuotojų, bet etatų nieks nekuria doh.gif
Taip pat buvau nuvažiavusi į soc. paslaugų centrą, tai sakė, kad bus po naujų metų keli etatai lankomąjai priežiūrai. verysad.gif
Ech... verysad.gif

vadinasi, iškart po Naujų metų važiuoji į paslaugų centrą ir primeni apie save. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2007 11 06, 16:28)
Ech... verysad.gif
žiauri padėtis... mokaisi mokaisi , o dabo nėr.
Kiek supratau tai čia kalba apie Telšius eina.?

lankomojoje priežiūroje ir taip gali dirbti net socialinio darbo nebaigus verysad.gif doh.gif
Atsakyti
lankomojoj prieziuroj tai nepatarciau dirbti, nes ten kruviai doh.gif paslaugos prasideda nuo langu valymo ir valgio gaminimo iki sedejimo prie gydytojo kabineto del vaistu recepto, ar paste eilej, kad mokescius sumoket. mazesniuose miestukuose ir malkas nesa kiek zinau blink.gif ir dar klientura visokia doh.gif bulves skuta tiesiai ant zemes kiti, nes zino kad ateisi ir viska sutvarkysi doh.gif arba apvagina, kad graza is parduotuves ne visa parnesei, nors ir ceki turi... zodziu tikrai ne pyragai lakstyt po miesta ir arti unsure.gif labiauciai nenoreciau tai maudyti koki seneliuka ar plauti jo apatinius rankomis(o reikia tikrai jei skalbiankes neturi)user posted image
Atsakyti
Labas,

QUOTE(egliosha @ 2007 11 06, 22:21)
lankomojoj prieziuroj tai nepatarciau dirbti, nes ten kruviai doh.gif paslaugos prasideda nuo langu valymo ir valgio gaminimo iki sedejimo prie gydytojo kabineto del vaistu recepto, ar paste eilej, kad mokescius sumoket. mazesniuose miestukuose ir malkas nesa kiek zinau blink.gif ir dar klientura visokia doh.gif bulves skuta tiesiai ant zemes kiti, nes zino kad ateisi ir viska sutvarkysi doh.gif arba

Taip, aš turiu kelias bendrakurses, kurios dirba lankomojoje priežiūroje. Nu, tai keikia merginos tokį darbą, bet nėra kur dingti, geresnio nėr šansų gaut doh.gif
Jei pažinčių neturi, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 11 06, 23:21)
lankomojoj prieziuroj tai nepatarciau dirbti, nes ten kruviai doh.gif paslaugos prasideda nuo langu valymo ir valgio gaminimo iki sedejimo prie gydytojo kabineto del vaistu recepto, ar paste eilej, kad mokescius sumoket. mazesniuose miestukuose ir malkas nesa kiek zinau blink.gif ir dar klientura visokia doh.gif bulves skuta tiesiai ant zemes kiti, nes zino kad ateisi ir viska sutvarkysi doh.gif arba apvagina, kad graza is parduotuves ne visa parnesei, nors ir ceki turi... zodziu tikrai ne pyragai lakstyt po miesta ir arti unsure.gif labiauciai nenoreciau tai maudyti koki seneliuka ar plauti jo apatinius rankomis(o reikia tikrai jei skalbiankes neturi)user posted image

drinks_cheers.gif

QUOTE(jumakavec @ 2007 11 07, 11:14)
Labas,
Taip, aš turiu kelias bendrakurses, kurios dirba lankomojoje priežiūroje. Nu, tai keikia merginos tokį darbą, bet nėra kur dingti, geresnio nėr šansų gaut doh.gif
Jei pažinčių neturi, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jei priims tai eik, gal atsilaisvins kokia soc.darbuotojos vieta, manau jau būsi kaip ir tinkama kandidatė į tą vietą g.gif
Atsakyti