Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(Seila @ 2008 03 27, 16:48)
Sveikutes... 4u.gif Norejau pasiteirauti gal kuri galite atsiusti man kaip summary rasyti reiktu pagal reikalavimus tarkim Klaipedos universiteto? ax.gif

as studijavau universitete ne kolegijoje, taciau pagal tai ka parase EGLIOSHA, matau, jog reikalavimai panasus. Tik svarbi detale SUMMARY neturi virsyti 1 psl. Santraukos pradzioje reikia parasyti savo pavarde, varda, temos pavadinima, parasyti, tai, jog tai bakalauro darbas na ir vadovo pavarde, jei yra mokslini laipsni jo, taip pat kolegijos/universiteto pavadinima bei metus.
Pavyzdi issiusiu i AZ, jei tilps. Na o jei ne ir jei pagaeidaujat galiu atsiusti i e-pasta.
Atsakyti
[quote=egliosha,2008 04 02, 20:26]
reikia atsedeti seminaruose kazkiek valandu, tiksliai dabar nepamenu bet tikrai daugiau nei 20... tada dar yra ivertinimas darbovietes vadovo pagal pateiktus kriterijus ir apsigynimas pries komisija. zadejau gintis, bet laiko pagailejau biggrin.gif

tai tą aš žinau, bet man įdomu ar kai tik pabaigiu ir įgyju specialybę bei man suteikia kvalifikaciją socialinio darbuotojo, o tada ar suteikia kategoriją iš kart, ar reik tų 40 valandų ir tik tada atestavus duoda? Va kur man įdomu, nes niekur nerandu kur domėtis g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 04 03, 20:10)
tai tą aš žinau, bet man įdomu ar kai tik pabaigiu ir įgyju specialybę bei man suteikia kvalifikaciją socialinio darbuotojo, o tada ar suteikia kategoriją iš kart, ar reik tų 40 valandų ir tik tada atestavus duoda? Va kur man įdomu, nes niekur nerandu kur domėtis g.gif

gavus diploma igyji specialybe, bet kvalifikacija reikia apsiginti, kas reiskia, kad tu nesedejai ranku sudejus savo kabinete, o tobulinaisi. kas neturi sios specialybes ir dirba soc.darba tas butinai turetu gintis, kitose biudzetinese ziuri, bet labai nerimtai schmoll.gif
o siaip nesuprantu kam jos reikia, na nebent noretum dirbti vyr.socialiniu, tada tas popierelis tasku dadeda matyt, o eiliniam darbuotojui kam, jei turi diploma g.gif siaip reiketu klausti, kas rupybose dirba, jos dazniau su tuo susiduria, nes visos ginasi beveik g.gif
Atsakyti
Na man nuo tos kategorijos darbo užmokestis padidės mirksiukas.gif todėl taip ir domiuosi kokia situacija ir kaip g.gif
Na ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 04 04, 20:52)
Na man nuo tos kategorijos darbo užmokestis padidės  mirksiukas.gif  todėl taip ir domiuosi kokia situacija ir kaip  g.gif 
Na ačiū už atsakymus  4u.gif

man fiksuotas uzmokestis yra, tai neimu taip i galva kategoriju blush2.gif o jei ne paslaptis kiek padideja uzmokestis?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 04 04, 20:52)
Na man nuo tos kategorijos darbo užmokestis padidės  mirksiukas.gif  todėl taip ir domiuosi kokia situacija ir kaip  g.gif 
Na ačiū už atsakymus  4u.gif

pabandyk čia paskaitinėt, gal ką rasi mirksiukas.gif
http://www.darborink.../atestacija.htm
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 05, 12:10)
pabandyk čia paskaitinėt, gal ką rasi mirksiukas.gif
http://www.darborink.../atestacija.htm

o, cia gerai viskas surasyta, ko reikia thumbup.gif ir tikslas atestacijos, kaip sakiau tas pats ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif turiu prasyma, gal kuri turite informacijos tema: subkultura ir jos itaka zmogaus socializacijai? ir masines komunikacijos priemones? ax.gif
O gal yra laikiusiu socialinio darbo egzamina zodziu pernai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 04 04, 21:31)
man fiksuotas uzmokestis yra, tai neimu taip i galva kategoriju blush2.gif o jei ne paslaptis kiek padideja uzmokestis?

Na, man pakiltų nedaug, bet kategorija reikalinga bet prie koeficiento dar dasidėtų 0,5 panašiai 70 lt, gal ir daugiau, dabar kitaip apskaičiuoja koeficientą, tai tiksliai nepasakysiu....

Ačiū krikstole notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 04 11, 18:53)
Na, man pakiltų nedaug, bet kategorija reikalinga bet prie koeficiento dar dasidėtų 0,5  panašiai 70 lt, gal ir daugiau, dabar kitaip apskaičiuoja koeficientą, tai tiksliai nepasakysiu....
Ačiū krikstole  notworthy.gif

į sveikatą, svarbu padėtų, gal ir man kada reiks kreiptis smile.gif o tai tu planuoji keltis kuriai kategorijai?
as tai net nežinau kuri dabar man priklausytų g.gif

Kvalifikacinės kategorijos

Asmenims, turintiems socialinio darbo krypties išsilavinimą (suteikiamos kategorijos):
1. Socialinis darbuotojas
2. Vyresnysis socialinis darbuotojas
3. Socialinis darbuotojas ekspertas

Asmenims, neturintiems socialinio darbo krypties išsilavinimo (iki 2010 m. pratęsiamos kategorijos):
1. Socialinio darbuotojo asistentas
2. Jaunesnysis socialinis darbuotojas
3. Socialinis darbuotojas
4. Vyresnysis socialinis darbuotojas
5. Vedantysis socialinis darbuotojas
6. Socialinis darbuotojas ekspertas

Socialinio darbuotojo kategorija suteikiama
asmeniui įgijusiam:
-aukštesnįjį socialinio darbo krypties išsilavinimą (socialinio darbuotojo profesinė kvalifikacija),
-aukštąjį neuniversitetinį socialinio darbo krypties
išsilavinimą (socialinio darbuotojo profesinė kvalifikacija),
-universitetinį socialinio darbo krypties išsilavinimą (socialinio darbuotojo profesinė kvalifikacija),
-socialinio darbo bakalauro kvalifikacinį laipsnį,
-socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį;
-turinčiam 1 metų socialinio darbo stažą.

Vyresniojo socialinio darbuotojo kategorija
suteikiama asmeniui įgijusiam:
-aukštesnįjį socialinio darbo krypties išsilavinimą ir turinčiam 9 metų socialinio darbo stažą;
-aukštąjį neuniversitetinį socialinio darbo krypties išsilavinimą ir turinčiam 7 metų socialinio darbo stažą
-universitetinį socialinio darbo krypties išsilavinimą arba socialinio darbo bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir turinčiam 5 metų socialinio darbo stažą
-socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį ir turinčiam nuo 3 metų socialinio darbo stažą.
-socialinių mokslų daktarui, turinčiam socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį ir turinčiam 1 metų socialinio darbo stažą.

Socialinio darbuotojo eksperto kvalifikacinė kategorija suteikiama asmeniui įgijusiam:
-socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį ir turinčiam 5 metų socialinio darbo stažą;
-socialinių mokslų daktarui, turinčiam socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį ir turinčiam 3 metų socialinio darbo stažą

Iki savo pirmos arba iki kitos atestacijos socialinis darbuotojas turi tobulinti savo kvalifikaciją:
1) siekiant socialinio darbuotojo kvalifikacinės kategorijos – nuo 40 iki 88 valandų;
2) siekiant vyresniojo socialinio darbuotojo kvalifikacinės kategorijos – nuo 56 iki 88 valandų (iš jų nuo 16 iki 40 valandų turi būti praleista mokant kitus);
3) siekiant socialinio darbuotojo eksperto kvalifikacinės kategorijos – nuo 48 iki 72 valandų (iš jų nuo 48 iki 72 valandų turi būti praleista mokant kitus).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 11 balandžio 2008 - 20:23
Mergytes, gal kuri esate rasiusios rekomendacijas soc.darbuotojams ar institucijoms socialinio darbo?! ax.gif Parasiau, bet dar truksto man kazko lyg ir ikvepimo jau nera... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 04 23, 19:23)
Mergytes, gal kuri esate rasiusios rekomendacijas soc.darbuotojams ar institucijoms socialinio darbo?!  ax.gif Parasiau, bet dar truksto man kazko lyg ir ikvepimo jau nera...  blush2.gif

priklauso kokia tema? g.gif
Atsakyti