Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(ingrida.beta @ 2006 04 20, 20:56)
Sveikos, as tai jau šeštus metus dirbu mokykloj soc. pedagogu, bet atsiradus progai varyciau is jos kuo greiciau... atsibodo tas beprasmis darbas, o dar visiems atrodo, kad nera rezultato...
As tai irgi baigiau magistrantura, bet kas is to prideda prie to skurdoko atlyginimo apie 50 Lt ir tiek... o kiek pinigu jis kainavo... verysad.gif

friends.gif visiškai tau pritariu ir lygiai tą patį galvoju mirksiukas.gif Pati dirbu mokykloje socialinę pedagogę keturius metus ir iš šio darbo pliusai, kurie man yra tai: trumpesnė darbo diena (nes dirbam 36 val. per savaitę, nors kai darai kokius projektus, tai dirbi ir ilgiau), kai vaikam būna atostogos, ir mes beveik ilsimes bei vasara du mėnesisiai atostogų o daugiau visą kitą man DIDELIS MINUSAS. schmoll.gif Praeitą savaitę apsiginiau vyresniosios soc.ped. vardą tai kažkiek dadės prie atlyginimo, o iki tol nors ir buvau baigusi magistrantūrą, nieko už baigtas magistro studijas nepridėjo verysad.gif
Kas pasiūlytų kitą geriau apmokamą ir ramesnį darbą - eičiau iš mokyklos...
Atsakyti
QUOTE(ingrida.beta @ 2006 04 20, 20:56)
Sveikos, as tai jau šeštus metus dirbu mokykloj soc. pedagogu, bet atsiradus progai varyciau is jos kuo greiciau... atsibodo tas beprasmis darbas, o dar visiems atrodo, kad nera rezultato...
As tai irgi baigiau magistrantura, bet kas is to prideda prie to skurdoko atlyginimo apie 50 Lt ir tiek... o kiek pinigu jis kainavo... verysad.gif

QUOTE(vijelius @ 2006 04 21, 08:44)
friends.gif visiškai tau pritariu ir lygiai tą patį galvoju  mirksiukas.gif  Pati dirbu mokykloje socialinę pedagogę keturius metus ir iš šio darbo pliusai, kurie man yra tai: trumpesnė darbo diena (nes dirbam 36 val. per savaitę, nors kai darai kokius projektus, tai dirbi ir ilgiau), kai vaikam būna atostogos, ir mes beveik ilsimes bei vasara du mėnesisiai atostogų o daugiau visą kitą man DIDELIS MINUSAS.  schmoll.gif  Praeitą savaitę apsiginiau vyresniosios soc.ped. vardą tai kažkiek dadės prie atlyginimo, o iki tol nors ir buvau baigusi magistrantūrą, nieko už baigtas magistro studijas nepridėjo  verysad.gif
Kas pasiūlytų kitą geriau apmokamą ir ramesnį darbą - eičiau iš mokyklos...

Sveiki,gal galetumete daugiau papasakoti apie soc.pedagogo darba ir pareigas.Studijuoju Soc.pedagogika 1kurse LKKA ir jauciuosi dar labaai zalia,nes nelabai turiu supratima koks sis darbas.As suprantu,kad turime padeti integruotis socialiai remtiniems vaikams,padeti vaikams linkusiems i nusikalstama veikla irt.t......Bet realiai kaip viskas vyksta,kaip tai daroma....Aciu uz atsakymus ir info 4u.gif
Atsakyti
socialiniams pedagogams yra sukurta tema mirksiukas.gif
kaip kažkas rašė, kad univiere socialinius darbuotojus moko, kad jie organizuotų paslaugas o ne jas teiktų... nemanau, kad čia taip jau ir organizuosi tas paslaugas su universiteto diplomu. nėra didelio skirtumo, ar kolegijos diplomą turėsi. beje dirbantys tose įstaigose sako, kad labiau pageidauja žmonių iš kolegijos, nes ten paruošia geresnius praktikus. žinoma tas priklauso nuo įstaigos vadovo...
Atsakyti
O va as svajoju apie meno terapijos studija psichine negalia turintiems. Turiu noro, talenta, issilavinima,patirti....bet to pasirodo maza
Atsakyti
QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 04 24, 09:56)
O va as svajoju apie meno terapijos studija psichine negalia turintiems. Turiu noro, talenta, issilavinima,patirti....bet to  pasirodo maza

o tu nebandai eiti į dienos užimtumo centrus neįgaliesiems? bedirbdama parašytum projektą kaip realizuoti savo idėją.
Atsakyti
na o as visai noreciau soc darbuotojos darba dirbti studijavau ta dalyka tik kad dirbt pradejau kitoki darba ir dabar kazkaip net nezinau nuo ko pradeti .... nors tikrai labai noreciau butent tokio darbo
Atsakyti
Gal kitoms ir nuskambės keistai, bet man socialinis darbas laaabai prie širdies wub.gif . Kažkada nesirinkau to studijuoti vien tik dėl čia dažnai minimos priežasties - soc. darbuotojai ne kažin kiek uždirba... Nors g.gif sakoma, jei dirbi mėgiamą darbą, reiškia ne dirbi, o atostogauji ir tau dar tas atostogas apmoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasavei @ 2006 05 03, 08:45)
na o as visai noreciau soc darbuotojos darba dirbti studijavau ta dalyka tik kad dirbt pradejau kitoki darba ir dabar kazkaip net nezinau nuo ko pradeti .... nors tikrai labai noreciau butent tokio darbo

na viską turi pradėti savo iniciatyva mirksiukas.gif pasidaryk savo cv ir eik į įstaigas kur dirba soc.darbuotojai. žinoma reikėtų palikti ten savo gyvenimo aprašymą, gal atsilaisvins vieta.

na o man asmeniškai soc.darbas nėra svajonių darbas. nebent gal dirbti su neįgaliaisiais dienos centre... o kitose įstaigose aš savęs nematau...
Atsakyti
Sveikutes soc darbuotojos,
atlieku tyrima apie socialinio darbuotojo profesijos vertybinguma...buciau labai dekinga, jei atliktumet anketa, jei kas susiktumet, parasykit man..arba parasykit cia savo email adresa, atsiusiu...buciau labai dekinga... ax.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2006 05 18, 13:25)
Sveikutes soc darbuotojos,
atlieku tyrima apie socialinio darbuotojo profesijos vertybinguma...buciau labai dekinga, jei atliktumet anketa, jei kas susiktumet, parasykit man..arba parasykit cia savo email adresa, atsiusiu...buciau labai dekinga... ax.gif  biggrin.gif  smile.gif

laba ar tik ne VDU studijuoji? as irgi praktika atlieku VTAT
'e 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as istojau i soc darba (mru),bet dar nei trupucio nesimokiau,nes p[asiemiau akademines 2 metams,taciau mano klasioke jau baige pirma kursa ir sako,kad ziauriai idomu,ypac psichologija thumbup.gif man psichologija irgi prie sirdies,bet vat kur baigus dirbti... g.gif noreciau i savivaldybe... g.gif bet turbut per gerai noriu ax.gif
Atsakyti
sveikos visos, kaip sekasi darbuotis? Gal kur zinote laisva darbo vietele? biggrin.gif
kaip mokslai ? g.gif
Atsakyti