QUOTE(ingrida.beta @ 2006 04 20, 20:56)
Sveikos, as tai jau šeštus metus dirbu mokykloj soc. pedagogu, bet atsiradus progai varyciau is jos kuo greiciau... atsibodo tas beprasmis darbas, o dar visiems atrodo, kad nera rezultato...
As tai irgi baigiau magistrantura, bet kas is to prideda prie to skurdoko atlyginimo apie 50 Lt ir tiek... o kiek pinigu jis kainavo...

visiškai tau pritariu ir lygiai tą patį galvoju

Pati dirbu mokykloje socialinę pedagogę keturius metus ir iš šio darbo pliusai, kurie man yra tai: trumpesnė darbo diena (nes dirbam 36 val. per savaitę, nors kai darai kokius projektus, tai dirbi ir ilgiau), kai vaikam būna atostogos, ir mes beveik ilsimes bei vasara du mėnesisiai atostogų o daugiau visą kitą man DIDELIS MINUSAS.

Praeitą savaitę apsiginiau vyresniosios soc.ped. vardą tai kažkiek dadės prie atlyginimo, o iki tol nors ir buvau baigusi magistrantūrą, nieko už baigtas magistro studijas nepridėjo
Kas pasiūlytų kitą geriau apmokamą ir ramesnį darbą - eičiau iš mokyklos...
Pats laisviausias žmogus, kuris neturi artimųjų ir gyvena iš procentų, nuomos ar palikimo. Jis neturi kuo rūpintis, jam nereikia dirbti. Belieka tik surasti, kuo užsiimti. Ir štai paaiškėja, kad kai viską gali, nieko nebesinori.