Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(vilma1978 @ 2008 09 24, 15:45)
thumbup.gif ,man patinka

nesusiduri su jokiais sunkumais? kokius teko rasyt?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 09 28, 13:30)
nesusiduri su jokiais sunkumais? kokius teko rasyt?

vakų dienos centram,moterų krizių,dabar net ir tikslių pav.nepamenu,dar narkomanijos prevencijos...ir tt. Kažkaip dar neteko... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 28 rugsėjo 2008 - 22:58
QUOTE(vilma1978 @ 2008 09 28, 23:57)
vakų dienos centram,moterų krizių,dabar net ir tikslių pav.nepamenu,dar narkomanijos prevencijos...ir tt. Kažkaip dar neteko... biggrin.gif

rimtai, kokie sunkumai, kai savivaldybe ar jungtines tautos pinigu tam reikalui skiria, tik paprasyk biggrin.gif nors visi saukia kad pinigu nera!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 09 29, 18:14)
rimtai, kokie sunkumai, kai savivaldybe ar jungtines tautos pinigu tam reikalui skiria, tik paprasyk biggrin.gif nors visi saukia kad pinigu nera!!! doh.gif

tikra teisybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 09 29, 18:24)
tikra  teisybė smile.gif

Vilma, o gal rasei koki projekta vaiku popamokiniam uzimtumui? uzdave univiere parasyt projekteli nedideli, pasirinkom nakvynes namu soc.darbuotoju motyvavima, tai uzsikasem is karto doh.gif ideju nulis, kaip cia dabar zmogu pamotyvuot, kad pamatytu savo darbo svarba... priejom prie veiksmu plano ir sakes...
Atsakyti
Sveikos,
sakykit, kokiom temom rašėt baigiamuosius darbus.Mat man reikia pasirinkti temą pačiai. Praktiką atliksiu mokykloje, tai ir darbas turi būti susijęs su šia įstaiga.
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2008 10 02, 14:15)
sakykit, kokiom temom rašėt baigiamuosius darbus.Mat man reikia pasirinkti temą pačiai. Praktiką atliksiu mokykloje, tai ir darbas turi būti susijęs su šia įstaiga.

Orientuokis į praktiką. mirksiukas.gif Galėsi kiekybinius tyrimus pasidaryt su moksleiviais. Neblogas pasirinkimas - popamokinis užimtumas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2008 10 02, 15:15)
Sveikos,

Rašiau narkomanijos prevencija paauglių ir jaunimo tarpe
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2008 09 30, 21:08)
Vilma, o gal rasei koki projekta vaiku popamokiniam uzimtumui? uzdave univiere parasyt projekteli nedideli, pasirinkom nakvynes namu soc.darbuotoju motyvavima, tai uzsikasem is karto doh.gif ideju nulis, kaip cia dabar zmogu pamotyvuot, kad pamatytu savo darbo svarba... priejom prie veiksmu plano ir sakes...

vaikų popamokiniam užimtumui tai kažką lygtai ir rašiau biggrin.gif ,o apie soc.darb.motyvavimą (kad kažkas bent jau tokio būtų),tai tikrai neteko g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2008 10 02, 15:15)
Sveikos,

nuo alkoholio priklausomu tevu vaiku psichosocialines problemos. tokia tema nebent daryti kokybini soc darbuotojams, nes kiekybiniui butu nebent per visas miesto mokyklas ir tai abejoju...
QUOTE(vilma1978 @ 2008 10 02, 17:06)
Rašiau narkomanijos prevencija paauglių ir jaunimo tarpe
Papildyta:
vaikų popamokiniam užimtumui tai kažką lygtai ir rašiau biggrin.gif ,o apie soc.darb.motyvavimą (kad kažkas bent jau tokio būtų),tai tikrai neteko g.gif

kursini rasiau sita tema biggrin.gif
o gal butu imanoma atkapstyti ka nors 4u.gif kad ir dienos centro tiktu manau, problema sukombinuociau cia pagal save, reikia veiksmu plano ir gal biudzeto, bet ir ta dar imanoma sukurpti biggrin.gif man diplomini reikia parasyti per menesi o dar toki biesa uzdave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 10 02, 19:10)
nuo alkoholio priklausomu tevu vaiku psichosocialines problemos. tokia tema nebent daryti kokybini soc darbuotojams, nes kiekybiniui butu nebent per visas miesto mokyklas ir tai abejoju...

kursini rasiau sita tema biggrin.gif
o gal butu imanoma atkapstyti ka nors 4u.gif  kad ir dienos centro tiktu manau, problema sukombinuociau cia pagal save, reikia veiksmu plano ir gal biudzeto, bet ir ta dar imanoma sukurpti biggrin.gif man diplomini reikia parasyti per menesi o dar toki biesa uzdave doh.gif

bandau kažką ieškoti,tik reik užsimigdyti mažylį g.gif ,įmesiu į el.p.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 02 spalio 2008 - 20:43
QUOTE(vilma1978 @ 2008 10 02, 21:42)
bandau kažką ieškoti,tik reik užsimigdyti mažylį g.gif ,įmesiu į el.p.

labai labai dekinga busiu 4u.gif diplomini uzgulus rasau(noriu teorine iki treciadienio pasirasyt), tai net netureciau minciu ka parasyt tam projekte doh.gif mano adresas vanilinevaniline@gmail.com odar turiu prevencijos programa parasyt, tai pasikart isvis belieka su tiek darbu doh.gif
Atsakyti
didelis aciu Vilmai uz pagalba 4u.gif
ir vel as su savo darbais pristosiu biggrin.gif gal kas nors rase apie soc darbuotojo veikla vykdant prevencija ax.gif na bent skyriuko reikia apie tai ka apskritai soc darbuotojas daro, nesvarbu tema, dviracio is naujo neisrasi, galima viska prisitaikyti biggrin.gif apsimeciau per pora savaiciu du diplominius ir pastrigau ant tos soc darbuotojo veiklos, kuria visada i diplomini reikia parasyti...
Atsakyti