Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 19, 20:32)
oi, eita, klausta, cv palikta...visi kaip susitare-jei bus vietos, etatas -paskambinsim. laukiam, laukiam ax.gif
bet siiap esu optimiste, vis tiek gausiu, vis tiek dirbsiu bigsmile.gif

išlauksi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 19, 18:49)
merginos,darbo yra...tik reikia norėti dirbti,pradėkit nors ir už tą maaaažą atlyginimą,įkelkit tik koją ir viskas bus ok biggrin.gif ,atsiras tad ir pažinčių ir visko mirksiukas.gif

už tai, kad įkelti koją ne taip ir paprastą ir už tą mažą atlyginimą. Daugelyje vietų yra žmonių, kurie dirba ne pagal savo specialybę ar išsilavinimą ir tik dreba, kad tik neateitų kokia su tam reikalingu išsilavinimu ir neužimtų jos vietos.
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 20, 12:44)
išlauksi... mirksiukas.gif

jau buvo, keik zinau, dienos uzimtumo centre atsilaisvinus veita, bet irgi, kiek zinau, darbuotoja ikiso savo drauge.vieta nuplauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 20, 16:08)
jau buvo, keik zinau, dienos uzimtumo centre atsilaisvinus veita, bet irgi, kiek zinau, darbuotoja ikiso savo drauge.vieta nuplauke doh.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 20, 21:18)

et, matyt, taip turejo buti. bet ta vieta ir mano tikslas ir utopija, greciau...salia namu, vaikus beveik visus ten bunancius, pazistu, sutariu...
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 01 12, 17:41)
Bet iki to laiko nepradejus dirbti to darbo, kol sulauksim  kad iseis pensininkes, busiu jau praradusi kvalifikacija. Jei teisingai zinau, tai po 2 metu, po baigimo nedirbus toje srityje kvalifikacija pradingsta.

is kur cia tokios zinios apie kvalifikacija? Nieks nepradingsta, jei nezinote, tai ir neklabekite.

QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 19, 17:49)
merginos,darbo yra...tik reikia norėti dirbti,pradėkit nors ir už tą maaaažą atlyginimą,įkelkit tik koją ir viskas bus ok biggrin.gif ,atsiras tad ir pažinčių ir visko mirksiukas.gif

o del darbo, tai papriestarauciau. Jei pazistamu turi, tai gal ir yra to darbo, ikisa. O jei be pazistamu ir dar be patirties, tai mazai sansu...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 01 23, 11:39)
is kur cia tokios zinios apie kvalifikacija? Nieks nepradingsta, jei nezinote, tai ir neklabekite.
o del darbo, tai papriestarauciau. Jei pazistamu turi, tai gal ir yra to darbo, ikisa. O jei be pazistamu ir dar be patirties, tai mazai sansu...... verysad.gif

N na net nzn,bet man pavyko iš antro karto,pirmam pokalbį buvau,viskas būtų buvę OK,bet netiko,kad pas mane soc.darbas ,o ne soc.pedagogika,o paskui nuvažiavau pagal antrą skelbimą ir priėmė mirksiukas.gif ,o dar tik antram kurse mokinausi,patirties nulis,tik daug entuziazmo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 23, 12:52)
N na net nzn,bet man pavyko iš antro karto,pirmam pokalbį buvau,viskas būtų buvę OK,bet netiko,kad pas mane soc.darbas ,o ne soc.pedagogika,o paskui nuvažiavau pagal antrą skelbimą ir priėmė mirksiukas.gif ,o dar tik  antram kurse mokinausi,patirties nulis,tik daug entuziazmo. thumbup.gif

tai anksciau tikiu, kad buvo to darbo, o dabar net skelbimu nera......
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 01 23, 16:00)
tai anksciau tikiu, kad buvo to darbo, o dabar net skelbimu nera......

nesiginčinu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2009 01 23, 11:39)

Jei atidziai mokate skaityti, tai turejote perskaityti, jog nesu tikra del to. O apie kvalifikacijos praradima man sake DB
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal pazystat, merginu, vaikinu, ar siaip zmoniu, kurie nori veiklos, ar praktikos uzsikaitymo? g.gif i Bernardinu soc paslaugu centra labai kvieciame savanorius, praktikantus, ir visus kitus norinčius asmenis, darbui su neįgaliųjų darbo ir laisvalaikio tiksline grupe, kurią sudaro protinę negalę turintys asmenys. Ši patirtis atneša daug vertingos patirties.
Amžius ir išsilavinimas nesvarbus, svarbiausia nuoširdus noras! Dėkui.

Dėl konkretesnės informacijos kreiptis į Juliją,
Tel nr. 860352499.
Atsakyti
QUOTE(vatan @ 2009 01 23, 21:57)
Jei atidziai mokate skaityti, tai turejote perskaityti, jog nesu tikra del to. O apie kvalifikacijos praradima man sake DB

tikrai taip nera blink.gif taip net negali but doh.gif
Atsakyti