Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

Na as turiu jau darba pagal specialybe,t.y. socialini darba,nors is esmes tik popieriuku pildymas,bet man visai patinka ax.gif siaip manau su soc darbo specialybe daugiau vietu darbo nei su soc pedagogika,nors as kaip yra istikruju nezinau,cia tik mano nuomone g.gif va o siaip tai mokytis nebuvo sunku soc darbo, nors rasti darba ne pagal specialybe manau labai sunku, nes tai nera labai jau nuostabi specialybe darbdaviams... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš ir socialinė darbuotoja. Ar priimsit į kompaniją 4u.gif ax.gif ?
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif tai aisku kad priimsim drinks_cheers.gif galetu dar daugiau cia musu prisijungti ir "pajudetu ledai i prieki" bigsmile.gif nes dabar truputeli sis forumas uzmiges buvo unsure.gif
Atsakyti
yra tu socialiniu darbuotoju, bet va is mano viso kurso tik kokie 3-4 zmones pagal specialybe dirba...
Atsakyti
Dabar nebedirbu to darbo, bet jaučiuosi vistiek soc darbuotoja, nes buvę klientai nepaleidžia lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir bųūsima socialinė darbuotoja, beliko meteliai ir baigta 4u.gif priimsit??? blush2.gif jau šį semestrą einu praktiką atlikti į Caritą, kažko kuo artyn mokslų pabaiga tuo baisiau man darosi blink.gif 4u.gif
Atsakyti
nebijok, kataneli biggrin.gif kai baigi palengvejimas, kad nereikes galvoti kam ko nenunesei dar biggrin.gif galesi darbui atsiduoti
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2007 03 02, 22:57)
nebijok, kataneli biggrin.gif kai baigi palengvejimas, kad nereikes galvoti kam ko nenunesei dar biggrin.gif galesi darbui atsiduoti

ačiū 4u.gif šiaip rinkausi šią specialybę rinkausi blaiviai biggrin.gif ta prasme, įstojau į universitetą ne į socialinį darbą, tad išėjau į kolegiją ir nei kiek nesigailiu thumbup.gif dėstytojai šaunūs, paskaitos įdomios, grupė nuostabi, tik va, kad mažai apmokomas darbas, stengiuosi to nesureikšminti,kaip nors, galvoju apie patį darbą, o jau po truputi gyvenime kelsiu kvalifikaciją, eisiu studijuoti dar kitą specialybę, tik va, kad kitur savęs neįsivaizduoju, nesu aš administratorė, ne komia matematikė aš doh.gif gyvenimas parodys, o uum visom kantrybės thumbup.gif parodykim kokios mes socialinės darbuotojos drinks_cheers.gif o tai dauguma nežino kas tai yra, ir painioja su lankomosios priežiūros darbuotojomis doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 03 03, 18:35)
parodykim kokios mes socialinės darbuotojos  drinks_cheers.gif o tai dauguma nežino kas tai yra, ir painioja su lankomosios priežiūros darbuotojomis  doh.gif  4u.gif

kas teisybe tai teisybe g.gif pas mus yra salia ir paslaugu namuose tarnyba, kur dirba lankomosios prieziuros darbuotojai, tai zmones pastoviai mums skambina ir aiskink kiek nori kad cia ne musu tarnyba, kad musu ne toks darbas ir kad mes isvis niekaip nesusijusios su ju darbu is esmes, bet zmonems taip neatrodo doh.gif nu bet kai jau piktai pradedi kalbet ir sakai nieko nezinau apie ju darba, tai paskui nebeskambina,bet ar poziuris keicias tai cia dar klausimas g.gif blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 03 04, 15:48)
kas teisybe tai teisybe  g.gif  pas mus yra salia ir paslaugu namuose tarnyba, kur dirba lankomosios prieziuros darbuotojai, tai zmones pastoviai mums skambina ir aiskink kiek nori kad cia ne musu tarnyba, kad musu ne toks darbas ir kad mes isvis niekaip nesusijusios su ju darbu is esmes, bet zmonems taip neatrodo  doh.gif  nu bet kai jau piktai pradedi kalbet ir sakai nieko nezinau apie ju darba, tai paskui nebeskambina,bet ar poziuris keicias tai cia dar klausimas  g.gif  blink.gif  schmoll.gif

aga, visuomenė nėra tinkamai informuota apie šią specialybę doh.gif ypač senesnio amžiaus žmonėms tai atrodo niekam tikusi specialybė, jų supratimu jiems reikia materialinės pagalbos, o apie poreikių prioritetus jie net negalvoja, tad ir sunku išaiškinti doh.gif g.gif be to viskas priklauso nuo to,kaip pats save pristati darbdaviui ir klientui drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu mergaites socialines darbuotojos, kur prapuolusios? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar yra dirbančių su socialinės rizikos šeimomis? g.gif Negaliu niekaip apsispręsti dėl darbo. doh.gif Dėkinga iš anksto. 4u.gif
Atsakyti