QUOTE(kerzaka @ 2011 08 05, 21:13)
Aš irgi ką tik parlėkiau. Tik mano žinios ne tokios puikios kaip Afroditės. Pirmiausia tai Treisas pažiūrėjo, kad gleivinė labai gera, bet gimdoj polipą pamatė. Tai sakė, ne tragiška, bet gerai nėra
Nesuprantu, iš kur jis pas mane atsirado. Nes iki šiol niekas nesakė, kad tokį darinį turiu. Tuo labiau kad histeroskopiją dariausi prieš pusmetį, tai gydytojas sakė -viskas gražu, švaru. O dabar, še kad nori. Treisas sakė, žiūrėsim toliau ir spręsim, ką daryti.
Apžiūrėjęs polipą -pradėjo skaičiuoti folius. Ir čia vėl -nieko džiuginančio. Dešinėj pusėj -du dideli ir trys maži, o kairėj visi labai maži, t.y. nepaaugę nuo praeito karto visiškai
Sakė, į kairę pusę vilčių dėti nebereikia, nes tikrai niekas neužaugs. O dėl dešiniosios, kai supratau buvo du variantai -arba daryti šiom dienom su tais dviem dideliais, arba vieną didelį aukoti ir laukt kol mažesni pasivys. Tai Treisas nusprendė, kad lai perauga tas didysis, kuris jau dabar apie 20, bet tikėsimės, kad kiti paaugs iki reikiamo dydžio. Tad iki pirmadienio turiu susileisti dar 3 dozes po 225 ir pirmadinį vėl apžiūrai. O tada turbūt ir punkcijos dieną numatys. Greičiausiai bus trečiadienis. Bet pirmadienį dar patikslins.
Tai va, iš stimuliacijos tokiom dozėm man gausis geriausiu atveju 4 foliai
Ne kas...

Apžiūrėjęs polipą -pradėjo skaičiuoti folius. Ir čia vėl -nieko džiuginančio. Dešinėj pusėj -du dideli ir trys maži, o kairėj visi labai maži, t.y. nepaaugę nuo praeito karto visiškai

Tai va, iš stimuliacijos tokiom dozėm man gausis geriausiu atveju 4 foliai

Saulyte,nors 4