QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 10, 21:36)
mergaitės, gal ir buvo jau toks klausimas, bet nelabai jau laiko turiu...
tai atsiprašau, prašau pagalbos.
gal galit pasufleruoti, kiek pinigų pasiimti pirmam vizitui + tyrimai ?
na, jų psl radau,kad pirmas vizitas 20 latų. o gal kas darėsi tyrimus ir gali pasakyt, kiek reiktų tyrimams ?
na sumaliau kažką, bet gal atsiras, kas padės.
Sveikutes
Mums pirmas vizitas stai kiek kainavo;
1.Pirmine Konsultacija
27.00 LV (daugiau kainavo nes echospkopu ziurejo)
2. Tyrimai MB -
11,50 LV
3. Tyrimai Man-
24,90 LV
4. Spermograma
6.50LV
5. gonal 900 pieštukas -
200 LV
Viso per pirma vizitacija 2011-06-16 sumokejome 269.90-1322.51lt.
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 20:27)
Jau sugrįžau po punkcijos. Išpunktavo 6 kiaušialastes, bet viena iš jų defektuota

, tad šiandien realiai yra penkios. Ryt iš ryto skambintis ir pasakys, kaip naktį išgyveno. Jaudulys dabar didesnis nei prieš punkciją
Gal kas žinot, kodėl kiaušialastės būna defektuotos? Treisas, sako -taip būna ir tiek. Ar aš galių ką nors daryti, kad jos nebūtų defektuotos?
Afrodite69, kaip tau sekėsi? Ar daug folių užauginai? Gal jau datą punkcijai paskyrė? Pasidalink, kaip tau šiandien sekėsi
o AS TIKIU KAD TAU BUS VISKAS GERAI,LABAI LAUKSIU RYTOJAUS ZINIU-SPAUSIU IR UZ SAVE IR UZ TAVE KUMSTUKUS
O as gryzau pasimetusi

Treisas kazkoks be nuotaikos buvo...na apziurejo echo mane.pasake kad gleivine ok.ir daugiau nieko-tik ant foto pamaciau uzrasyta ismatavimas yra 1.07cm.Pamate kazkokio skyscio ir..nieko nepaaiskino,sumurmejo po nosim ir viskas

tada pasake kad vienoj kiausidej yra 12 foliu,o kitoj 4 ir 5 neaiskus kaip ten kas.Paziurejo i mane,pasake kad nezinia kaip cia bus su ta punkcija

liepe nueiti pas Baiba ir net viso gero nepasake.As apsirengiau nuejau pas Baiba,ji man viska paaiskino kad man reikia pasidaryti hormonoE2 tyrima ir tyroj paskambinti apie 11 val.Tada gydytojas pasakys ka daryti toliau.
Siandien vel leidausi Gonali 150 is likuciu ir Cetroitide.Rytoj skambinuosi ir Tresas pasakys,ka leistis.Nes turiu dar Cetrotide 1vnt.Gonalio 75*2vnt.Ovitreli ir Depfrelinas ar kaip jis...ai zodziu..kazka lieps man leistis...
pinkcija gal sestadieni o gal sekamdieni...jeigu bus ka ispunktuoti visai
gal teisingai man sake,palauk neaisku ar bus ka ispunktuoti-tai matyt man su ta stimuliacija sh...gavosi..eikit sau dabar toks pyktis,,,greciau nerimas ima