Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

mergaitės, gal ir buvo jau toks klausimas, bet nelabai jau laiko turiu...
tai atsiprašau, prašau pagalbos.
gal galit pasufleruoti, kiek pinigų pasiimti pirmam vizitui + tyrimai ?
na, jų psl radau,kad pirmas vizitas 20 latų. o gal kas darėsi tyrimus ir gali pasakyt, kiek reiktų tyrimams ?

na sumaliau kažką, bet gal atsiras, kas padės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 10, 21:36)
na, jų psl  radau,kad pirmas vizitas 20 latų. o gal kas darėsi tyrimus ir gali pasakyt, kiek reiktų tyrimams ?

na sumaliau kažką, bet gal atsiras, kas padės.  4u.gif

Mums pirmakart vizitas + tyrimai kainavo - 280Lt, bet .... Treisas pirmakart pamirso mums ZIV, hepatitu, ir t.t. kraujo tyrimus padaryt, tai antrakart tie tyrimai mums dar kainavo - 115Lt
Tai orientuokis, kad vizitas + visi tyrimai mazdaug 400Lt
net nezinau, kazkaip dabar brangokai atrodo, bet tiek mums kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 10, 21:36)
na, jų psl  radau,kad pirmas vizitas 20 latų. o gal kas darėsi tyrimus ir gali pasakyt, kiek reiktų tyrimams ?

na sumaliau kažką, bet gal atsiras, kas padės.  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Mums pirmas vizitas stai kiek kainavo;
1.Pirmine Konsultacija 27.00 LV (daugiau kainavo nes echospkopu ziurejo)
2. Tyrimai MB - 11,50 LV
3. Tyrimai Man- 24,90 LV
4. Spermograma – 6.50LV
5. gonal 900 pieštukas - 200 LV
Viso per pirma vizitacija 2011-06-16 sumokejome 269.90-1322.51lt.

Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 20:27)
Jau sugrįžau po punkcijos. Išpunktavo 6 kiaušialastes, bet viena iš jų defektuota  blink.gif , tad šiandien realiai yra penkios. Ryt iš ryto skambintis ir pasakys, kaip naktį išgyveno. Jaudulys dabar didesnis nei prieš punkciją  blush2.gif
Gal kas žinot, kodėl kiaušialastės būna defektuotos? Treisas, sako -taip būna ir tiek. Ar aš galių ką nors daryti, kad jos nebūtų defektuotos? g.gif
Afrodite69, kaip tau sekėsi? Ar daug folių užauginai? Gal jau datą punkcijai paskyrė? Pasidalink, kaip tau šiandien sekėsi  4u.gif

o AS TIKIU KAD TAU BUS VISKAS GERAI,LABAI LAUKSIU RYTOJAUS ZINIU-SPAUSIU IR UZ SAVE IR UZ TAVE KUMSTUKUS drinks_cheers.gif
O as gryzau pasimetusi unsure.gif Treisas kazkoks be nuotaikos buvo...na apziurejo echo mane.pasake kad gleivine ok.ir daugiau nieko-tik ant foto pamaciau uzrasyta ismatavimas yra 1.07cm.Pamate kazkokio skyscio ir..nieko nepaaiskino,sumurmejo po nosim ir viskas verysad.gif tada pasake kad vienoj kiausidej yra 12 foliu,o kitoj 4 ir 5 neaiskus kaip ten kas.Paziurejo i mane,pasake kad nezinia kaip cia bus su ta punkcija verysad.gif liepe nueiti pas Baiba ir net viso gero nepasake.As apsirengiau nuejau pas Baiba,ji man viska paaiskino kad man reikia pasidaryti hormonoE2 tyrima ir tyroj paskambinti apie 11 val.Tada gydytojas pasakys ka daryti toliau.
Siandien vel leidausi Gonali 150 is likuciu ir Cetroitide.Rytoj skambinuosi ir Tresas pasakys,ka leistis.Nes turiu dar Cetrotide 1vnt.Gonalio 75*2vnt.Ovitreli ir Depfrelinas ar kaip jis...ai zodziu..kazka lieps man leistis...
pinkcija gal sestadieni o gal sekamdieni...jeigu bus ka ispunktuoti visai angel_sadangel.gif
gal teisingai man sake,palauk neaisku ar bus ka ispunktuoti-tai matyt man su ta stimuliacija sh...gavosi..eikit sau dabar toks pyktis,,,greciau nerimas ima cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 10, 22:11)
Sveikutes 4u.gif 
Mums pirmas vizitas stai kiek kainavo;
....

Tik nenusiteik is karto blogam variantui schmoll.gif Stenkis pozityviai galvot! O mes visos spausim kumstukus ir melsimes, kad viskas pavyktu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar kam buvo po punkcijos temperatūra pakilusi? Sunerimau, ar nėra kažko blogo g.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 10, 21:11)
O as gryzau pasimetusi  unsure.gif Treisas kazkoks be nuotaikos buvo...na apziurejo echo mane.pasake kad gleivine ok.ir daugiau nieko-tik ant foto pamaciau uzrasyta ismatavimas yra 1.07cm.Pamate kazkokio skyscio ir..nieko nepaaiskino,sumurmejo po nosim ir viskas verysad.gif tada pasake kad vienoj kiausidej yra 12 foliu,o kitoj  4 ir 5 neaiskus kaip ten kas.Paziurejo i mane,pasake kad nezinia kaip cia bus su ta punkcija verysad.gif liepe nueiti pas Baiba ir net viso gero nepasake.As apsirengiau nuejau pas Baiba,ji man viska paaiskino kad man reikia pasidaryti hormonoE2 tyrima ir tyroj paskambinti apie 11 val.Tada gydytojas pasakys ka daryti toliau.
Siandien vel leidausi Gonali 150 is likuciu ir Cetroitide.Rytoj skambinuosi ir Tresas pasakys,ka leistis.Nes turiu dar Cetrotide 1vnt.Gonalio 75*2vnt.Ovitreli ir Depfrelinas ar kaip jis...ai zodziu..kazka lieps man leistis...
pinkcija gal sestadieni o gal sekamdieni...jeigu bus ka ispunktuoti visai angel_sadangel.gif
gal teisingai man sake,palauk neaisku ar bus ka ispunktuoti-tai matyt man su ta stimuliacija sh...gavosi..eikit sau dabar toks pyktis,,,greciau nerimas ima cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

nenusimink tiktai 4u.gif Jetus kaip gydytojas, nepagalvoja, kad mes jautrios, kad jaudinamės, kad mums reikia viską paaiškint doh.gif Jam, matyt, atrodo viskas aišku ir tiek. Svarbu neprisigalvok dabar 4u.gif Kai ryt paskambinsi, išsiklausinėk visko. Spėju, kad viskas pas tave gerai 4u.gif Labai linkiu, kad ryt paaiškėtų geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 10, 21:11)
tada pasake kad vienoj kiausidej yra 12 foliu,o kitoj  4 ir 5
pinkcija gal sestadieni o gal sekamdieni...jeigu bus ka ispunktuoti visai

Čia dabar kas blink.gif ? Juk turi 16-17 folikulų, tai tiek kiaušaląsčių ir turi išpunktuoti smile.gif, ir beveik visada 1-2 dar daugiau būna. Va, kokia kokybė jų bus, tai matysis po procedūros. Taip kad nepanikuojam iš anksto mirksiukas.gif .

QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 19:27)
Jau sugrįžau po punkcijos. Išpunktavo 6 kiaušialastes, bet viena iš jų defektuota  blink.gif , tad šiandien realiai yra penkios. Ryt iš ryto skambintis ir pasakys, kaip naktį išgyveno. Jaudulys dabar didesnis nei prieš punkciją  blush2.gif
Gal kas žinot, kodėl kiaušialastės būna defektuotos? Treisas, sako -taip būna ir tiek. Ar aš galių ką nors daryti, kad jos nebūtų defektuotos? g.gif
Afrodite69, kaip tau sekėsi? Ar daug folių užauginai? Gal jau datą punkcijai paskyrė? Pasidalink, kaip tau šiandien sekėsi  4u.gif

Man irgi jaudulys tokiu metu buvo labai didelis, bet tai normalu. Iš 6-ių viena defektuota, tai yra norma ir nedaug mirksiukas.gif . Pats gydytojas sako, kad nuo per didelio kiekio kenčia kokybė, taip kad tikrai tikiu, kad visi arba didžioji dauguma puikiai dalinsis smile.gif .

Mergytės, dar nelabai drąsiai, bet jau siunčiu jums savo slapuką virusiuką, kuris nerodo jokių požymių, kad auga ir gana sparčiai biggrin.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 11 rugpjūčio 2011 - 06:51
Labutis 4u.gif

Afrodite69 laikykis mergyt console.gif Daktaras papraščiausiai pervargęs buvo ir dorai tau nieko nepaaiškino verysad.gif Nemanau kad iš tiek folių nebus ką punktuot,o išpunktavus tikrai bus stiprių kiaušialąsčių.Taip kad mergyt vyk blogas mintis į šoną,paprašyk Dievulio stiprybės ir pirmyn. smile.gif
Pasižiūrėk į LediDiDi liniuotę wub.gif pas tave tikrai toks gražus angeliukas įsitaisys pilvelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrutė: 11 rugpjūčio 2011 - 07:02
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 10, 22:53)
Mergaitės, ar kam buvo po punkcijos temperatūra pakilusi? Sunerimau, ar nėra kažko blogo  g.gif

O kiek tau pakilo? jei iki 37,5, tai čia ne temperatūra pasak Treijso mirksiukas.gif . O ir po ovuliacijos ji gi paprastai pakyla. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 11 rugpjūčio 2011 - 07:18
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 08 11, 08:00)
O kiek tau pakilo? jei iki 37,5, tai čia ne temperatūra pasak Treijso mirksiukas.gif . O ir po ovuliacijos ji gi paprastai pakyla. smile.gif

wingelei buvo pakilus temp., kiek pamenu, gal pati pasirodys, papasakos.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 08 11, 07:00)

Vakar vakare buvo 37,5, dabar iš ryto jau 37,7 doh.gif Per naktį tik pakilo verysad.gif
Nu va, skambinom Treisui, sakė -taip neturėtų būti. Dėl antros ciklo fazės bei PRG galėtų būti apie 37 -37,2. Bet kodėl man daugiau, negali pasakyti doh.gif Pasiūlė išgerti paracetamolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerzaka: 11 rugpjūčio 2011 - 08:01
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 10, 22:11)
O as gryzau pasimetusi  unsure.gif Treisas kazkoks be nuotaikos buvo...na apziurejo echo mane.pasake kad gleivine ok.ir daugiau nieko-tik ant foto pamaciau uzrasyta ismatavimas yra 1.07cm.

gausi dirzo... smile.gif viskas pas tave gerai, juk turi ne viena foli ir tikrai bus ka punktuoti, nepanikuok be reikalo 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 08 11, 07:50)
Mergytės, dar nelabai drąsiai, bet jau siunčiu jums savo slapuką virusiuką, kuris nerodo jokių požymių, kad auga ir gana sparčiai biggrin.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

oi griebiu ta virusiuka 4u.gif
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 11, 08:44)
Vakar vakare buvo 37,5, dabar iš ryto jau 37,7  doh.gif Per naktį tik pakilo  verysad.gif
Nu va, skambinom Treisui, sakė -taip neturėtų būti. Dėl antros ciklo fazės bei PRG galėtų būti apie 37 -37,2. Bet kodėl man daugiau, negali pasakyti  doh.gif Pasiūlė išgerti paracetamolio.

kazkaip manau, kad tau nuo invazijos temperatura uzkilo g.gif sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 11, 07:44)
Vakar vakare buvo 37,5, dabar iš ryto jau 37,7  doh.gif Per naktį tik pakilo  verysad.gif
Nu va, skambinom Treisui, sakė -taip neturėtų būti. Dėl antros ciklo fazės bei PRG galėtų būti apie 37 -37,2. Bet kodėl man daugiau, negali pasakyti  doh.gif Pasiūlė išgerti paracetamolio.

Sveika. Manau cia pas tave viskas normaliai, vistiek juk buvo isikisimas i tavo organizma. O dar be to juk leda dejo po punkcijos ant pilvo, ane? g.gif Tai matomai gal vos vos persalai. Man buvo 38,8 sukile, jau tada tai vajei vajei kaip pergyvenau, gulejau lovoj ir jau visiskoj neviltyje buvau, nes kita diena turejo isodinimas buti ir Treijsas tel. sake kad kazin ar sodins. Bet ryte nuvaziavau su 37,2temp. Padare kraujo tyrima ir kadangi nieko blogo neparode ir isodino du kleckiukus smile.gif
Afrodite69, issigandusi labai tu, dabar atsipalaiduok ir keliaus ramia vaga, viskas dar gali pasikeisti, o ir foliu tu daug turi.Sekmes visoms.
Atsakyti