Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(boruzite @ 2011 07 19, 16:50)
visem labukas,as jau po visko,taip bijojau, o viskas praejo super,visem patiko,man labai dar padejo muzikantai

ant tilto as dovanuojau skrinute,daviau jaunesems sirdute,jie idejo i ta skrine ir uzrakino spina,o rakta ismete i upe

Labai gera mintis, labai aciu drinks_cheers.gif thumbup.gif man atrodo kad as nukopijuosiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sukūriau FB grupę, bet kaži ar ji pasiteisins, bo failų ten neina įkelt, tik nuotraukas g.gif
Gal pabandom? http://www.facebook....1915943724?ap=1 Reikia siųsti prašymą rolleyes.gif
Jei nepasiteisins šitas reikalas, bet kada galima ištrinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricka @ 2011 07 19, 21:26)
na, skarele risama kita vestuviu ryta, kai nuimamas nuometas, kaip jaunai seimininkei,istekejusiai moteriai

cia apie kitokia skarele smile.gif as tai ruosiuosi dovanoti ir zidini ir skarele su tais simboliais, man grazu ir tikrai neatrodo kad tas pats smile.gif jau vien zodzius paskaicius kai skarele iteikiama ir kai zidinys man siek tiek skirtinga prasme smile.gif

[quote=simoselis,2011 07 19, 22:48]
Sveikinu su ledų pajudėjimu;) niu, žinau, kad nepaguosiu, bet man irgi žiauriai sunku ax.gif Beliko kelios dienos, darbų begalės, o draugai kaip tyčia plūste plūsta doh.gif Ačiū D, tėvai atostogų pasijėmė, tai yra kam vaiką išgrūst :

Manau daugeliui cia taip smile.gif nesijausk vienisa kad laiko mazai o darbu begalybe biggrin.gif:D:D

Aš tai liepsiu į butelį kišt;)

Jėzau, kaip fainai wub.gif Nu bet SM merginos pavaro cool.gif

Mano suknelės abi - apie 500 lt +basutės 200 + vyro kostiumas 400+ makiažas, manikiūras ir gauruosena (kainos dar nežinau) ax.gif

cia tai klausiau butent ne kiek saves papuosimui o pasirengimui vestuvems, smukmenoms, dovanelems, staigmenoms ir pan isleidziate....

Na man tai kuo arciau savaitgalis tuo neramiau darosi,,,kazkiap iki sios savaites visiskai nesijaudinau ir nestresavau,,,o dabar jau pradedu...bet tikiu kad tokia ne viena esu smile.gif
O dar kai paklausiau oru prognoze savaitgaliui tai isvis neramu pasidare ka reiks veikti kokias 3.5val jei lauke lis lietus...zaidimu dauguma su judesiu... ka kitos svociutes planuojat daryti? nes as tai tik pora turiu zaidimuku kelioneje galvojau padaryti nes apie valanda vaziuoti...tai kas mano kelnese ir klausimu atsakymu zaidimas...kaip ir kitos merginos jau minejo,o ka dar nuveikti gal kas turi minciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 07 19, 23:32)
cia tai klausiau butent ne kiek saves papuosimui o pasirengimui vestuvems, smukmenoms, dovanelems, staigmenoms ir pan isleidziate....
o ka dar nuveikti gal kas turi minciu? smile.gif

doh.gif Ir vėl klausimo iki galo neperskaičiau blush2.gif 800 lt kažkur - čia be saldainių ir alkoholio, nes jaunieji patys nupirks. Užteko užsimint, kad klijuosiu etiketes, kaipmat pasišovė juos nupirkt, kad nereiktų man vargt bigsmile.gif
Čia keli žaidimai, kuriuos pasirašiusi esu:

• KUR DĖTI PINIGUS? (reikės- kupiūrų (netikrų pinigų, galima valgomų). Žaidimo vedėjas pakviečia dvi poras (kiekvienoje poroje - vyras ir moteris): "Dabar jūs turėsite kuo greičiau sukurti bankų tinklą, į kiekvieną banką padėdami po vieną kupiūrą. Įneškite pradinius indėlius! (Poroms išduodami pinigai-fantai). Bankai - tai jūsų kišenės, atvartai, įvairiausios slaptos vietos. Pasistenkite kuo greičiau sutvarkyti savo indėlius ir atidaryti kuo daugiau bankų". Duodama komanda pradėti žaidimą. Vedėjas poroms gali padėti atlikti užduotį. Po 1 min. vedėjas susumuoja rezultatus: "Kiek kupiūrų jums liko? O jums? Nuostabu! Visi pinigai investuoti! Šaunuoliai! Dabar paprašysiu moterų susikeisti poromis ir kuo greičiau nuimti iš sąskaitų visas sumas. Atidarykite bankus, paimkite pinigus!" Skambant muzikai moterys ieško pas kitą partnerį paslėptų pinigų.
• PATINKA NEPATINKA
Žaidimo vedėjas prašo visų svečių, sėdinčių prie stalo, žiūrint į kaimyną iš dešinės nurodyti, kas jiems patinka ir kas nepatinka, pavyzdžiui: "Man patinka kaimyno ausis, o nepatinka alkūnė". Visiems nurodžius, ko buvo klausta, vedėjas paprašo pabučiuoti tai, kas patinka, ir įkąsti ton vieton, kuri nepatinka.
• ŠEIMININKĖ/MEILŪS ŽODŽIAI – vardinti patiekalus, kuriuos gamins vyrui ir smeigti smeigtukus į obuolį. Ištraukti smeigtukus iš obuolio ir vardinti, kaip meiliai vadins savo žmoną.

• ŽMONA, MEILUŽĖ IR TARNAITĖ - merginoms pasiskirstyti vaidmenimis, ir neišsiduoti, vaikinas ateina ir renkasi tarnaitę, ir ją neša aplink merginas ratu, tada turi pabučiuoti meilužę, o žmona prieina ir duoda antausį. „Koks tu vyras, jei prie žmonos meilužę bučiuoji“.
• SPIRITOMETRAS - ant sienos pritaisomas lapas, ant kurio surašomi laipsniai – 20, 30, 40 ir t.t. Reikia pasilenkti pro kojas ir pasiekti rankomis skaičių. Skaičiai surašomi taip, kad mažesnį laipsnių skaičių būtų kuo sunkiau pasiekti, t.y. reiktų kuo aukščiau kelti ranką.
• KURI JAUNOJI? Jaunoji ir pamergės sustoja į eilę. Jaunoji bučiuoja jaunikį, kuriam užrištos akys (už save ir už pamerges). Jaunikis turi pasakyt, kelinta buvo jaunoji.
• MEILŪS ŽODŽIAI - į vieną eilę sustatomi vyrai priešais (už nemažo atstumo) – moterys. Vaikinai turi po vieną eiti ir, kol prieis iki merginų, pasakyti kuo daugiau gražių, meilių žodžių merginai.
Atsakyti
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 07 19, 16:50)
Ir dar klausimelis nezinau ar cia reikia klausti, o kiek isleidziat pasiruosimui?be apsirengimo ir  dovanu jauniesiems? na visom smulkmenom? galvoju gal labai issipleciau bepirkdama...tikiuosi pasidalinsit
smile.gif

negalutiniais skaičiavimais aš jau išleidau virš 800 Lt...liko smulkmenėlės, bet dar susidarys...pirkau ir saldainius, ir butelius kelis.
Atsakyti
as viska dariau pati tai smulkmenom man isejo iki 500
Atsakyti
Sveikutės,
Pažiūrėjau nieko panašaus nėra, tai į paštuką įmečiau Jaunavedžių gyvenimo kelio eismo taisykles mirksiukas.gif Labai senas failas, pasiredaguokite kam tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 07 19, 18:27)
Ir dar niekaip nesugalvojo kaip ta laiska gandrui paleisti... Nu su helio balionais ideja gal ir nebloga, bet kaip sako, o jei nepakils, o ta diena jau nebus kada vaziuoti balionu pirkti... o jei i buteli ideti? ir i vandeni mesti?

Ir aš galvoju į vandenį įmesti su buteliu. Balioną reiktų man iš vakaro pirkti, vežtis į kitą miestą su vaikais. O ir jiem labai reikės to baliono. tai vėl galvos skausmas ir pykčiai biggrin.gif.

QUOTE(boruzite @ 2011 07 19, 18:50)
ant tilto as dovanuojau skrinute,daviau jaunesems sirdute,jie idejo i ta skrine ir uzrakino spina,o rakta ismete i upe

labai idomu ir man patinka bigsmile.gif . Mano jaunieji nenori kabinti spynos, tai šita įdėja super. O kokią širdelę dėjai? O gal būna kokios surakinamos širdelės? g.gif .

Aš tai galvoju prie stalo pažaisti žaidimą "mano kelnėse yra..." praeitose vestuvėse visai smagiai pasijuokėm biggrin.gif . O su jaunimu gamtoj- šampano butelį perduoti tarp kojų. Senas žaidimas, jau kiek primirštas, gal bus smagu biggrin.gif.
Kiek jūs daug išleidžiat? blink.gif . Nors aš praeitom vestuvėm (prieš 2m.) su visais rūbais, šukuosenom išleidau 1200 . Daug dalykų nespėjau panaudoti, tai šį kartą mažiau pirkinėsiu visokių "šudeliukų"
Atsakyti
sveikutes as nebespeju su jumis liko trys dienos o tai sis tai tas islenda doh.gif kinkos dreba siaubas, o dar ir maziaus neturiu kur palikt nes bliauna su betkuom paliktas doh.gif po visko butinai pasipasakosiu bet dabar tikrai nera kada net paskaityti ka rasot blush2.gif
Atsakyti
sirdele buvo sidabrine skelta, su magnetuku,kai dejo i dezute jie sudejo i viena sirdi
ir sakiau

Širdis širdžiai širdį duoda,
Širdis širdžiai atsiduoda.
Širdis širdį prašė šito,
Kad širdis širdį širdyje laikytų...

Štai dėžutė. Joje sudėtos jūsų abiejų širdys, kad jos visą likusį gyvenimą būtų kartu, neišskiriamos. O kad kas nors blogo nepadarytų, ir neišskirtų jūsų širdelių, užrakinkite dėžutę raktu. O raktą išmeskite į upelį, kad srovė jį nuneštų, ir niekas jo nerastų.

Papildyta:
dar buvo grazu kai jauneji isgere sampana o taures mete i ezera,ir jie ne nuskendo o graziai plaukiojo
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 07 20, 08:23)
Sveikutės,
Pažiūrėjau nieko panašaus nėra, tai į paštuką įmečiau Jaunavedžių gyvenimo kelio eismo taisykles mirksiukas.gif  Labai senas failas, pasiredaguokite kam tiks  bigsmile.gif

Labai šaunus dalykas tos taisyklės mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2011 07 20, 08:36)
labai idomu ir man patinka  bigsmile.gif . Mano jaunieji nenori kabinti spynos, tai šita įdėja super. O kokią širdelę dėjai? O gal būna kokios surakinamos širdelės?  g.gif .

as pirkau Kauno urmo bazej dvi molines sirdeles surakintos spynele visai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti