gal kam patiks, as darysiu toki kaip zaidimuka janujuju mamoms, nupirkai maza pinigine ir maza lelyte, suvyniosiu, kad butu vienodo dydzio risuleliai ir liepsiu trauti, kuri anukus priziures, o kuri pades finansiskai, kad nesipestu po to

Sveikos, na ka sestadieni ir man startas

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 07 21, 08:16)
sėkmės!
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 07 21, 10:16)
laimingai

QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 21, 04:49)
ir dar nerandu pasakos apie jaunuosius (žaidimas). buvau įsikėlus, paskui ištryniau, dabar galvoju, kad gali praversti, nes girdėjau atsiliepimus, kad gerai praeina šis žaidimas. bet neberandu, mano tas idėjų failiuką ištrynė mažasis, tai likau be lobio...
turbut sitas, as ji darysiu, manau linksmai turetu gautis
linksmas pasakojimas
sekmes besiruosiancioms si savaitgali startuoti, as su jumis
dabar jau zinau ka reiskia paskutines savaites jaudulys 
pries savo vestuves galima sakyt beveik nesijaudinau,o dabar nervas labai ima,,,

pries savo vestuves galima sakyt beveik nesijaudinau,o dabar nervas labai ima,,,
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 07 21, 11:31)
sekmes besiruosiancioms si savaitgali startuoti, as su jumis
dabar jau zinau ka reiskia paskutines savaites jaudulys 

Help!As jau dabar visai susimaisiau kurioje puseje jaunoji sega gelyte jaunikiui? ir svocia pirsliui? ir i baznycia kai eina kurioj pusej nuotaka stovi?
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 07 21, 10:47)
Help!As jau dabar visai susimaisiau kurioje puseje jaunoji sega gelyte jaunikiui? ir svocia pirsliui? ir i baznycia kai eina kurioj pusej nuotaka stovi?
labas

jaunoji - kaireje
svocia desineje
i baznycia visos, netgi svocia - kaireje. bent jau mus taip sustate kunigas.
sekmes startuosiancioms

Sveikos, man jau vidurius suka - darbų melejons, o aš dar su kaspinėliais ant muilo burbulų knisuosi
Batai nepranešioti, suknė nelyginta, serbentai draugei už spausdinimą neskinti
Vienžo, priešvestuvinis sindromas

QUOTE(*gitana* @ 2011 07 21, 09:05)
nea, ne tas, tas kur pasakojama istorija atseit, kaip jaunieji susipažino, t.y. ošia medžiai, praliuoksi stirna, bernelis, mergė ir t.t. svečiai vaidina. bet kur visa istorija?
QUOTE(VAE @ 2011 07 21, 11:50)
labas
jaunoji - kaireje
svocia desineje
sekmes startuosiancioms

jaunoji - kaireje
svocia desineje
sekmes startuosiancioms

Aciu labai

QUOTE(simoselis @ 2011 07 21, 12:40)
Sveikos, man jau vidurius suka - darbų melejons, o aš dar su kaspinėliais ant muilo burbulų knisuosi
Batai nepranešioti, suknė nelyginta, serbentai draugei už spausdinimą neskinti
Vienžo, priešvestuvinis sindromas 

Nesijausk vienisa

QUOTE(Jolanteleg69 @ 2011 07 21, 12:58)
Aciu uz palaikyma