[quote=Neklauzadux,2011 07 20, 00:32]
cia apie kitokia skarele

as tai ruosiuosi dovanoti ir zidini ir skarele su tais simboliais, man grazu ir tikrai neatrodo kad tas pats

jau vien zodzius paskaicius kai skarele iteikiama ir kai zidinys man siek tiek skirtinga prasme
[quote=simoselis,2011 07 19, 22:48]
Sveikinu su ledų pajudėjimu;) niu, žinau, kad nepaguosiu, bet man irgi žiauriai sunku

Beliko kelios dienos, darbų begalės, o draugai kaip tyčia plūste plūsta

Ačiū D, tėvai atostogų
pasijėmė, tai yra kam vaiką išgrūst :
Manau daugeliui cia taip

nesijausk vienisa kad laiko mazai o darbu begalybe

:D
Aš tai liepsiu į butelį kišt;)
Jėzau, kaip fainai

Nu bet SM merginos pavaro
Mano suknelės abi - apie 500 lt +basutės 200 + vyro kostiumas 400+ makiažas, manikiūras ir gauruosena (kainos dar nežinau)
cia tai klausiau butent ne kiek saves papuosimui o pasirengimui vestuvems, smukmenoms, dovanelems, staigmenoms ir pan isleidziate....
Na man tai kuo arciau savaitgalis tuo neramiau darosi,,,kazkiap iki sios savaites visiskai nesijaudinau ir nestresavau,,,o dabar jau pradedu...bet tikiu kad tokia ne viena esu

O dar kai paklausiau oru prognoze savaitgaliui tai isvis neramu pasidare ka reiks veikti kokias 3.5val jei lauke lis lietus...zaidimu dauguma su judesiu... ka kitos svociutes planuojat daryti? nes as tai tik pora turiu zaidimuku kelioneje galvojau padaryti nes apie valanda vaziuoti...tai kas mano kelnese ir klausimu atsakymu zaidimas...kaip ir kitos merginos jau minejo,o ka dar nuveikti gal kas turi minciu?
[/quote]
del sumos kadangi tai buvo vyro sesuo (kol kas nepasipasakojau kaip sekese praejusi savaitgali

) tai susidare apie 1000 lt. ir tiesa sakant smulkiai neskaiciavom - ramiau turbut.
del zaidimu. mums taip pat tarpais lijo tai kai lijo pastogeje pamergeles lupo apelsinus apvyniotus lipnia juosta pabroliukai valge. jauniesiems zaidimas i obuoli smeige dantu krapstukus jaunikis ir sake komplimentus jaunoji trauke ir sake patiekalus ka gamins. po to taike vini i buteli (geriausia sampes) prirista prie virvutes ir pirsegta prie dirzo nugaroje. labai geras variantas yra su skalbiniu segtukais bet reikia sukeisti pamerges ir stebet ar atpazins pirmiausiai savaja ar puls ieskot nuo svetimos (galima ieskot lupomis ju)
dar kazkuri klause del tauriu papuosimo papasakosiu trumpai: as kojele apvyniojau balta juostele ir virsuje rateli apklijavau baltom gelytem ir viena apacioje prie padarytos uodegeles - sleifo is tos pacios juosteles - cia nuotakai o jaunikiui virsuje balta juostele toliau juoda ir ant baltos padariau varlyte. kol kas negaliu idet foto gali buti kad ir kitoms vestuvems taip pat puosiu jei nekils nauju minciu