Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 22, 09:00)
niu ka startuojam jau ryt tikiuosiu viskas bus  thumbup.gif  sekmes ir geros kompanijos kitoms!!!

visai nebeturiu pas jus kada uzsukt po visko tikiuosi vel inirtingai su jumis bendrauti ir kitai veselei ruostis...

sėkmės! lauksim įspūdžių smile.gif
Papildyta:
merginos, kažkaip galvojau pasidartyti piršlio pinigų, bet nemokų nuotraukos įkelti, kaip redaguoti tą failiuką iš svočių paštuko? gal kuri padėtų?
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 22, 11:00)
niu ka startuojam jau ryt tikiuosiu viskas bus  thumbup.gif  sekmes ir geros kompanijos kitoms!!!

visai nebeturiu pas jus kada uzsukt po visko tikiuosi vel inirtingai su jumis bendrauti ir kitai veselei ruostis...

QUOTE(simoselis @ 2011 07 22, 11:16)
Sveika, seniai matyta bigsmile.gif Na, pasilaikom kumščius viena už kitą drinks_cheers.gif

Na mergytes kiek zinau si savaitgali gana daug startuojanciu, kaip ir as smile.gif tai laikau kumstukus uz visas, tikiuosi kas ir uz mane palaikys smile.gif
Kadangi pirmas kartas tai nervas ima,,,sianakt visai nemigus dar sedziu, darau ,,,dukryte uzmigo pietu bandziau ir as nusnausti, kur tau,.,,galva pilna minciu ka dar reikia padaryti...kad tik viskas butu thumbup.gif
sekmes ir tikiuosi pasipasakosim po savaitgalio visos smile.gif aciu labai labai visom uz mintis, idejas, pagalba jus nuostabios bitutes darbininkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 22, 12:16)
Sveika, seniai matyta bigsmile.gif Na, pasilaikom kumščius viena už kitą drinks_cheers.gif

pasilaikom pasilaikom ax.gif jo visai neturiu kada prisesti o ir tai daug darbu paskutine diena ... sedziu dabar su suktukais plaukuose ir nzn kaip islysti i miesta paskutiniam apsipirkimui blush2.gif g.gif

darau scenariiju muzikantams ir sumasciau kad nieko apie jaunuju valsa neturiu tai nutariau sustatyti visus ratu ir pusti burbulus bet vistiek kazkaip reikia graziai pristatyti ta soki plyzzzz help doh.gif
Atsakyti
[quote=Neklauzadux,2011 07 20, 00:32]
cia apie kitokia skarele smile.gif as tai ruosiuosi dovanoti ir zidini ir skarele su tais simboliais, man grazu ir tikrai neatrodo kad tas pats smile.gif jau vien zodzius paskaicius kai skarele iteikiama ir kai zidinys man siek tiek skirtinga prasme smile.gif

[quote=simoselis,2011 07 19, 22:48]
Sveikinu su ledų pajudėjimu;) niu, žinau, kad nepaguosiu, bet man irgi žiauriai sunku ax.gif Beliko kelios dienos, darbų begalės, o draugai kaip tyčia plūste plūsta doh.gif Ačiū D, tėvai atostogų pasijėmė, tai yra kam vaiką išgrūst :

Manau daugeliui cia taip smile.gif nesijausk vienisa kad laiko mazai o darbu begalybe biggrin.gif:D:D
Aš tai liepsiu į butelį kišt;)

Jėzau, kaip fainai wub.gif Nu bet SM merginos pavaro cool.gif

Mano suknelės abi - apie 500 lt +basutės 200 + vyro kostiumas 400+ makiažas, manikiūras ir gauruosena (kainos dar nežinau) ax.gif

cia tai klausiau butent ne kiek saves papuosimui o pasirengimui vestuvems, smukmenoms, dovanelems, staigmenoms ir pan isleidziate....

Na man tai kuo arciau savaitgalis tuo neramiau darosi,,,kazkiap iki sios savaites visiskai nesijaudinau ir nestresavau,,,o dabar jau pradedu...bet tikiu kad tokia ne viena esu smile.gif
O dar kai paklausiau oru prognoze savaitgaliui tai isvis neramu pasidare ka reiks veikti kokias 3.5val jei lauke lis lietus...zaidimu dauguma su judesiu... ka kitos svociutes planuojat daryti? nes as tai tik pora turiu zaidimuku kelioneje galvojau padaryti nes apie valanda vaziuoti...tai kas mano kelnese ir klausimu atsakymu zaidimas...kaip ir kitos merginos jau minejo,o ka dar nuveikti gal kas turi minciu? smile.gif
[/quote]

del sumos kadangi tai buvo vyro sesuo (kol kas nepasipasakojau kaip sekese praejusi savaitgali blush2.gif ) tai susidare apie 1000 lt. ir tiesa sakant smulkiai neskaiciavom - ramiau turbut.

del zaidimu. mums taip pat tarpais lijo tai kai lijo pastogeje pamergeles lupo apelsinus apvyniotus lipnia juosta pabroliukai valge. jauniesiems zaidimas i obuoli smeige dantu krapstukus jaunikis ir sake komplimentus jaunoji trauke ir sake patiekalus ka gamins. po to taike vini i buteli (geriausia sampes) prirista prie virvutes ir pirsegta prie dirzo nugaroje. labai geras variantas yra su skalbiniu segtukais bet reikia sukeisti pamerges ir stebet ar atpazins pirmiausiai savaja ar puls ieskot nuo svetimos (galima ieskot lupomis ju)

dar kazkuri klause del tauriu papuosimo papasakosiu trumpai: as kojele apvyniojau balta juostele ir virsuje rateli apklijavau baltom gelytem ir viena apacioje prie padarytos uodegeles - sleifo is tos pacios juosteles - cia nuotakai o jaunikiui virsuje balta juostele toliau juoda ir ant baltos padariau varlyte. kol kas negaliu idet foto gali buti kad ir kitoms vestuvems taip pat puosiu jei nekils nauju minciu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas turit vaiko vardu rinkimui atvirutes?
Atsakyti
Deliojuosiu scenariju ir iskilo man klausimas: o kokius zodzius reikia sakyti kai kabinama spyna ant tilto g.gif nes kiek visur cia skaiciau, tai pagrinde surakinamos sirdeles ir raktelis ismetamas, o va mano jaunieji nori kabinti ant tilto spyna ir jos rakteli ismest..tai va mastau ka cia tokio galima pasakyt tokiu atveju g.gif gal kas susiduret???
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 22, 14:26)
pasilaikom pasilaikom  ax.gif  jo visai neturiu kada prisesti o ir tai daug darbu paskutine diena ... sedziu dabar su suktukais plaukuose ir nzn kaip islysti i miesta paskutiniam apsipirkimui blush2.gif  g.gif

darau scenariiju muzikantams ir sumasciau kad nieko apie jaunuju valsa neturiu tai nutariau sustatyti visus ratu ir pusti burbulus bet vistiek kazkaip reikia graziai pristatyti ta soki plyzzzz help doh.gif

aš vakar netikėtai tokius radau, žadu juos ir skaityti

Vėl mėnulio žiedadulkėm sninga
Ūkanotoj rugpjūčio nakty...
Meilės vynu abu apsvaiginti,-
Amžių amžiams sujungėt širdis.
Nežinau... Savo pirmojo valso
Gal jūs laukėt be galo ilgai
O gal metai tie buvo trumpučiai
Kaip keli paprasti bučiniai.
Ir ašaros pirmos slapčia jau išlietos
Ir meilės našta dar lengvutė tokia
Tik štai pasirodo gyvenime tenka
Dalintis ir kito sunkiąja dalia.
Bet skamba jau valsas...
Ir moko gyventi
Ir kviečia žvaigždė
Vis aukštyn, vis tolyn...
Kviečiame visus į šokių aikštelę – Jaunųjų valsas!
Papildyta:
QUOTE(VAIDASSU @ 2011 07 22, 16:10)
sveikutes gal kas turit vaiko vardu rinkimui atvirutes?

aš tai dariau taip - nusipirkau Office1 popieriaus atvirutėms gaminti - melsvą ir rožinį (jis jau būna atvirutės dydžio, sulenktas). Susiradau internete gražius paveiksliukus. Atspausdinau su tektu vardai berniukams, vardai mergaitėms ir gavosi thumbup.gif tokios subtilios, mielos ir šiltos...Darbe palikau failiuką, tai dabar negaliu įdėti į paštuką...Tik grįžusi galėsiu.

Viskas merginos šiandien mes išvykstam. Savaitėlę būsiu be interneto, tai nebegalėsiu čia lankytis. Po savaitėlės, jei bus galimybių - sukelsiu likusius darbelius. Sėkmės visoms! Tikiuosi į naują temutę bus nuoroda, ir aš ją atrasiu smile.gif Nes tuoj ir šita baigsis smile.gif
Atsakyti

gathering.gif
Labas rytas darbstuoles. Sekmes siandien startuojancioms...thumb_yello.gif
as begsiu rinkti akmeneliu smile.gif

Grazios Jums dieneles smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikėkimės kad šiandiena piršliaujančioms viskas seksis sklandžiai.
vakar pagaliau baigiau komendantų korteles, kam reikia galite pasižiūrėti paštuke.
Atsakyti
Gerą dieną 4u.gif

Šios dienos svočiutėms - sėkmės, tikėkimės, viskas vyksta sklandžiai biggrin.gif

Įlindau ir aš į paštuką - tai buvau priblokšta, apstulbus ir visaip kaip kitaip sužavėta, kai pamačiau kiek ten visokių gėrybių ir grožybių yra bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nu šaunuolės SM svočiutės, komplimentai jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 15, 14:58)

musu sarasas didelis bet tik vienetai pasipasakoja po vestuviu g.gif  Lietaus lasas tikriausiai neatsigauna dar po ispudziu o gal ilsisi po siaubo  g.gif

Labas visoms 4u.gif
jau kaip juokiausi paskaicius, tikrai cia niekaip neatsigaunu po ispudziu ir po siaubo biggrin.gif . Aisku, is tikruju to siaubo visai nebuvo. Maniau ir zodziai gerkleje strigs, ale liejosi kaip is gausybes rago. Vienintelis minusas, ir riebus, kad buvau labai mazai zaidimu pulkui sumascius. na ir jaunieji tik fotkintis ir fotkintis norejo, tai nelabai jau ten jiems ir buvo idomu mano skrynios paruostos. Ale sakau, gana ateinat ir pasiimat skrynias rolleyes.gif .
O siaip maniau verksiu per islydejima, ale kazkaip nebuvo asaru, tik kitus pravirdziau blush2.gif . dar labai patiko muzikanto komentaras, nu sako svocia jau taip paskaite islydejima, kaip civilines metrikacijos darbuotoja lotuliukas.gif . matyt akmeninis veidas buvo mano lotuliukas.gif . Siaip daug ko nepadariau, nes kazko muse cece man ikando netoli 24 val blush2.gif blush2.gif , tai pasakiau muzikantui, kad perduodu valdzia i ju rankas. O jie puikus buvo, tai viskas isejo kaip sviestu patepta. Tai va.. Per skubejima daug visokiu fintikliusku pamirsau namie, tai teko suktis is padeties, todel antra diena keiciau viska. Pamenat saldaini kur dariau su meiles simfonija? Tai ji iteikiau jaunikiui antra diena, kad turetu ka veikti per medaus menesi. Labai patiko raugintu agurku ideja thumbup.gif aciu mergaitei rekomendavusiai aciuks.gif
Siaip esu prasta svocia, kad neivykdziau maksimumo, ale vis vien buvo linksma. Dbr daug ka daryciau kitaip. Tik va savim dziaugiuosi, kad baimes nebuvo nei laso ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

ateinu su trumpa informacija visoms esamoms ir būsimoms svočiutėms 4u.gif

i 
Antradienį, liepos 26 dieną, Jūsų temą perkelsiu į skyrių PLANAVIMAS. Tame skyriuje bus ir visos ankstesnės Jūsų temos.

Atsakyti