Teisingai merginos pastebėjot! Aš irgi už kad kažkokia užduotis (tarkim spalvine, ar brezinys, ar ją ką būtent panaudot ir t.t) ir leist zaidziantiesiems laisve rinktis ar jie daro skreba ar atvirute ar kažką kita!
Beto Glide tu irgi gerai pastebejai, kad nebūtina visuose dalyvauti, nes gal užduotis nepatiks, gal laiko nebus o gal dar kas ir kaip sakai kas žaidžia - įsipareigoja kad jei laimes ruos tada savo užduoti ir priziuka!
Taip bus taisykles ir įrašas! Palikite man, aš uzvedziau - aš jau ir pabaigsiu kad mums visoms tada jau zaist butu galima pradet!
Labai jau faini tavo tie torto gabaleliai! Mmmm... Man prašom viena įdėti!

O ką reiškia laukinės foto? Kad lauke darytos?
Papildyta:OJE, darbai bus rodomi po uzduotim, ar su linku prikabinta ar taip kaip kiekviena ismanys. Aš nelabai techniska, tai linkai prikabinti bus komentaruose kai jau ką darysim! O paskui galima padaryti atskira postą su darbais visais rodomais ir isrinkimas laimėtojo tavo pasirinktu būdu.
Beje tos kurios LT gyvena, tai gali ir gyvai susitikę atiduot dovanite jei laimėjo.
Man is Anglijos bet ką siunciant viskas turi būt registruotu paštu, kitaip nenueina! Manau ir kitoms gyvenancioms užsienyje bus tas pats jei siuntinukas į LT keliaus!