Vėl girsiuos... Labai nusisekė tas kremas su lakišiais, vakar kūną pasitepliojau, šiandien matavau jo PH, tai užkroviau ant rankos kad juostele po kremą nemakaluot, ir paskui ant kaklo sutepiau. Tai dabar nežinau nuo ko, nuo emulsiklio AZ N3 ar nuo tų lakišių, bet taip gerai susidrėkino ir lyg raukšlės prasilygino... Ar čia man jau vaidenasi, ar patentuot reikia pradėt? Kas galit jų pasiraut, pabandykit į kremą sulčių įlašint, nu man nerealu kažkas su jom, rytoj veidą tepsiu. O dariau kūnui

Sunkos iš jų nedaug, dėjau apie 10 ml į 200 kremo, tik išspaudas kelis kartus hidrolatu supyliau ir vėl sunkiau, kad gėrybės man atitektų, sunka tokia tiršta, slidi. Tai dabar ne tik aliejum, bet ir degtine jų užsipyliau... Daržovių nekonservavau, tai žoles marinuoju.

Konservantų dėjau normą kad nesurūgtų ir sujungus dar pakaitinau toj pačioj temperatūroj apie dešimt minučių.
Marios Treben knygoj apie vaistažoles skaičiau - geriausia naudot šviežias, tai ir naudoju... Kol yra.
O dėl to apsauginio olivem - aišku bičių vaškas savo natūralumu be konkurentų, bet man veidui riebu, sunku su juo, nebent žiemą bandyt ir patiks... Bet bijau kad poras ims kimšti, o emulsiniai vaškai to nedaro, čia kaip kažkokio muilo reklamoj kur veidrodžius plauna - vaškas ant indelio lieka ir tik su indų plovikliais atsiplauna, o emulsiniai nusiskalauja ir viskas... Žiemą bus matyt. Vaškas man rankoms labai patinka, kaip tik todėl kad nenusiplauna iškart... Žinau kad KN profesionalės aiškina kitaip, na o man taip atrodo, ką aš padarysiu...