QUOTE(angel08 @ 2011 12 29, 15:53)
negaliu patiketi,

kokia stebuklinga istorija,didziausi sveikinimai jusu seimai, skaitau kelis kartus ir verkiu ir dabar tikrai zinau kad pasiseks ir mums,as isgyvenau negimdini nestuma,kuris truko irgi 7 sav,buvo vidinis kraujavimas,vos nenumiriau,netekau vieno kiausintakio. dar negimdinio pasekme,begalines saaugos,kurios yra neoperuojamos,uzspaustas kiausintakis ir endo.jau tuoj bus 3 metai kaip laukiam stebuklo. mums vieninteli sansa duoda tik ivf,bet dabar tikiu ir as stebuklais,parasysiu ir as i si skyreli,tik dar neismuse mano valanda
Tikekit tikrai tikekit! Sakau, as, grynas pavyzdys to kas neimanoma, o jusu istorija skamba labai panaisiai!
galiu dar papildyti, kad as ta menesi lb daug juros gerybiu valgiau, buvau lb atsipalaidavus, o pries tai menesi buvau geriau KT nes lb ta endometrioze mane kamavo, norejau bent mensiuka atsipusti. Beto sakoma po kt galima greicia pastoti
Pas mane ir ataugos baisios visoje pilvo srityje, man kai iseminejo tubele, tai daug zidiniu endo apsalino, bet yra linke randu iki kepenu net, kurious man skauda, nes kai pasisuki staigiai ar atsitoji,tos ataugos tempiasi ir kitasyk atrodo nors nu nudvesk...
O ta kita tubele, man net nuotrauka rode, tokia susiglaudus visa, to atsidarimo normalaus net nebebuvo, kur ten turi tipo kiausinuka pagauti, ligos istorijoje paraso, kad neveikli, patarimas IVF, nes jei vel pastociau kazkokiu budu, vel butu ektopinis.
todel lb noriu visur parasyti, kad buna va ir tokiu stebuklu, nors atrodo kad medicina sako, kad oi tikrai ne!
Zinoma, mes ir zadejom ivf daryti kova kazkur, ir kas isgalit tai tikrai darykit, paskui dar ir siurprizo veliau galit sulaukti

bet, zinoma, ne visi gali toki brangu malonuma sau leisti. Man paciai draudimas butu denges dalinai, kitaip mes nebutume galeje sau to leisti.
As lb puikiai suprantu, jumis, moterytes, kuriom visokios vaisingumo bedos, lb gerai zinau ta jausma, toki kartais bejegiskuma ir nusivilima. Bet nenuleiskit ranku ir svarbu nedepresuokit, nes tai ir hormonam kenkia ir viskam!
Bet nemeluosiu ir as ant tu testu siusiuojau pora metu kas pora menesiu..o gal...