Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

gavau iš Jurgitos laišką su bendra informacija, tai ji važiuoja liepos 23d., o prekes pristato liepos 24d. - gan greitai smile.gif o man iš E reiks laukti iki rugpjūčio 1d. g.gif kaip neįdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 17, 23:28)
siandien Renaldas man atveze prekes. kas jus butumet mate, kaip reikia kokia nors deze istraukt is apacios  doh.gif  tad nieko nuostabaus, kad kazkas susilamdo ar suplysta. todel bukim labiau tolerantiskos  4u.gif
gaila, bet puses uzsakytu prekiu nebuvo  unsure.gif  teks laukti kito vaziavimo.

Jums nieko nuostabaus, kad jums atveža sulamdytas ar suplyšusias prekes? Man tai yra skirtumas, kokioje būsenoje mano užsakyta prekė man pristatoma.

Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 07 18, 22:48)
Turbut sito ieskote? Ikejoje tai neradau, bet yra pirkti LT  mirksiukas.gif  tik man atrodo, kad sitie mechanizmai yra vieni brangiausiu,  bet as pati ju norejau, kai gaminomes virtuve ir dabar negaliu atsidziaugti  thumbup.gif

as irgi nerandu ikejos psl. verysad.gif Manyciau, kad turetu buti, nes kaip tuomet surenkamos virsutines spinteles? Buciau dekinga jeigu kas padetu rasti, gali buti nebutinai Lenkijos Ikejoje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 07 19, 10:30)
Jums nieko nuostabaus, kad jums atveža sulamdytas ar suplyšusias prekes? Man tai yra skirtumas, kokioje būsenoje mano užsakyta prekė man pristatoma.

šiaip asmeniškai aš irgi netoleruočiau tokių dalykų - užsakiau prekę, sumokėjau pinigus, tad noriu gauti ją gerame stovyje, o ne aplamdytą, išteptą ar kitaip sugadintą smile.gif
Atsakyti
Dėl to, kad Renaldas labai neatsargiai elgiasi su prekėmis vengiu užsakyti pas jį. Bet ir su klientais jis bendrauja kaip laisvas menininkas. Skambinau jam penktadienį, klausiau ar galės man nupirkti prekių (važiavo kitą dieną į IKEA), sako, siųskit. Nusiunčiau, laukiu, laukiu, o paskui dar ir paskambinau, tai sako nieko nežinau, jei norit atvešiu rugpjūčio 6 d. doh.gif Vėliau dar el. laišku patvirtino tą patį. Ir su juo niekad nežinai ko tikėtis, atveža kas jam į galvą šauną ( ne visas prekes, ne tas) arba atšaukiu užsakymą, o jis man po poros savaičių rašo, kad atvežiau jūsų prekes, atvažiuokite psiimti... žodžiu... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite šiuos žaislus? Kažin kaina puslapyje nurodyta už vienetą ar už komplektą?
user posted image
user posted image
Tie antrieji kaip suprantu dideli yra?
Nuoroda1, Nuoroda2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 19 liepos 2011 - 10:27
QUOTE(Auruma @ 2011 07 19, 11:27)

Nuoroda1, Nuoroda2

as maciau juos ikejoj tai komplektais supakuoti, fainuoliai labai wub.gif
Atsakyti
Sitas istraukiamas konteineriukas skirtas virtuvinems spintelems. Gal kas turi nuoroda su nuotrauka, kaip ji panaudoti, t.y. ka ideti, nelabai suptantu strypuku paskirties...
user posted image
Atsakyti
Reik voniai spinteliu,bet kazkaip nelabai ka radau ikejoj.. sad.gif
sitoj srity nelabai jie specializuojasi, matyt...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 19, 12:53)
as maciau juos ikejoj tai komplektais supakuoti, fainuoliai labai  wub.gif

O dideli? Antrųjų gylis parašyta 27cm, tai čia jie ant rankos maunasi? Pagal kainą galvojau, kad ant piršto turėtų mautis, tad suabejojau ar čia komplekto ar vnt kaina.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite šiuos žaislus? Kažin kaina puslapyje nurodyta už vienetą ar už komplektą?
http://www.ikea.com/...PE233606_S4.JPG
http://www.ikea.com/...PE187621_S4.jpg

Ale ju varsusos Ikejoje ner verysad.gif

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 19, 13:41)
Reik voniai spinteliu,bet kazkaip nelabai ka radau ikejoj.. sad.gif
sitoj srity nelabai jie specializuojasi, matyt...

nu yra spinteliu, ziurint kokiu reikia
http://www.ikea.com/...bathroom/20719/
http://www.ikea.com/...bathroom/20802/
Atsakyti

Kainos už komplektus:)
Atsakyti