Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Alchemie @ 2011 07 29, 11:11)
kas vaziuosit, gal galit paziureti, kaip realiai atrodo sitas veidrodis
http://www.ikea.com/...oducts/10133537
Pagal ideja mums tiktu vonioje, tik man idomu, ar ten metalas, kaip ten tie mazi spinduliukai uzapvalinti atrodo g.gif

Maciau, ciupinejau, drauge pirko.Fainulka toks, kokybiskas, spinduliai is metalo.Drauge pasikabinusi turi kokius 3 metus, bet svetainej, tai jam nicnieko nenutiko. Mano vonioje pvz mediniu remu veidrodis(niekuo neinpregnuotas nuo dregmes ), nieko jam nesidaro.
Atsakyti
Pries pora dienu lankemes Ikejoj. Vis tik pacioje parduotuve yra visko daugiau nei internete. Arba bent jau labiau viska pastebi. Jei smulkmenu reikia ar pavieniu daiktu, tai tinka ir uzsisakyti, bet jei kas kambari kuriate ar visa sekcija, spinta, tai geriau is tiesu nuvykti. Prisiziurejau visokiu sekciju, kuriu internete nera, arba tik pavienes ju dalys. Bet kai pamatai galutini varianta, labai gerai atrodo. Su imontuotom lemputem ir pan.
Taip, parduotuveje prireikia daugiau daiktu nei planavai, bet taip pat atsisakai tu, kurie internete atrodo geriau nei realybeje. O tokiu daug. Pritariu, kad spalvos gali buti ne visai tokios ir kokybe atrodo kita. Pvz visada geriau isivaizdavau expedit lentyna. Nepirkciau user posted image

QUOTE(sun_shine @ 2011 07 29, 10:28)
taip, paveikslas spausdintas ant drobes  4u.gif nera super kokybe, bet butinai grizusi nufotkinsiu ir parodysiu  4u.gif

Labai norejau nuotraukos ant drobes, bet kai pamaciau realybeje, tai nusivyliau. Nebent bus ziurima labai is toli.

QUOTE(aulina @ 2011 07 29, 10:54)
pacioje ikejoje turetu buti pirkti svedisku maisto prekiu, nedidelis asrotimentas:
http://www.ikea.com/...s/eating/16260/
zadu pirkti dziovintus svogunus, nes pas mus ju nesu maciusi, o kaip kitos prekes? ka galetumete pagirti?

Cia man daug kas patinka:
user posted image Rekomenduoju is karto du biggrin.gif Imbieriniu sausainiu suomisku yra Rimi, bet sokoladai ikea taip pat gerai. Kaip ir uogienes smile.gif

Naudinga smulkmena ruosiant valgyti, kai reikia tikslesniu ml. Pvz avizinei kosei:
user posted image
Atsakyti
IKEA mano mėgstamiausia parduotuvė. Beveik visi mūsų baldai iš ten. Smagu, kad kainos nedidelės palyginus su kitais gamintojais, todėl galima dažniau pasikeisti baldukus kai nusibosta bigsmile.gif Pūkiniai patalai IKEA geriausi kokius teko pirkti ir kaina juokinga, o kokybė topinė. Užvalkalai vaikams labai gerom kainom ir spalvos gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 07 29, 18:42)
Pūkiniai patalai IKEA geriausi kokius teko pirkti ir kaina juokinga, o kokybė topinė.

Reiketu minkstos pagalves, tik nenoreciau anciu puku, kad nesiveistu erkutes. Gal galetumete parekomenduoti, pasirinkimas nemazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 29, 09:54)
pacioje ikejoje turetu buti pirkti svedisku maisto prekiu, nedidelis asrotimentas:
http://www.ikea.com/...s/eating/16260/
zadu pirkti dziovintus svogunus, nes pas mus ju nesu maciusi, o kaip kitos prekes? ka galetumete pagirti?

rekomenduoju Almondy pyraga, kokius pora biggrin.gif mes su mb suvalgom ji vienu prisedimu biggrin.gif
lasisos file saldytus galit pirkt, ji ipaprastai bet kokio gamintojo gera buna smile.gif o ir paruost labai greita ir paprasta. Dar paskutiniam lape tie Tarta saldyti pyragai irgi geri, kaip ir Almondy. Daugiau nezinau, nebandzius kitko.
pati sian ir pasisukiojau, pasikeitusios prekes kai kurios smile.gif prisipirkau fintikliuskiu ir vaiku kambario daikciukus apziurejau smile.gif
Atsakyti
oo, almondy tortuko kaip noreciau sakes wub.gif prisimenu kazkada ir pas mus buvo, dar su snickersais taip pat wub.gif

o kas del spintu- planuoju kazkuria pirkti i miegamaji, noreciau apsisukt su 1500 lt, aisku norisi kuo didesnes..internetu man kazkaip labai sunku issirinkt, jauciu teks varyt i varsuva gyvai paziuret g.gif
Atsakyti
As noriu virtuves, nes kiek maciau gyvai labai labai patiko thumbup.gif
Dabar reikia viska gerai ismatuot ir pradet deliot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 29, 11:40)
Maciau, ciupinejau, drauge pirko.Fainulka toks, kokybiskas, spinduliai is metalo.Drauge pasikabinusi turi kokius 3 metus, bet svetainej, tai jam nicnieko nenutiko. Mano vonioje pvz mediniu remu veidrodis(niekuo neinpregnuotas nuo dregmes ), nieko jam nesidaro.

thumbup.gif aciu 4u.gif as i vonia planuoju, bet kai skirtas voniai, tikiuosi, jam nieko nenutiks
meile G, o kas nepatiko expedit? man siaip ji neatnka, netiktu mano namuose, bet kur uzkliuvo? Plastmasiskai atrodo, kokybe, dazai, zodziu kas uzkliuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 29, 19:53)
oo, almondy tortuko kaip noreciau sakes wub.gif 

labai viliojanciai atrodo thumbup.gif ir skamba: migdolu drozles su karamele apilta pienisku sokoladu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 29 liepos 2011 - 20:52
engi Daim yra..o as del ju tiesiog tirpstu wub.gif niaaaamuuuuuuu ale kaina nemaza g.gif
Atsakyti
nu va, su MB tik dabar baigem rinkti baldus smile.gif
nu esu ziauriai patenkinta smile.gif
tik nesupratau del veidrodzio g.gif skyles kitoje puseje yra horizontaliam pakabinimui, nors aprasyme tiek UK tiek PL yra parasyta, kad galima visaip kabinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 29, 22:10)
nu va, su MB tik dabar baigem rinkti baldus smile.gif
nu esu ziauriai patenkinta smile.gif
tik nesupratau del veidrodzio g.gif skyles kitoje puseje yra horizontaliam pakabinimui, nors aprasyme tiek UK tiek PL yra parasyta, kad galima visaip kabinti g.gif

laukiam fotoreportazo smile.gif
Atsakyti