Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

žinokit man tas pats su IKEA daiktų atpažinimu filmuose biggrin.gif vieną dieną žiūrėjom filmą, sakau MB: žiūrėk žiūrėk, tenais IKEA stalas ir komoda kur aš tau rodžiau smile.gif tas į mane taip kreivai pasižiūrėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 13, 07:39)
žinokit man tas pats su IKEA daiktų atpažinimu filmuose biggrin.gif vieną dieną žiūrėjom filmą, sakau MB: žiūrėk žiūrėk, tenais IKEA stalas ir komoda kur aš tau rodžiau smile.gif tas į mane taip kreivai pasižiūrėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

priimkit ir mane į būrį biggrin.gif neseniai žiūrėjau laidą Gražus gyvenimas ar pan. su Ruta Lee,
tai taip keistai atrodė - ji visa deimantais apsikabinus, o už jos nugaros - Billy lentyna, kaip pas mane namuose lotuliukas.gif vo brač, galvoju, ir turtingi IKEA neapeina ax.gif
galiu pasidalinti nuoroda į www, kur renkami kadrai iš filmų su IKEA baldais tongue.gif
Atsakyti
laukiam nuorodos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 13, 09:08)
laukiam nuorodos  bigsmile.gif

kai nereik, tai po nosim, o kai prireikia - tai neprisimeni doh.gif
va
Spotteris
Mažesnis variantas

O vat ir minėta Ruta Lee su Billiu užnugary biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 13, 07:39)

Pasirodo aš ne viena tokia lotuliukas.gif O maniškis tai jau priprato, net pats atpažįsta IKEA. Po apsilankymo Varšuvos IKEA, užkrėtė ir jis šia liga biggrin.gif
Vakar per Fox Life žiūrėjau Nusivylusias namų šeimininkes, tai užmačiau SAMTID šviestuvą (patys turim, tai kaip nepastebėsi) lotuliukas.gif Šiaip labai dažnai kur pamatysi IKEA, dar GILBERT kėdes mačiau "Gossip girl" seriale, žodžiu, niekas nebrokyja... thumbup.gif
Atsakyti
Nuo filmu nukrypsiu prie IKEA lauko baldu.Randu man tinkancias ir patinkancias kedes, bet raso, kad ju siuo metu nera pardavime ir neaisku kada bus... Ir daugelio lauko baldu parduotuvese nera.Kaip manot, kada realu (ar isvis realu) tiketis, kad norimi lauko baldai vel atsiras pardavime?Gal kita pavasari? g.gif Nes simet jau sezonas i pabaiga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 13, 10:57)
Nuo filmu nukrypsiu prie IKEA lauko baldu.Randu man tinkancias ir patinkancias kedes, bet raso, kad ju siuo metu nera pardavime ir neaisku kada bus... Ir daugelio lauko baldu parduotuvese nera.Kaip manot, kada realu (ar isvis realu) tiketis, kad norimi lauko baldai vel atsiras pardavime?Gal kita pavasari? g.gif Nes simet jau sezonas i pabaiga? g.gif

Manau, kad niekas neatsakys. Visaip gali būti.
Atsakyti
gal kas turit tokią lovytę Sniglar?
user posted image
kita sugno pozicija žemiau? unsure.gif
Papildyta:
radau, galima žemiau nuleisti
Atsakyti
Sveikutės IKEA'os gerbėjos-bendramintės 4u.gif
Gal kas pirkote roletus? Domina šie:
http://www.ikea.com/...oducts/70192345
user posted image
įdomu ar jie nepraleidžia saulės, niekur nerašo.
Čia visi, gal kitokius kokius teko pirkti/matyti..
http://www.ikea.com/...ing_room/10701/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 14 liepos 2011 - 11:47
Nuliūdino. Edvinas užsakymais užverstas, tai nežinai kada prekes atveš, nors išsiunčiau užsakymą birželio pabaigoje unsure.gif Laukiau laukiau tos liepos, bet žiūriu, kad be rugsėjo negausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 07 10, 20:56)
Mes patys susikomplektavom  biggrin.gif Pradžioje įsigijome kėdes GILBERT, o po to ir stalą priderinome. Pas mus svetainė su virtuve kartu, tai prie stalo ir valgom ir švenčiam  mirksiukas.gif Va mūsiškis:
user posted image
P.S. man dar labai patinka ikėjinis žurnalų stovas ant sienos  rolleyes.gif

blink.gif geras. mane domina laikiklis telikui. ten yra apačioj lentynėlė? mums tokios reikia modemui padėt? kur pirkot?
o kiek mokėjot už laikraštinę? labai šauni thumbup.gif
QUOTE(keistuole @ 2011 07 12, 16:50)
aš irgi ją labiausiai toj  nuotraukoj apžiūrinėjau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 14, 13:54)
blink.gif geras. mane domina laikiklis telikui. ten yra apačioj lentynėlė? mums tokios reikia modemui padėt? kur pirkot?
o kiek mokėjot už laikraštinę? labai šauni  thumbup.gif

lotuliukas.gif

Na, merginos, jūs tikros seklės, viską pamatot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Laikiklis Tv ir ta lentynėlė tos pačios firmos, bet atskirai pirkom. Susimontuoja į vieną ašį "Barkan" vadinasi. Pasigooglinkit, tikrai rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 14 liepos 2011 - 13:08