Įkraunama...
Įkraunama...

Tikra moteris pagal vyrus

QUOTE(Montekrista @ 2011 07 12, 14:31)
Jos vaikystę ir jaunystę kažkas labai gadino smile.gif

Mergina isaugo tam tikroje agresyvioje terpeje, kuri ja itakojo. Nemeile sau, zema saviverte, pastovi gynybine pozicija, tai jos paveldas, atsinestas is seimos.

Is esmes ji yra net laabai geras zmogutis, aukojantis savo gyvenima seiminyksciams, kurie naudojasi jos gera sirdimi, ar sazine. Kas karsino pagyvenusi zmogu, tas zino. Ji gyvena kartu su seima, yra labai itakojama. Kita vertus buvo ir dar viena gyvenimiska istorija "meiluziai", uz kuria anot jos ji save baudzia. TAigi. Ja slegia sleifas ir nemazas, bet kaip toj patarlej "kas veza tam ir krauna" reikia ismokti sau atleisti, atsikratyti, ar moketi valdyti agresija, kuri karts no karto praslysta, na ir doplomatija, tai menas, kurio senmerge visai neismano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 liepos 2011 - 13:57
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 07 12, 14:52)
Jus gal ir "viska zinanti" , bet neatydi.... mirksiukas.gif

Aš atidi. Ji aiškiai įvardino, kad jai reikia tatuiruoto kultūristo.

su kuriuo sntykiai nebutu vien tik seksualiniai,

Ai nu jai intelektualinių santykių dar reikia. Ale vat vienas kultūristas aptariant spaudoje skaitytus straipsnius taip garsiai ir kategoriškai pareiškė, kad jis nei laikraščių, nei juo labiau knygų neskaito ir neskaitys, nes tai yra akių gadinimas...

jai reikia tik pakeisti poziuri i save...

Aha pakeičia senmergė požiūrį į save ir vualia - jokių metų pėdsako, jokio išsišokusio pilvo nelieka ir žiū dar ir papai iki 5 numerio padidėja...

P.S. Aš nesu to manymo jog išvaizda yra lemiamas santykių sekmės variklis, bet čia kalbam būtent apie tokio požiūrio atstovus (tie patys turistai ir senmergė).
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2011 07 12, 15:53)
Ir vėl priėjo Senmergė ir vėl paklausė: Ką ir kaip keisti?

Jūs man labai panaši į mažą kvailai draąsų šunį , kuris tik loti tesugeba .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 12, 15:15)

Ir ką dabar man daryti?
Atsakyti

Labai klysti. Ji tau rezia i akis nepagrazinta tiesa, tam kad paskatintu tave mastyti, perziureti savo reikalavimus vyrams/moterims.

Man jau geriau tiesa i akis, nei liaupses i akis, o uz akiu saipymasis.

Is kitos puses, gal tavo laime ir meile, koks tylus, rimtas Antanas, Rimas, Vytautas ir t.t. Neturi jis tu piesiniu ant kuno, o ir raumenukai greciausiai bus darbu istreniruoti. Ir kuo gi jau tau netinka tas statistinis Lietuvos vyrukas? Ar nera svarbiau uz isvaizda, kad jis tave myletu, toleruotu tavo impulsyvuma, agresijos protrukius t.y. priims tokia kokia esi tu istiesu, o ne retusuota tavo versija. Myles kiekviena tavo netobuluma, vien todel, kad tai yra tavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 liepos 2011 - 14:31
QUOTE(salve123 @ 2011 07 12, 15:14)

Aha pakeičia senmergė požiūrį į save ir vualia - jokių metų pėdsako, jokio išsišokusio pilvo nelieka ir žiū dar ir papai iki 5 numerio padidėja...

Nebutina taip kategoriskai...bet pradeda save labiau myleti, reiskia ir rupintis svo kunu...gal papai iki 5 nr.nepadides, bet pilvo apimtis sumazinti galima, uzpakaliuka stangru ir seksualu padaryti galima, o sveikame kune ir sveikesne siela ..nebebus senmerge tokia pikta ir pagiezinga..atsiradus sypsenai - atsiras ir daugiau vyru demesio jai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2011 07 12, 15:14)

Žinokit stipriai pakeitus požiūrį ir tas pilvukas taip netrukdytų. Kaip ten sako - blogam šokėjui ir p... trukdo. mirksiukas.gif

O tu ką be to dar sugebi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 07 12, 16:30)
Labai klysti. Ji tau rezia i akis nepagrazinta tiesa, tam kad paskatintu tave mastyti, perziureti savo reikalavimus vyrams/moterims.

Man jau geriau tiesa i akis, nei liaupses i akis, o uz akiu saipymasis.

Is kitos puses, gal tavo laime ir meile, koks tylus, rimtas Antanas, Rimas, Vytautas ir t.t. Neturi jis tu piesiniu ant kuno, o ir raumenukai greciausiai bus darbu istreniruoti. Ir kuo gi jau tau netinka tas statistinis Lietuvos vyrukas? Ar nera svarbiau uz isvaizda, kad jis tave myletu, toleruotu tavo impulsyvuma, agresijos protrukius t.y. priims tokia kokia esi tu istiesu, o ne retusuota tavo versija. Myles kiekviena tavo netobuluma, vien todel, kad tai yra tavo...

Tai , kad tie statistiniai Lietuvos vyrai tik sekso ir tenori , nenori rimtai draugauti . Asmeniškai nuo paprastų statistinių esu labiau nudegusi , negu nuo kultūristų , be to ir kultūristai , nebūtinai turėtų būti gražuoliai . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 12 liepos 2011 - 14:46
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 07 12, 15:34)
atsiradus sypsenai - atsiras ir daugiau vyru demesio jai.... smile.gif

Bėda ta, kad ji nenori vyrų...Jinai nori kultūristų...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 12, 15:45)
Tai , kad tie statistiniai Lietuvos vyrai tik sekso ir tenori , nenori rimtai draugauti . Asmeniškai nuo paprastų statistinių esu labiau nudegusi , negu nuo kultūristų , be to ir kultūristai , nebūtinai turėtų būti gražuoliai .  mirksiukas.gif

Atsiprasau, o "kulturistas" cia ka, nauja vyro rusys ar kaip? As kiek zinau kulturizmas tai sporto saka, o ja kultivuojantis vyrai- kulturistai? Taip ,kad dristu jus nuvilti, bet tai tie patis vyrai, tik sportuojantis ir sekso jie ir gi nori taip pat, kaip ir "statistiniai" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 12, 15:45)
Tai , kad tie statistiniai Lietuvos vyrai tik sekso ir tenori , nenori rimtai draugauti . Asmeniškai nuo paprastų statistinių esu labiau nudegusi , negu nuo kultūristų , be to ir kultūristai , nebūtinai turėtų būti gražuoliai .  mirksiukas.gif

Elgiasi su mumis taip, kaip leidžiam jiems su mumis elgtis... Nerašyta, bet auksinė gyvenimo taisyklė...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 07 12, 16:09)
Elgiasi su mumis taip, kaip leidžiam jiems su mumis elgtis... Nerašyta, bet auksinė gyvenimo taisyklė...

Patikrinta tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti