Patarti galima ir protingiau . bet jūs to nemokat , nes matyt tepalai smegenis praplovė .
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 07 10, 00:11)
Tai kuo daugiau tatuiruociu ant vyro kuno,tuo turtingesnis...va cia cia tai sumastymas...

Sumąstymas neblogas . jei galit paneikit . ne vien tik sukritikuokit . Aš irgi galiu daug pasisakymų suniekinti nesugebėdama savo suniekinimų pagrįsti .
Viena yra kas knygoje parasyta, o kas kita kai zmogus augintas pagal tam tikra auklejimo supratima. Suaugusiam nelengva pakeisti savo iprocius, tai didelis darbas, reikia ir noro, ir valios. Kas cia taip laisva ranka raso tokius 'patarimus' kokiai buti idealiai moteriai ? gal tiesiog ji tegul buna savimi ? tokiu atveju ji bus labiau norima, nei su kauke pagal jai taikoma sarasa.
QUOTE(senmerge @ 2011 07 09, 23:27)
Sumąstymas neblogas . jei galit paneikit . ne vien tik sukritikuokit . Aš irgi galiu daug pasisakymų suniekinti nesugebėdama savo suniekinimų pagrįsti .
O kaip as tureciau jums tai pagristi,nuotraukomis ar kaip...o kaip jus galite pagristi savo pasakymus,kad turtingi vyrai su tatuiruotemis,kad jos nemazai kainuoja...tik tiek...gal jus TIK taip manote...o realybeje tatuiruotes nepasako vyro storio pinigines...gal daugiau pasako kriminalinius jo poelgius...
Na žinoma kai bet kuriam tatoo salone jos kainuoja nuo 100lt - tai nenusako piniginės storio ir jas darosi tik pinigų neturintys kaliniai . Kad aš taip galėčiau nusišnekėti ...
QUOTE(senmerge @ 2011 07 09, 22:08)
Patarti galima ir protingiau . bet jūs to nemokat , nes matyt tepalai smegenis praplovė .
Jums kiek ir bepataria, vis neitnka

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 07 10, 01:02)
Jums kiek ir bepataria, vis neitnka
jei jau tatuiruotes nusako pinigines stori, tai pagal jus nieko neuzdirbantys studenciokai irgi turtingi? Zinau ne viena turinti bent po dvi tattoo
keistai cia mastot

Tai matyt , kad gerai gyvena , nes darbus turi , arba darosi už tėvų pinigus .
QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 07:25)
Tai matyt , kad gerai gyvena , nes darbus turi , arba darosi už tėvų pinigus .
Senmerge, kas tau yra?

QUOTE(alisia31 @ 2011 07 10, 09:53)
Man nieko . kur kitur galima išsakyti viską ką galvoju jei ne čia .

QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 08:02)
uzsidejai kauke?

QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 08:02)
tai vat pirmiausia pakeiskite savo galvojima, jei norite, kad aplink jus kas nors pradetu keistis

O siaip pritariu alisiai31 - norint itikti vyrams, reikia labai nedaug: tiesiog niekada nesistengti jiems itikti