Įkraunama...
Įkraunama...

Tikra moteris pagal vyrus

QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 14:57)

Jums paciai kaip skamba "vien statybini nkai yra geri nuosidrus zmones".. Nu gi, ne absurdiska?

Juk ir nerašė, kad patinka vien pvz. vairuotojai. Paprastai, kalbant, neabsoliutino.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 07 11, 13:19)
Su eiliniu vairuotoju ar kokios nors paprastesnes profesijos atstovu daug idomiau pasikalbeti, ir ne tik... blush2.gif

QUOTE(salve123 @ 2011 07 11, 15:01)
Juk ir nerašė, kad patinka vien pvz. vairuotojai. Paprastai, kalbant, neabsoliutino.

nu as bent jau is posto auksciau supratau, kad butent paprastesnes profesijos ir patinka. Todel reziumavau - vien.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 07 10, 10:28)
O siaip pritariu alisiai31 - norint itikti vyrams, reikia labai nedaug: tiesiog niekada nesistengti jiems itikti biggrin.gif Kuo bjauresne, tuo geriau, jiems idomu, mato savotiska issuki - is liutes padaryti katyte. Kai kam net pasiseka... mirksiukas.gif

auksiniai žodžiai
Atsakyti
o kai vyras pabėga nuo žiežulos bobos, toji verkia neįvertinta. Mat vyras nenorėjo zoo sode gyvent...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 13:57)
Nu kad paprastas, nuosirdus bendravimas nepriklauso nuo veiklos sferos ir kuno sudejimo. Yra ir ismintingu geru verslininku ir protingu nuosirdziu kulturistu.
Jums paciai kaip skamba "vien statybini nkai yra geri nuosidrus zmones".. Nu gi, ne absurdiska?

as neskirstau vyru pagal profesijas. Tiesiog tinka zmongus arba ne. Visur yra isimciu.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 14:04)
nu as bent jau is posto auksciau supratau, kad butent paprastesnes profesijos ir patinka. Todel reziumavau - vien.

man patinka paprastesni zmones, o ne profesijos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 11, 14:13)
o kai vyras pabėga nuo žiežulos bobos, toji verkia neįvertinta. Mat vyras nenorėjo zoo sode gyvent...

pasigauna liūtę, prisijaukina arba ne.
Atsakyti
Aš buvau teisi , kultūristai yra protingi ir į banalias nesąmones , gautas iš nepažįstamų neatsakinėja . Taip ir nesulaukiau atsakymo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 11, 14:29)
Aš buvau teisi , kultūristai yra protingi ir į banalias nesąmones , gautas iš nepažįstamų neatsakinėja . Taip ir nesulaukiau atsakymo .

a kaip prisistatei?
Atsakyti
o tau nesinori susipazinti su paprastu vyru? jei nori stipraus imk Legionieriu,jie nepanasus i kulturistus,bet nepalyginamai stipresni ir vyriskesni,o ir gauna daugiau pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 07 11, 16:36)
o tau nesinori susipazinti su paprastu vyru? jei nori stipraus imk Legionieriu,jie nepanasus i kulturistus,bet nepalyginamai stipresni ir vyriskesni,o ir gauna daugiau pinigu biggrin.gif

reikėtų pasiūlymu pasinaudoti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 14:01)
jus laaabai suabsoliutinote. Beje, kad uzsiauginti raumenis, reikia labai daug treniruotis. Tai irgi darbas. Ir patikekit, jie ne tik raumenim rupinasi.

Yra tie, kurie turi daug kantrybės ir ilgai save šlifuoja. Yra ir tie, kurie nori greit ir daug, tai naudoja visokius preparatus. Pastarieji dideliu protu nepasižymi.

QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 14:26)
GV turi tatoo?  lyg ne g.gif

Nežinau, bet raumenų turi nemažai. biggrin.gif

QUOTE(eupforia @ 2011 07 11, 14:30)
euphoria. tiesiog suklydau skubedama, kai keiciau profilio varda. Ir nereikia nuvertinti vyru. Esu sulaukusi ivairiu pasiulymu ir demesio is verslininku(beje su vienu is ju oficialiai issiskyriau pries 6 metus ir labai del to dziaugiuosi), ir is kulturistu, net ir is dar aukstesniu... tik manes jie nedomina. Megstu paprasta, nusirdu bendravima ir isiklausyma i kita zmogu. O ne vien savo kazkokiu butaforiniu pasiekimu(pinigai, raumenys...) demonstravima. Visa tai laikina.

Tai, kad žmogus turi pinigų ar raumenų, dar nereiškia, kad demonstruojasi. Bendravimo paprastumas nuo to nepriklauso. Juk yra daugybė paprastų, kurie pučiasi ir vaidina kažką, nors realiai neturi nieko. Kaip tada su tokiais - lengva bendrauti?

QUOTE(eupforia @ 2011 07 11, 15:20)
man patinka paprastesni zmones, o ne profesijos.

Ar ne paprasta profesija daro žmogų nepaprastą? Juk profesija yra tik dalis gyvenimo. Ir koks tas paprastas žmogus turi būti - nekalbėti aukštom materijom, tik apie orą, nediskutuoti apie politiką ir religiją, istoriją, nevažinėti į keliones, neuždirbti daaaug pinigų?

QUOTE(senmerge @ 2011 07 11, 15:29)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tarp kultūrizmo ir proto jokio ryšio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 07 11, 16:44)
Yra tie, kurie turi daug kantrybės ir ilgai save šlifuoja. Yra ir tie, kurie nori greit ir daug, tai naudoja visokius preparatus. Pastarieji dideliu protu nepasižymi.
Nežinau, bet raumenų turi nemažai.  biggrin.gif
Tai, kad žmogus turi pinigų ar raumenų, dar nereiškia, kad demonstruojasi. Bendravimo paprastumas nuo to nepriklauso. Juk yra daugybė paprastų, kurie pučiasi ir vaidina kažką, nors realiai neturi nieko. Kaip tada su tokiais - lengva bendrauti?
Ar ne paprasta profesija daro žmogų nepaprastą? Juk profesija yra tik dalis gyvenimo. Ir koks tas paprastas žmogus turi būti - nekalbėti aukštom materijom, tik apie orą, nediskutuoti apie politiką ir religiją, istoriją, nevažinėti į keliones, neuždirbti daaaug pinigų?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tarp kultūrizmo ir proto jokio ryšio.

Negaliu nesutikti . smile.gif
Atsakyti