QUOTE(Maidenana @ 2011 07 11, 14:01)
jus laaabai suabsoliutinote. Beje, kad uzsiauginti raumenis, reikia labai daug treniruotis. Tai irgi darbas. Ir patikekit, jie ne tik raumenim rupinasi.
Yra tie, kurie turi daug kantrybės ir ilgai save šlifuoja. Yra ir tie, kurie nori greit ir daug, tai naudoja visokius preparatus. Pastarieji dideliu protu nepasižymi.
QUOTE(TuJa30 @ 2011 07 11, 14:26)
GV turi tatoo? lyg ne
Nežinau, bet raumenų turi nemažai.
QUOTE(eupforia @ 2011 07 11, 14:30)
euphoria. tiesiog suklydau skubedama, kai keiciau profilio varda. Ir nereikia nuvertinti vyru. Esu sulaukusi ivairiu pasiulymu ir demesio is verslininku(beje su vienu is ju oficialiai issiskyriau pries 6 metus ir labai del to dziaugiuosi), ir is kulturistu, net ir is dar aukstesniu... tik manes jie nedomina. Megstu paprasta, nusirdu bendravima ir isiklausyma i kita zmogu. O ne vien savo kazkokiu butaforiniu pasiekimu(pinigai, raumenys...) demonstravima. Visa tai laikina.
Tai, kad žmogus turi pinigų ar raumenų, dar nereiškia, kad demonstruojasi. Bendravimo paprastumas nuo to nepriklauso. Juk yra daugybė paprastų, kurie pučiasi ir vaidina kažką, nors realiai neturi nieko. Kaip tada su tokiais - lengva bendrauti?
QUOTE(eupforia @ 2011 07 11, 15:20)
man patinka paprastesni zmones, o ne profesijos.
Ar ne paprasta profesija daro žmogų nepaprastą? Juk profesija yra tik dalis gyvenimo. Ir koks tas paprastas žmogus turi būti - nekalbėti aukštom materijom, tik apie orą, nediskutuoti apie politiką ir religiją, istoriją, nevažinėti į keliones, neuždirbti daaaug pinigų?
QUOTE(senmerge @ 2011 07 11, 15:29)
Aš buvau teisi , kultūristai yra protingi ir į banalias nesąmones , gautas iš nepažįstamų neatsakinėja . Taip ir nesulaukiau atsakymo .

Tarp kultūrizmo ir proto jokio ryšio.