Na paskaitinejau as cia viska, zinot, jus saunuoles, kad taip mokat taupiai atsvesti ir esate laimingos
Deja man taip nesigauna
Ir as parasysiu kiek isleidau, jei tik kada nors sutaupysiu kiek man reikia :lotuliukas Arba liksiu senmerge, nes pigiu vestuviu nenoriu...
QUOTE(jurkita @ 2009 08 19, 23:39)
Na paskaitinejau as cia viska, zinot, jus saunuoles, kad taip mokat taupiai atsvesti ir esate laimingos
Deja man taip nesigauna
Ir as parasysiu kiek isleidau, jei tik kada nors sutaupysiu kiek man reikia :lotuliukas Arba liksiu senmerge, nes pigiu vestuviu nenoriu... 
as irgi taupausi
QUOTE(jurkita @ 2009 08 19, 23:39)
nes pigiu vestuviu nenoriu...
pigus nereiškia prastas
Truputi
bet pasisakysiu apie viena pazistama, kurios poziuris mane sokiravo - sako, tuokiasi dukros draugai, bet baliaus nedaro, po baznycios namuose vakariene - tai kam daryti tas vestuves, jei pinigu neturi
Tai taip pasiutau - sakau, ar vestuves daromos tam, kad iteisintum santykius, sukurtum oficialiai seima, ar tam, kad pasipuikuotum cukrinemis gulbelemis, tortais ant galvos ir nuomuotu limuzinu?
Tokie pasakymai, kad "as tai jau nesipiginsiu, uz 10 000 nesituoksiu" rodo, kad zmones arba garbetroskos, arba visai nesuvokia vestuviu prasmes
Tokie pasakymai, kad "as tai jau nesipiginsiu, uz 10 000 nesituoksiu" rodo, kad zmones arba garbetroskos, arba visai nesuvokia vestuviu prasmes
QUOTE(Hottea @ 2009 08 21, 09:27)
Truputi
bet pasisakysiu apie viena pazistama, kurios poziuris mane sokiravo - sako, tuokiasi dukros draugai, bet baliaus nedaro, po baznycios namuose vakariene - tai kam daryti tas vestuves, jei pinigu neturi
Tai taip pasiutau - sakau, ar vestuves daromos tam, kad iteisintum santykius, sukurtum oficialiai seima, ar tam, kad pasipuikuotum cukrinemis gulbelemis, tortais ant galvos ir nuomuotu limuzinu?
Vilnius
2 dienos
63 zmones
pokylis dvare su nakvyne jo 4* viesbutyje
atrakcionu nuoma
tik artimiausi ddraugai ir nuostabi seima
laimingi jaunieji
Linkiu kad kiekviena pora issirinktu ir supalanuota tik to, kas is tikruju juos pradziugintu.
2 dienos
63 zmones
pokylis dvare su nakvyne jo 4* viesbutyje
atrakcionu nuoma
tik artimiausi ddraugai ir nuostabi seima
laimingi jaunieji
Linkiu kad kiekviena pora issirinktu ir supalanuota tik to, kas is tikruju juos pradziugintu.
Mes planuojame 10 000-12 000 Lt sutilpti... (apie 30-35 žm. Kaunas). Tikiuosi išsiteksime, nes pernai dalyvavu pas puskę vestuvėse, kurios man nepasirodė nei ypatingos nei prašmatnios, o ji sakosi apie 17 000 Lt palikusi... Tai bijau kad pati būsiu kažko neįvertinusi ir neapskaičiavusi...
QUOTE(Hottea @ 2009 09 20, 18:30)
Svente tai svente, tik kai ji uz skolintus pinigus, jokio dziaugsmo keltis puota, uz kuria dar tik reikes atidirbti. Uz tai ir kalbame, kad kiti pervertina puotos reiksme - esme santuoka, seimos sukurimas 
Bet kodel vestuves jei brangios tai is kart uz skolintus pinigus...
Mes taupemes nepilnai 2 metus, turime siai dienai truputi virs 30 000Lt per ateinancius 9 menesius, manau, dar 10 000lt tikrai sutaupysim.
apie 40 000Lt
Planai:
Vestuves 2 dienos 90 sveciu.
Vieta: Taujenu dvaras, nuoma, maistas, nakvyne, alkoholis 2 dienom 27 000Lt
Fotografas 2000-3000Lt (filmuotojo neimsim)
Muzikantai 4000-5000Lt
Ziedai 500Lt (auksas musu, jokiu akmenuku nedesim)
Apranga abieju 2 dienom 3000-4000Lt
Geles, papuosimai, kvietimai 1000Lt
Ivairios smulkmenos (CMB, auka baznyciai, jaunuju grozis, dovaneles teveliams ir kiti dalykeliai) iki 2000Lt
Masinos skolintos
Povestuvines keliones is anksto nepirksime, ja pirksime po vestuviu is sveciu padovanotu pinigeliu