Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

Na paskaitinejau as cia viska, zinot, jus saunuoles, kad taip mokat taupiai atsvesti ir esate laimingos 4u.gif Deja man taip nesigauna doh.gif Ir as parasysiu kiek isleidau, jei tik kada nors sutaupysiu kiek man reikia :lotuliukas Arba liksiu senmerge, nes pigiu vestuviu nenoriu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2009 08 19, 23:39)
Na paskaitinejau as cia viska, zinot, jus saunuoles, kad taip mokat taupiai atsvesti ir esate laimingos  4u.gif Deja man taip nesigauna  doh.gif Ir as parasysiu kiek isleidau, jei tik  kada nors sutaupysiu kiek man reikia  :lotuliukas  Arba liksiu senmerge, nes pigiu vestuviu nenoriu... blush2.gif

as irgi taupausi biggrin.gif nors dar zenytis nesiruosiam metu begy, bet po truputi atsidedu lita kita, nes kai sumastysim, bus nelaikas taupyt pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2009 08 19, 23:39)
nes pigiu vestuviu nenoriu...

pigus nereiškia prastas schmoll.gif o jeigu Jums gražios vestuvės priklauso nuo išleistų pinigų kiekio tada tyliu blink.gif toks jausmas kad Jūs norit ne gražių vestuvių, o brangių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputi poster_offtopic.gif bet pasisakysiu apie viena pazistama, kurios poziuris mane sokiravo - sako, tuokiasi dukros draugai, bet baliaus nedaro, po baznycios namuose vakariene - tai kam daryti tas vestuves, jei pinigu neturi blink.gif Tai taip pasiutau - sakau, ar vestuves daromos tam, kad iteisintum santykius, sukurtum oficialiai seima, ar tam, kad pasipuikuotum cukrinemis gulbelemis, tortais ant galvos ir nuomuotu limuzinu? gun_bandana.gif

Tokie pasakymai, kad "as tai jau nesipiginsiu, uz 10 000 nesituoksiu" rodo, kad zmones arba garbetroskos, arba visai nesuvokia vestuviu prasmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 08 21, 09:27)
Truputi  poster_offtopic.gif bet pasisakysiu apie viena pazistama, kurios poziuris mane sokiravo - sako, tuokiasi dukros draugai, bet baliaus nedaro, po baznycios namuose vakariene - tai kam daryti tas vestuves, jei pinigu neturi blink.gif Tai taip pasiutau - sakau, ar vestuves daromos tam, kad iteisintum santykius, sukurtum oficialiai seima, ar tam, kad pasipuikuotum cukrinemis gulbelemis, tortais ant galvos ir nuomuotu limuzinu? gun_bandana.gif

Tokie pasakymai, kad "as tai jau nesipiginsiu, uz 10 000 nesituoksiu" rodo, kad zmones arba garbetroskos, arba visai nesuvokia vestuviu prasmes doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu tavo nuomonei. na nevisi zmones suvokia santuokos esme... labai daznai nori vestuviu kaip sventes bet nelabai atsakingai i ta ziuri, juk po sventes ateis ir rytojus ir su zmogum reikia nugyventi gyvenima
Atsakyti
smile.gif na sveikos musu vestuves pavasari ir ka zadejom pirma aj pasipuikuot oj faina katu katu uz 20.000 litu.draugai trys karaliai geriausi kas zino tai jau zino ...paskui sedim mastom o kam to reikia?geriau tuos pinigus dali sumos vaika uzsiauginsim ir pasidarysim mazas ir prabangias su artimais zmonem mano nuomone asmeniskai keiteisi daugybe n kartu o gal o gal ....labiausiai foto turi buti super ....vaikam parodyti vaikam nesakysiu aj mano dede tiek isgere ir tiek ...dvieju zmoniu svente kam tokios sumos ....as irgi svajojau apie super dideles vestuves bet ....neverta rolleyes.gif galima ir iki 6000 tilpti geras pasidaryt tik reik pasukt galva kaip raset laime nepriklauso nuo turtu ir as sutinku drinks_cheers.gif mes isleisim iki 6000 litu ir viskas.
Atsakyti
Vilnius
2 dienos
63 zmones
pokylis dvare su nakvyne jo 4* viesbutyje
atrakcionu nuoma
tik artimiausi ddraugai ir nuostabi seima
laimingi jaunieji
Linkiu kad kiekviena pora issirinktu ir supalanuota tik to, kas is tikruju juos pradziugintu.
Atsakyti
Mes planuojame 10 000-12 000 Lt sutilpti... (apie 30-35 žm. Kaunas). Tikiuosi išsiteksime, nes pernai dalyvavu pas puskę vestuvėse, kurios man nepasirodė nei ypatingos nei prašmatnios, o ji sakosi apie 17 000 Lt palikusi... Tai bijau kad pati būsiu kažko neįvertinusi ir neapskaičiavusi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soninta: 18 rugsėjo 2009 - 15:04
QUOTE(anciukas. @ 2009 08 21, 12:16)
labai daznai  nori vestuviu kaip sventes

Bet vestuves ir yra svente! cool.gif Kai savo gyvenima sujungi su mylimu zmogumi! wub.gif
Atsakyti
Svente tai svente, tik kai ji uz skolintus pinigus, jokio dziaugsmo keltis puota, uz kuria dar tik reikes atidirbti. Uz tai ir kalbame, kad kiti pervertina puotos reiksme - esme santuoka, seimos sukurimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 rugsėjo 2009 - 18:31
QUOTE(Hottea @ 2009 09 20, 18:30)
Svente tai svente, tik kai ji uz skolintus pinigus, jokio dziaugsmo keltis puota, uz kuria dar tik reikes atidirbti. Uz tai ir kalbame, kad kiti pervertina puotos reiksme - esme santuoka, seimos sukurimas wub.gif

Bet kodel vestuves jei brangios tai is kart uz skolintus pinigus... g.gif

Mes taupemes nepilnai 2 metus, turime siai dienai truputi virs 30 000Lt per ateinancius 9 menesius, manau, dar 10 000lt tikrai sutaupysim.

apie 40 000Lt

Planai:

Vestuves 2 dienos 90 sveciu.
Vieta: Taujenu dvaras, nuoma, maistas, nakvyne, alkoholis 2 dienom 27 000Lt
Fotografas 2000-3000Lt (filmuotojo neimsim)
Muzikantai 4000-5000Lt
Ziedai 500Lt (auksas musu, jokiu akmenuku nedesim)
Apranga abieju 2 dienom 3000-4000Lt
Geles, papuosimai, kvietimai 1000Lt
Ivairios smulkmenos (CMB, auka baznyciai, jaunuju grozis, dovaneles teveliams ir kiti dalykeliai) iki 2000Lt
Masinos skolintos smile.gif

Povestuvines keliones is anksto nepirksime, ja pirksime po vestuviu is sveciu padovanotu pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 22 rugsėjo 2009 - 21:52
Todel, kad pastebejau tokia tendencija - "ai, paimsime vartojamaji kredita ir liuks bus" Cia ne tik forume...

Mes irgi taupeme ilgai, bet siai dienai pasirinkome inasa butui (pavasariop) - o vestuvems vel pataupysim ax.gif
Atsakyti