QUOTE(Kuzia @ 2011 07 14, 11:18)
As irgi
Dabar gi buvo taip, kad mokytojas negalejo liesti mokinio net pargriautas ant zemes ir spardomas

. Buna, mokiniai smaugia vienas kita, o mokytojai negali ju isskirt, nes gi priliest net negali

.
Ir man zymiai baisiau atrodo tokios situacijos, nei kad mokytojas nusuks ausi penkiameciui, kad ir maniskiui, jei nusipelnys

. Bet kai matau, kad mano 3 vaiku mokytojos, na, mano akimis, kaip mamos visiems aukletiniams, tai tikimybe itin maza.
be abejo,mokytojas turi turet teise gintis,cia net klausimo nera.Bet va duot atgal,tai jau cia nezinau
QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 14, 11:53)
aciuk,tada dar kitaip paklausiu ,o kaip suzinot ar valstybe finansuoja darzeli ar ne?tiesiog klaust vietoj,pradziai uztektu ir tu 15h.
kompensuoja,jei jums ta kompensacija priklauso.Jei gaunat WTC ir abu dirbat,mokat uz darza,tai valstybe gali apmoket iki 70-80% islaidu.Bet cia labai priklauso nuo jusu finansu,individualu.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 14, 12:02)
O, jei tavo sunus mokytoja apspardytu, viskas gerai butu?
VAiku irgi visokiu buna
is to reiktu suprast,kad taviskei tai jau gerokai kojom pasidarbuoja pries mokytoja

patirties daug turi toj srity

paziureciau kaip tu cypautum,kai koks mokytojas ta ausi taviskiams pasuktu,gi pati pirma lektum teises irodinet
nemegstu krastutinumu,visur sveikas protas turi but,ypatingai tokiuose delikaciuose reikaluose.