susiduriau su tokia problemele.as turiu du berniukus, sesuo turi dvi mergytes, visi jie daug maz pametinukai nuo 2m iki 6m. siandien buvome prie upes mudvi su vaikais ir plius mudvieju mama, vaiku senele.vaikuciai zaisdami po vandeni susislapino visas sausas kelnaites ,tai as savo berniukus paleidau plikais peliukais salia savo sesers mergaiciu,vienai 2-ji kitai 6-i, maniskiai per viduri.tai gavau labai griezta mamos t.y. vaiku seneles pastaba:kodel leidziu savo vaikams lakstyti nuogiems salia kitos lytie atstovu t.y. mano sesers duryciu.sakau kad nematau cia nieko keisto,jie juk vaikai ,cia gi naturalu,kam ivaryti vaikams kompleksa jau nuo pat kudikystes del skirtingu lyciu.cia gi tokia zmogaus anatomija ir ko cia gedytis.tai mane apsauke,tipo kad blogai aukleju savo vaikus ,kad blogai auginu tipo uzaugs dar kokie pederastai(va taip man ir pasake).zinoma galejau tuoj pat susibarti,bet kaip tik buvo mano gimtadienis ir gavau nuo jos dovana , tai kazkaip nenorejau bartis ,vien is mandagumo, bet jei tai kartosis tikrai netylesiu ,nors ji ir yra mano mama. taip gaunasi ,kad nuo pat ankstyvos vaikystes negali berniukai matyti nuogu mergyciu ,ir atvirksciai. ar tai normalu ,ar cia informacijos trukumas, kaip man elgtis toliau su tokia mano motinos nuomone, galeciau ja pasiusti ant triju raidziu (jei butu buvusi svetimas zmogus ,gal taip ir buciau pasielgusi ),bet cia mano motina ,man su ja dar reiks ilgai bendrauti, ir gyventi.