Įkraunama...
Įkraunama...

Labas , gal nori susipažinti ?

QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 16, 13:04)
senos pavydzios senmerges... lotuliukas.gif
Papildyta:

Be abejo. Nedrįstu ginčytis. Pamiršot paminėti, kad dar ir davatka. Dabar, kai jau žinote, kas esu, kitąkart mums bus lengviau diskutuoti. Labiau mane ir mano požiūrį suprasit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baileys @ 2011 07 16, 13:14)
protingiem zmonem pofik kaip kas rengiasi.

Protingiems tas pats kaip jie patys rengiasi? Ar protingi kitų pagal rūbą nevertina? Iškart per atstumą nustatot, kiek katras smegenų vingių turi?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 07 16, 13:26)
Be abejo. Nedrįstu ginčytis. Pamiršot paminėti, kad dar ir davatka. Dabar, kai jau žinote, kas esu, kitąkart mums bus lengviau diskutuoti. Labiau mane ir mano požiūrį suprasit mirksiukas.gif
Papildyta:
Protingiems tas pats kaip jie patys rengiasi? Ar protingi kitų pagal rūbą nevertina? Iškart per atstumą nustatot, kiek katras smegenų vingių turi?

Va cia tai teisybe. thumbup.gif Tai galetu buti reziume musu diskusijai apie trumpus sijonus 4u.gif
Atsakyti
Neteko sutikti intelektuales apsivilkusios sijonu vos dengianciu ruros zandus. Vyrauja tokia tendencija- kuo didesne vista, tuo trumpesnis sijonas.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 17, 10:00)
Neteko sutikti intelektuales apsivilkusios sijonu vos dengianciu  ruros zandus. Vyrauja tokia tendencija- kuo didesne vista, tuo trumpesnis sijonas.

oj, tik nesakyk biggrin.gif
buna, bet jos taip rengiasi ne kasdien, o tikslingai - ir tada ne su moterim bendraut ruosiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 17, 10:25)
oj, tik nesakyk  biggrin.gif
buna, bet jos taip rengiasi ne kasdien, o tikslingai - ir tada ne su moterim bendraut ruosiasi  ax.gif

Tikrai ne. Na nebent kartais ,bet kai 'kartais' tampa kasdienybe, tada as neskaitau, kad tai tikrai intelektualus zmogus. As neskaitau ,kad 'atrodyti seksualiai' yra tas pats kas 'vilketi trumpuciu sijoneliu".
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 17, 10:40)
Tikrai ne. Na nebent kartais ,bet kai 'kartais' tampa kasdienybe, tada as neskaitau, kad tai tikrai intelektualus zmogus. As neskaitau ,kad 'atrodyti seksualiai' yra tas pats kas 'vilketi  trumpuciu sijoneliu".

Kur ir kada?
Atsakyti
Kai ieškai traukinio, kuris tavo "bėgiais" beriedėdamas "stotin" įvažiuotų.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 07 16, 12:26)
Papildyta:

idomu apie ka kalbetu visos kvailos bobos, jei visus aprengtu vienodais rubais. Isprotetu tikriausiai, nes nesugalvotu apie ka kalbet.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 07 10, 11:22)
" labas , gal nori susipažinti ?" " labas " Labas , ko čia ieškote ? " " Labas ką čia veikiate ? " Ir kaip bendrauti su tokių " informatyvių "žinučių kūrėjais ? Arba iš vis šypsenėlių siuntinėtojais ?

Dauguma vyrų be fantazijos (nors tikrai ne visi). Gal ir atsakymas panašus turėtų būti "Taaip, noriu susipažinti. O tu?" gal kas išsirutulios toliau.
Va toliau tos fantazijos jau galima pradėti tikėtis - kai atsiras kažkokių bendrų temų, interesų, išsirutulios pokalbiai, atsiras simpatijos ax.gif
Žinoma, jei tikiesi kažko originalaus, gal į savo anketa pažinčių puslapyje įrašyk kažką originalaus mirksiukas.gif Kokį nestandartinį pomėgį ar kažkokią intrigą, o gal kažką apie sportą ar žvejybą ar muziką... Na, žodžiu rašančiajam palengvinimas ir užuomina nuo ko pradėti mirksiukas.gif

QUOTE(senmerge @ 2011 07 13, 17:03)
Ar galima išreikšti norus sekso metu per pirmą pasimatymą ? Manau nė vienas vyras tų norų netenkintų .

Jei per pirmą pasimatymą sekso nebus, norų nereikšti nereikia mirksiukas.gif Bet jei jau trenkė tas žaibas ir kažkaip atsidūrėte aistros sukūryje būtina reikšti tuos norus -taip kaip gaunasi ar žodžiais, ar veiksmais.
Juk abu šioje situacijoje esate lygiaverčiai, niekaip nesuprantu kodėl turėtų būti atsižvelgiama tik į kažkurio vieno norus?

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 07 15, 11:58)
Todėl linkiu Jums atskleisti savo geriausias savybes ir jomis suvilioti puikų vyrą, kuris norėtų su Jumis pasenti  smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Būtent!

QUOTE(burbanti @ 2011 07 15, 12:02)
Tu pabandyk suvilioti toki vuyra ,kuris yra islepintas merginu/ moteru kabinimusi jam ant kaklo .Gi  kitos pacios  vyrams kelnes numauna ir ant saves uzsivercia per pati pirma pasimatyma.

O gal net nereikia bandyti tokio vylioti? Jei tikslas ilgalaikiai santykiai, vedybos, šeima ir t.t tai ar tikrai reikia tokio vyro?
Iš kitos gi pusės, gal tu jam pasirodysi originali, kitokia jei nepulsi per pirmą pasimatymą ant savęs verstis g.gif

Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 17, 10:00)
Neteko sutikti intelektuales apsivilkusios sijonu vos dengianciu  ruros zandus. Vyrauja tokia tendencija- kuo didesne vista, tuo trumpesnis sijonas.

O pas mus ir talentu pasirodo yra...nustatineja intelekta pagal sijonu ilgi... hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2011 07 17, 14:05)
idomu apie ka kalbetu visos kvailos bobos, jei visus aprengtu vienodais rubais. Isprotetu tikriausiai, nes nesugalvotu apie ka kalbet.

Nekosėk, tėvai, vistiek dešrų negausi. Verčiau užsuk į svečius. Atsinešk rimtą temą diskusijai ir šachmatų lentą. Suremsim protus. Dėl visa pikta skrynioj paieškosiu trumpo sijono.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 07 17, 21:06)
O pas mus ir talentu pasirodo yra...nustatineja intelekta pagal sijonu ilgi... hihihi.gif  assa.gif

Vėl liga po remisijos paūmėjo. Liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 07 17, 21:43)
Vėl liga po remisijos paūmėjo. Liūdna.

Jus cia apie save...uzuojauta...
Atsakyti