Įkraunama...
Įkraunama...

Labas , gal nori susipažinti ?

QUOTE(mylimuke @ 2011 08 17, 12:51)
Kaip iš karto? Susitikinėt su 2 ar lovoj?  biggrin.gif

Nu, cia jau priklauso nuo istvirkimo laipsnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 12:54)
Žodžio "nuobodus" antonimas ne tik "nuotykis"  bigsmile.gif

Bet tai as ir sakiau -jus dar vis ieskojime .Jusu gyvenimo istorija parode, kad ties vienu vyru neapsitojote .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 rugpjūčio 2011 - 11:59
QUOTE(burbanti @ 2011 08 17, 11:59)
Bet tai as ir sakiau -jus dar vis  ieskojime .Jusu gyvenimo istorija parode, kad ties vienu vyru neapsitojote .

O Jūs nemokate ne tik lietuviškai rašyti,bet ir skaityti? g.gif
Jei pirma santuoka sugriuvo,tai turėjau stoti į vienuolyną?Ištekėjau už smurtautojo,geriančio ir mergininko.Taip,pati kalta.Bet man buvo 19 ir maniau,kad tai meilė visam gyvenimui...
Todėl labai vertinu dabartinius santykius,nes žinau,kad tokios šeimos kaip mūsų-retenybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 13:08)

Tai kad ir rašyt nelabai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 11:55)
Su vienu tai vadinama kitaip
pvz:meilės istorija mirksiukas.gif
ir sąvoka "nuotykiai" čia vartojama tam tikram kontekste  bigsmile.gif
Papildyta:

Gaila,kad meilės ryšys tau asocijuojasi tik su patalais.Nuotykių ten mažiausiai galima patirti  tongue.gif

as ne apie patalus ir kalbejau, o apie nuotykius, kuriuos su vyru dabar prisimindami juokiames iki asaru
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 13:08)
Jei pirma santuoka sugriuvo,tai turėjau stoti į vienuolyną?Ištekėjau už smurtautojo,geriančio ir mergininko.Taip,pati kalta.Bet man buvo 19 ir maniau,kad tai meilė visam gyvenimui...
Todėl labai vertinu dabartinius santykius,nes žinau,kad tokios šeimos kaip mūsų-retenybė wub.gif

Kodel retenybe? Todel kad savokos 'nuotykiai' negalite pritaikyti savo seimai?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 17, 13:11)
Tai kad ir rašyt nelabai irnesakyk.gif

Kai neturima ka pasakyti, tada jau taisomos gramarines oponento klaidos biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim be galo daug prisiminimų.Tokių,kurių daugelis pavydėtų.Susipažinom per radiją,susitikom po mėnesio plepesių,vos neprasilenkėm...Buvo audringa meilė,daug kelionių,pasibuvimų su draugais ir dviese,2,5m piršimosi su gėlėm,vynu ir priklaupus.Vestuvės,kurioms ruošėmės per naktį dviese,drebanti nuotakos puokštė ir šokis prie laiptinės "po visko"Dainos ir šokiai su draugais iki ryto.Sugrąžtai,kuriuos filmavo aa Aurimukas....
Ir dabar daug visko vyksta,bet mes dažnai mėgstam prisimint savo pradžią wub.gif
Atsakyti
Bet gi cia viskas, kaip ir pas dauguma. Kokia gi cias retenybe?
Atsakyti
Man atrodo,kad tokios pažintys neilgalaikės.
Ir ne visas rodo per tv.

Bet,kaip sakoma,laimingi visi vienodai,o nelaimingas kiekvienas savaip.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 15:14)
Man atrodo,kad tokios pažintys neilgalaikės.
Ir ne visas rodo per tv.

Bet,kaip sakoma,laimingi visi vienodai,o nelaimingas kiekvienas savaip.

Kas turi pazystamu ar giminiu tv, tie visada papuola i tv.Nors ...as nieko nepazystu, bet mes esam ne karta papuole i ju akirati-tiek tv ,tiek laikrasciuose. Bet as to net neviesinu, tai grynas atsitiktinumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 17 rugpjūčio 2011 - 14:22
Tamstai reikėtų nick'ą pasikeist į pagiežinga biggrin.gif
neturiu aš pažinčių,tiesiog įdomiai gyvenom tongue.gif
ir nesiviešinu - tapatybės gi neatskleidžiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 08 17, 15:25)
Tamstai reikėtų nick'ą pasikeist į pagiežinga  biggrin.gif
neturiu aš pažinčių,tiesiog įdomiai gyvenom  tongue.gif
ir nesiviešinu - tapatybės gi neatskleidžiau  unsure.gif

Kodel pagiezinga?Nes pasakiau, kad tokios pazinties, pasipirsimo ir gyvenimo istorijos nera vienetines? Nu neras jos vienetines ,nera , as cia niekuo nekalta biggrin.gif
Jazau ,kas darosi su mamku kontingentu ,nu nervininkes kokios visos paskutiniu metu pasidare biggrin.gif visur mato tik negerus dalykus.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 08 17, 14:48)
Kai neturima ka pasakyti, tada jau taisomos gramarines oponento klaidos  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(burbanti @ 2011 08 17, 15:32)
Jazau ,kas darosi su mamku kontingentu ,nu nervininkes kokios visos paskutiniu metu pasidare  biggrin.gif  visur mato tik negerus dalykus.

Tu čia atėjus užkrėtei. biggrin.gif
Atsakyti