Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. R.Povilaitienė

Patekau pas gyd. Povilaitienę per jos budėjimą, buvau susitarus su gyd. Ramašauskaite, bet ji užimta buvo Northway klinikoje, negalėjo atvykti. Kadangi patekau kaip "Ramašauskaitės blatas" (ji paskambino pasiteiraut, kas budi, ir kad aš tuoj būsiu), gyd. Povilaitienė priėmė santūriai, gal net šaltokai sakyčiau, bet akušerė Staselė tuoj su šypsena tuoj nuotaiką pakėlė. biggrin.gif . Mane stresinėj situacijoj visad juokas ima, tai prisijuokavom su akušere lig valiai.
Gyd. Povilaitienė iškart sudarė profesionalės įspūdį, man saldybių nereikia, svarbu, kad vyras šalia ir suprantantis daktaras. Nors pirmas gimdymas natūraliai vyko, šį, antrąjį, teko skatinti. Viskas įvyko sklandžiai, per 5,5 val. nuo vandenų nutekėjimo pagimdžiau, be rimtų plyšimų/kirpimų (nors pirmąkart teko kirpti. tuomet pas gyd. Petrulevičienę gimdžiau).
Žodžiu, dėl gyd. Povilaitienės profesionalumo neteko suabejoti, į gimdymo antrą pusę ir visai susidraugavom.
Atsakyti
Kas neseniai tarėtės ir gimdėte pas Povilaitienę, ar galit pasakyt man, ar ji pakankamai dalyvauja gimdyme pati, ar palieka akušerėms ir kišasi tik tuomet, jei reikia jos pagalbos? Nes kaip ji man pati sakė, kad savo pacienčių beveik nepalieka akušerių globai blush2.gif Tai va įdomu, ar tiesa tai?
Ir beje, kaip su atsiskaitymu? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gimdžiau pas Povilaitienę, iš anksto susitarusi nebuvau. Daktarė buvo šalta,susiraukusi, į klausimus atsakinėjo pakeltu tonu. Jei būtų maloni - atsiskaityčiau po visko. Bet atsiprašau.. Po gimdymo nei kart neužėjo į palatą.
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 09 02, 09:31)
Kas neseniai tarėtės ir gimdėte pas Povilaitienę, ar galit pasakyt man, ar ji pakankamai dalyvauja gimdyme pati, ar palieka akušerėms ir kišasi tik tuomet, jei reikia jos pagalbos? Nes kaip ji man pati sakė, kad savo pacienčių beveik nepalieka akušerių globai  blush2.gif  Tai va įdomu, ar tiesa tai?
Ir beje, kaip su atsiskaitymu?   blush2.gif  blush2.gif

Birzeli antra karta gimdziau pas Gyd. Povilaitiene, is anksto buvau susitarusi, gimdymo metu pastoviai aisku kad nesedi prie gimdyves, bet kol vyksta saremiai pakankamai daznai uzeina, duoda akuserei nurodymus del nuskausminimu ir pan. , prasidejus gimdymui aktyviai dalyvauja jo procese. atsiskaitymas tik po to kai viskas baigiasi,. Tikrai sauni daktare, ACIU JAI
Atsakyti
Sveikos,
jau greitai ta lemtinga diena smile.gif, esu susitarusi su gydytoja, bet nezinau kiek priimta atsidekoti uz pagalba. O kaip anesteziologas ir akusere, su jais atskirai tartis?
Busiu dekinga uz patarimus ir savo patirti
iki
Atsakyti
QUOTE(spurgius @ 2007 09 17, 15:43)
Sveikos,
jau greitai ta lemtinga diena smile.gif, esu susitarusi su gydytoja, bet nezinau kiek priimta atsidekoti uz pagalba. O kaip anesteziologas ir akusere, su jais atskirai tartis?
Busiu dekinga uz patarimus ir savo patirti
iki

Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu tau maja
iki
aukite dideli ir sveiki:)
Atsakyti
Majaa, gal ir man galetum parasyti kaip del atsiskaitymo su gydytoja, akusere, anesteziologu, kitu personalu. Ruosiuos gimdyti pas gydytoja Povilaitiene po menesio. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 09 19, 12:40)
Parašiau į AŽ  4u.gif

Labas Majaa,
Gal galėtum ir man parašyti kaip sus atsiskaitymu su daktare ir kitu personalu, man greit gimdyti pas daktarę

Dėkoju labai biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien susidūriau su gydytoja AK priėmime, jau kokia nemaloni, tai tikrai, nenoriu net komentuot, apžiūrėjo skausmingai, grubiai, kalbėjo grubiai, vis dejavo, kaip jai čia daug papildomo darbo.... ai žodžiu... Gal kam nors ji ir patinka, aš tai nenorėčiau pas ją gimdyt.
Atsakyti
Sveikos . Pries 3 metus gimdziau pas Povilaitiene. Buvo atliktas cezaris. Atsiliepimai tik geri. Dabar jau neuzilgo teks antra karta su ja pasimatyti, bet nebezinau koks dabar tarifas. Gal kas pagelbekit?
Atsakyti
na as ir apie ja nekokios nuomones, pries savaite dukryte, gimdymas buvo komplikuotas 20 valandu, gimdziau ne pas ja, bet priimamajam ji mane apziurejo ir dare echoskopija, ji neivertino dubens kaulu ir vaiko galvites dydzio, na bent jau taip supratau, be to buvo labai grubi. vaikas gime labai didelis, virs 4 kg. na pagimdziau asvaikuti naturaliai su 5 daktarais akusere ir anasteziologe, su vakumu, bet jau buvo paruosta operacine cezariui. Tai aciu dievui, kad vakuma uzdejo labai gerai, ir nepazeide vaikuciui galvytes.
Na tiesa yra tokia kad as is anksto nemokejau niekam, mano nusistatymas buvo toks kad jei daktaras yra profesionalas tai jis nesugebes daryti savo darbo blogai. Be to maniau, kad sumokesiu po visko.
Na o rezultate isejo taip, kad reikejo povilaitienei sumoketi is anksto, tai gal ir butu pastebejusi, kad vaikas yra per didelis ir reikia imtis kitu sprendimu.
Atsakyti