*coliukeee*, ju suknelės tai nepakartojamos čia mamos ir dukrytės galėtų būti... nuostabu...
Januse, linaule, Vikse, Lusasita, ir visos, kurių nepaminėjau... jūsų visų darbeliai nepakartojami, žaviuosi tokiomis suknytėmis ir palaidinėmis ir nertais darbeliais, manau jūs turite nepakartojamą talentą
Net nespejau visu groziu suziureti, kiek prinerta, primegzta grozybiu. Salikelis idomus reikaliukas, labai originaliai atrodo, o suknutes fantastiskos
O as va turejau tokia bliuzele, kurios nenesiojau, nes kazkaip virsutine dalis man nepatiko, tad pasikoregavau taip (apsineriau visa virsu), manau, kad dabar gal ir nesiosiu
O as va turejau tokia bliuzele, kurios nenesiojau, nes kazkaip virsutine dalis man nepatiko, tad pasikoregavau taip (apsineriau visa virsu), manau, kad dabar gal ir nesiosiu
*coliukeee*,Jūs turbūt šešias rankas turit, suknelės viena po kitos . Labai graži ir paskutinioji Sissta, graži suknelytė . Čia kiek matau iš storesnių siūliukų nėrėt?