Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

4u.gif Nu vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
tikrai nuostabus vaizdeliai thumbup.gif

vakarais jau vesu smile.gif
MEGZTUKAS-SKRAISTE PILNESNEI
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
oi viliuteee, kaip grazu ir as sau tokio noriu...
Atsakyti
Viltute rimtai kaip fainai sugalvota!!! bigsmile.gif
Dabar visos pradesime tokias skraistes megzti, nes servetelines suneles puse forumo jau nusimezge - reikia kazko kito lotuliukas.gif

Rimtai super skraiste - megztukas = 100 balu!
Atsakyti
Stai sis zalias komplektukas ryt iskeliauja i JAV

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 04, 23:12)
oi viliuteee, kaip grazu ir as sau tokio noriu...

aciu,Ligvita,
zinok ir as noriu.Pasimatavau ir gaila atiduot,viena laime,kad dydis ne mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 04, 23:34)
Viltute rimtai kaip fainai sugalvota!!!  bigsmile.gif
Dabar visos pradesime tokias skraistes megzti, nes servetelines suneles puse forumo jau nusimezge - reikia kazko kito  lotuliukas.gif

Rimtai super skraiste - megztukas = 100 balu!

prasom prasom,bet tikrai ne as pirmoji toki sugalvojau,tik rasta kitoki pritaikiau.O siaip tikrai puikus drabuzelis tinkantis ir pasipuost ir siaip,o be to su rankovem patogiau po paltu pasivilkt.
Panasius megztukus jau esu rodziusi seniau.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
Isvada: as kazkokia bevale, neapsisprendele. Kiekviena diena uzsimanau kazka kito nusinarplioti. Bet rimtai - tiek noru viska nusimegzti, nusinerti, kad laiko nera tiek. Dabar jau ir as situ uzsimaniau skraisciu megztuku, o dar kai daugiau pvz idejot - tai isvis galva susisuko. Arba reikia man daryti taip - viena nusineriu daikta ir tik tada i sm ateinu paziopsoti kas ka grazaus sukure lotuliukas.gif

Pasikartosiu, bet tikrai laaabai grazus neriniukai Viltute! Zinau, kad tikrai kazkada bandysiu bedzioniauti ir panasu narpliosiu.
Atsakyti
Viliuteee thumbup.gif baltas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 08 04, 13:50)
suknytė  5 metukų mergytei

Labai graži suknutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 04, 21:46)

vaizdelis super ir ideja labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 08 04, 22:46)

Labai gražu wub.gif