Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

joo... ananasų raštas nemirtingas... man jie irgi patinka thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 10, 16:41)
joo... ananasų raštas nemirtingas... man jie irgi patinka thumbup.gif user posted image

kaip noreciau virsaus rasciuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 10, 17:41)

labai gražu, aš ir norėčiau raštelio viršaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 10, 17:41)
joo... ananasų raštas nemirtingas... man jie irgi patinka thumbup.gif

O man taip graziai rankovytes idetos wub.gif ..ech gal kada ir as taip ismoksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 10, 22:24)
O man taip graziai rankovytes idetos  wub.gif ..ech gal kada ir as taip ismoksiu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif ir mano akiai užstrigo rankovių įstatymas, idealus thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ labai už pagyras 4u.gif
štai ir viršutinis raštelisuser posted image
Atsakyti
labai aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 08 10, 13:00)
o cia mano kuryba: ir airiskai ir ne airiskai visaip smile.gif beje suknute mazutei mergytei bet manekenas 4 metu smile.gif svarbiausia kad dydis geras abiems tik ilgis vienai iki zemes o kitam - sulig kelieniais smile.gif))

user posted image

visaip, bet kaip visada labai kruopštu ir gražu 4u.gif

QUOTE(andrejyte @ 2011 08 10, 16:41)
joo... ananasų raštas nemirtingas... man jie irgi patinka thumbup.gif

aha aš juos irgi gan dažnai naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
prašom mirksiukas.gif

dar noriu pasigirti didžiausiu sau nertu darbu, nes sau kažkaip neneriu... bet reikėjo eiti veselioti, o kadangi buvo tik 2 savaitės iki gimdymo likusios ir nusipirkti tokiam karlsonui ne kažką rasi, tai teko rakaliotis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andrejyte: 11 rugpjūčio 2011 - 08:52
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 11, 09:43)
prašom  mirksiukas.gif

dar noriu pasigirti didžiausiu sau nertu darbu, nes sau kažkaip neneriu... bet reikėjo eiti veselioti, o kadangi buvo tik 2 savaitės iki gimdymo likusios ir nusipirkti tokiam karlsonui ne kažką rasi, tai teko rakaliotis  biggrin.gif

labai grazu, o jau spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 11, 09:08)
AČIŪ labai už pagyras  4u.gif
štai ir viršutinis raštelisuser posted image

Idekite ir ananasu rasteli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andrejyte @ 2011 08 11, 08:43)
prašom  mirksiukas.gif

dar noriu pasigirti didžiausiu sau nertu darbu, nes sau kažkaip neneriu... bet reikėjo eiti veselioti, o kadangi buvo tik 2 savaitės iki gimdymo likusios ir nusipirkti tokiam karlsonui ne kažką rasi, tai teko rakaliotis  biggrin.gif
user posted image

o tai čia per dvi savaites taip blink.gif smile.gif gražiai gavosi, spalva tai išvis wub.gif
Atsakyti