Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(aaagnex @ 2011 08 15, 20:26)
Matai - skara jau toks daiktas, kad nelabai yra kaip jai veltis, o tempiasi, nes taip reikia - išskalbus adatėlėm prismaigstau ir ištampau šlapią... Bet tarkim mama iš tokio siūlo po striuke vietoj šaliko nešiojo skarą, tai atrodo kaip nauja - reiškia labai veltis neturėtų ax.gif

Dėl traukimosi - irgi nieko nepasakysiu - skalbiau rankom, mezginys megztas storesniais virbalais... ax.gif

dėkui 4u.gif aš mastau apie suknutę vašeliu iš tokių siūlų g.gif bet norėtūsi, kad po išskalbimo jos dydis ir forma liktų tokie, kokie turi būt smile.gif
Atsakyti
Man darbelis,dar vienai graziai sventei 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 16, 12:16)
Man darbelis,dar vienai graziai sventei  4u.gif

Labai gražu, ir modeliukas toks nematytas wub.gif
Atsakyti
ilamka,labai grazu ir nematyta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ilamka,nuostabu.Bandau išsivaizduoti kaip atrodys ta princesė.Sukūrėte pasaką...
Atsakyti
aciu visoms labai 4u.gif Noriu dar parodyti,bet cia jau seniau nerta suknute ir skrybeles virsus dekoruotas sukneles rastu.Gavau siandien nuotrauku is sventes,todel labai jau norejau ir jums pasirodyti ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 16, 16:26)
aciu visoms labai 4u.gif Noriu dar parodyti,bet cia jau seniau nerta suknute ir skrybeles virsus dekoruotas sukneles rastu.Gavau siandien nuotrauku is sventes,todel labai jau norejau ir jums pasirodyti  ax.gif

Nu Ilamka tu ir duodi mums cia vaizdu bigsmile.gif As savo zefyrinukes dar neipusejau, o cia jau uzsimaniau monetine suknute nertis doh.gif
Nerealiai grazi suknele!!!
Atsakyti
[quote=ilamka,2011 08 16, 15:26]
aciu visoms labai 4u.gif Noriu dar parodyti,bet cia jau seniau nerta suknute ir skrybeles virsus dekoruotas sukneles rastu.Gavau siandien nuotrauku is sventes,todel labai jau norejau ir jums pasirodyti ax.gif

bigsmile.gif Manęs nertos suknelės vis neužkabindavo kažkodėl,bet pamačius ŠITĄ SUKNELĘ nuomonę pakeičiau kardinaliai ax.gif .O kokie siūliukai,jei ne paslaptis?...Grožis neapsakomas wub.gif Bandysiu ir aš sau rakalioti...

Senokai lankiausi čia,kiek visokių grožybių,net akys raibsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif visoms smile.gif

tarskaliukas,suknute daryta is medvilnes Hakelgarn Online firmos .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 08 16, 16:26)
aciu visoms labai 4u.gif Noriu dar parodyti,bet cia jau seniau nerta suknute ir skrybeles virsus dekoruotas sukneles rastu.Gavau siandien nuotrauku is sventes,todel labai jau norejau ir jums pasirodyti  ax.gif

Nu ir grozis.... wub.gif

Noreciau ir as tokios kantrybes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu fantastika,kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ilamka- nu šakės swoon.gif - daugiau pritrūkau žodžių ...
Atsakyti