Įkraunama...
Įkraunama...

MTV's Teen Wolf

Pareikit bigsmile.gif siandien pasirode nauja serija thumbup.gif
Labai idomi, bet vietomis man buvo baisu ziureti.
Scott ir Isaac santykiai lotuliukas.gif thumbup.gif ir labai daili japoniuke.
Atsakyti
Aga, jau vakar suziurejau nauja serija bigsmile.gif thumbup.gif
Sitas sezonas zada but geeeeras bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu. ziuriu irgi si nuostabu fantastini seriala....
sis sezonas, geras, bet 4 itariu bus dar geresnis. man atrodo kad kazkuris ar Stailsas ar Alison bus paversti i vilkolakius. smile.gif
Atsakyti
Pats įdomiausias serialas!!! thumbup.gif Keisčiausia, kad dažniausiai serialai išsisemia ir tampa nebeįdomus, o šis serialas kaip tik kuo toliau tuo įdomesnis man tampa! thumbup.gif Serijos viena už kitą geresnės, laukiu nesulaukiu rytojaus naujos serijos! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2014 01 13, 11:40)
jungiuosi ir as prie jusu. ziuriu irgi si nuostabu fantastini seriala....
sis sezonas, geras, bet 4 itariu bus dar geresnis. man atrodo kad kazkuris ar Stailsas ar Alison bus paversti i vilkolakius.  smile.gif

4 sezonas vel gris prie 12 seriju, o 5 bus 24 serijos bigsmile.gif

Bet isties sis serialas kuo toliau, tuo idomesnis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 01 14, 10:01)
4 sezonas vel gris prie 12 seriju, o 5 bus 24 serijos bigsmile.gif

Bet isties sis serialas kuo toliau, tuo idomesnis bigsmile.gif  thumbup.gif

bus 5sezonai? bigsmile.gif tai tikrai fainai, nes serialas istikruju stiprus. ax.gif kaip kazkuri minejo, kad jis kuo tolyn tuo geryn eina. bent kol kas nei viena serija nenuvyle. laukiu nauju seriju. bigsmile.gif si serija perziureta, neislaukiau titru, reiks po to dar karta paziureti, ne visur supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2014 01 14, 23:55)
bus 5sezonai?  bigsmile.gif  tai tikrai fainai, nes serialas istikruju stiprus. ax.gif  kaip kazkuri minejo, kad jis kuo tolyn tuo geryn eina. bent kol kas nei viena serija nenuvyle.  laukiu nauju seriju.  bigsmile.gif  si serija perziureta, neislaukiau titru, reiks po to dar karta paziureti, ne visur supratau blush2.gif

as irgi ne viska supratau, bet siaip super serija thumbup.gif
gaila, kad Dereka dar mazokai rodo blush2.gif ax.gif mano mylimukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 01 15, 09:32)
as irgi ne viska supratau, bet siaip super serija thumbup.gif
gaila, kad Dereka dar mazokai rodo blush2.gif  ax.gif mano mylimukas blush2.gif

Derekas kaip Derekas, bet va Skoto virtimas i Alfa tai buvo jega ax.gif ax.gif itariu veliau isitrauks i veiksma ir Derekas. nesupratau, kas ten per dezute buvo kai paeme gale. g.gif
Atsakyti
ar as kazka praleidau, ar tiesiog smegenine neisnesa ar nebuvo mineta dar kas ta vilke? kai ispane klause Dereko su Piteriu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2014 01 16, 23:56)
ar as kazka praleidau, ar tiesiog smegenine neisnesa ar nebuvo mineta dar kas ta vilke? kai ispane klause Dereko su Piteriu g.gif  g.gif  g.gif

del vilkes tai taip ir liko kol kas neaisku, ka turejo omeny g.gif

turiu pripazint, kad Stiles man tapo labiausiai gasdinanaciu kada nors matytu personazu blink.gif nes isvis neaisku, kas per velnias jis yra dabar blink.gif ir niekas net neitaria unsure.gif kazin, kada ir kitiems paaiskes, kad kazkas su Stiles negerai g.gif bet ta serijos uzbaigiamoji scena su Stiles ir demonais buvo kazkas tokio bigsmile.gif thumbup.gif Dylan'o vaidyba labai istobulejus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
kad su Stiles'u kazkas negerai tai aisku supras,manau cia nauja siuzeto linija uzvyniojo. as kaip supratau jis yra apsestas.
man asmeniskai tai nelabai patiko toks siuzetas. Stiles turejo likti Stiles laugh.gif .
pagal to japono pasakojimus tai reiktu Stile nuzudyti g.gif , idomu kaip jie issisuks dabar kad paliktu gyva g.gif

o apie kokia jus cia vilke snekat? unsure.gif
Atsakyti
Berods 3x13 ir 3x14 serijose buvo rodoma, kaip Dereka ir Peteri kankina, kad isgautu informacija, kur yra SHE WOLF - vilke. Bet taip iki siol ir niekas nepaaiskino, apie kokia vilke cia buvo kalbama doh.gif siuzeto skyles doh.gif

O del Stiles, tai buvo tik laiko klausimas, kada jam kazka scenaristai padarys biggrin.gif nes jis vienintelis siam seriale be kazkokiu ypatingu galiu ar sugebejimu. Bet jis yra mylimiausias fanu personazas, tai jo tikrai nemarins, kitaip serialo reitingai per daug kristu biggrin.gif tad smalsu, kaip isspres sita reikala su jo apsedimu rolleyes.gif
Atsakyti