Jau paskutinė serija ir viskas? Aš kaip sustojau ties antro sezono antra serija, taip ir nebepažiūriu toliau
QUOTE(cindy @ 2012 08 13, 15:35)
Jau paskutinė serija ir viskas? Aš kaip sustojau ties antro sezono antra serija, taip ir nebepažiūriu toliau 
taip ryt internete paskutine sio sezonoi finaline serija ir tada lauksim 3 sezono
Labai idomi paskurine serija. Pagaliau ta seni nugalabijo
buvau issigandus jau del Dzeksono, bet ir tuo paciu galvojau kad negali buti kad jis numirtu. Suintrigavo kas ten per Alfu pakas atvyko
na klausimas ar senis tikrai negyvas, gi po visko kai apsidaire jo nebemate
nors kai kraujo tiek isveme kazi ar galetu but gyvas, bet gi fantastinis serialas...
nesupratau kodel jis paleido Stailsa? kam isvis ji paeme? sulupo? ir paleido? ar kazko dar neparode?
dziugu kad Dzeksonas vilku pavirto pagaliau
nepatiko man tas prisikeles vilkas, visi kaunasi, draskosi, anas kai bailys uz stulpo, nesuprasi jo ketinimu
o tie du durniukai naujai paversti vilkiukai
taigi pas kureja lekt reikejo ne naujos gaujos ieskot
na tikekimes kad gyvi bent
aj ta mokyklos soc.pedagoge/psichologe man visada itartina buvo
ir dar fainas tas veterinaras
treciam sezone tikiuosi daugiau jo veiksmo
nors kai kraujo tiek isveme kazi ar galetu but gyvas, bet gi fantastinis serialas...
nesupratau kodel jis paleido Stailsa? kam isvis ji paeme? sulupo? ir paleido? ar kazko dar neparode?
dziugu kad Dzeksonas vilku pavirto pagaliau
nepatiko man tas prisikeles vilkas, visi kaunasi, draskosi, anas kai bailys uz stulpo, nesuprasi jo ketinimu
o tie du durniukai naujai paversti vilkiukai
aj ta mokyklos soc.pedagoge/psichologe man visada itartina buvo
ir dar fainas tas veterinaras
Tai vat, kad dar daug ko neparode. Kokia misija to veterinaro? Dukra viska zino ir ne siaip sau dirba toj mokykloj. Kodel Alison seima gaudo vilkus? Ne visi jie blogi, gi galetu kazkaip susitart. Su dzeksonu idomiai, kodel jo akys melynos, kai alfos raudonos, betu oranzines? Ko nori tie alfos? Zodziu, rodyt ir rodyt jiems dar visko. Stailsui kazka padare manau, labai jis keistas grizo
Nežinau kaip Jūs, bet kaip aš pasiilgau šio filmuko...
Ku ku gerbejos
pareikit
Siandien buvo pirmoji 3 sezono serija
labia patiko tik daug klaustuku iskilo
QUOTE(siguliukas17 @ 2013 06 04, 22:28)
Ku ku gerbejos
pareikit
labia patiko tik daug klaustuku iskilo 
as ji per cia ziuriu My Webpage man rusiskai geriaua daugiau suprantu,nei angliskai
Idomu kas Lidijai nutiko,ji su vienu is dvyniu susitiko.
QUOTE(Kristina A-A @ 2013 06 13, 01:14)
as ji per cia ziuriu My Webpage man rusiskai geriaua daugiau suprantu,nei angliskai
Idomu kas Lidijai nutiko,ji su vienu is dvyniu susitiko.
Pamisusios ane
Mano serialai: The vampire diaries, Grimm (myliu myliu), Once upon a time, True blood, Teen wolf, Once upon a time, Beauty and the beast (
Vakar dar pradejau pirma serija 'Game of thrones' tik dar nezinau ar patinka