Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 27 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 07 12, 14:32)

cia ju ilgis normalus, o ant manekenes tai trumpos atrodo
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 07 12, 14:32)

man ne tokias rodo nuorodoj schmoll.gif doh.gif
o šitas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 12 liepos 2011 - 13:40
QUOTE(Dzinte @ 2011 07 12, 13:32)

aciu, bet Jums turbut nuoroda atsidare ne ta rolleyes.gif cia nuoroda Portia pant in wool 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 12, 13:40)
man ne tokias rodo nuorodoj schmoll.gif  doh.gif
o šitas  g.gif
user posted image

Taip as apie sitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dzinte, baik juokint. As bandziau guglint, neradau tu Porcia, ziuriu taviskes nuorodas ir taip, ir anaip, nu galvoju - priciom tie uztrauktukai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aišku jog ne šitos doh.gif biggrin.gif Man nuoroda bloga atsidarė. Ir mačiau tas baisiakelnes biggrin.gif
Atsakyti
is pradziu paklydau, nesupratau, kurias cia kelnes "baisiakelnem" pravardziuojate, dabar is atsiliepimu supratau, kad daugelis J. Crew kelnių yra "baisiakelnes" lotuliukas.gif
iskyrus Lolli turbut g.gif... o gal ir jos baisiakelnes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 12 liepos 2011 - 14:13
QUOTE(linamog @ 2011 07 12, 13:44)
Dzinte, baik juokint. As bandziau guglint, neradau tu Porcia, ziuriu taviskes nuorodas ir taip, ir anaip, nu galvoju - priciom tie uztrauktukai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir as niekaip negaliu rasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 07 12, 15:08)
is pradziu paklydau, nesupratau, kurias cia kelnes "baisiakelnem" pravardziuojate, dabar is atsiliepimu supratau, kad daugelis J. Crew kelnių yra "baisiakelnes" lotuliukas.gif
iskyrus Lolli turbut  g.gif... o gal ir jos baisiakelnes....

O prie ko cia daugelis? Kalbeta buvo apie vienas.
Kad nepasiklystumet daugiau, imetu nuoroda http://www.jcrew.com...~~~~~/33276.jsp
Papildyta:

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 12, 14:40)
man ne tokias rodo nuorodoj schmoll.gif  doh.gif
o šitas  g.gif

Va sitos tai labai grazios, tik kad brangios. Ir galetu uzpakalyje gal tu kiseniu nebuti, atrodytu tikrai graziau, bet visa kita labai dailu wub.gif
Atsakyti
Savita, bet jei nebutu tu kiseniuku Portia pant (ant dupciuko turiu galvoje...), tai labai platintu ir storintu "uzkapaliuka" (taip mano lialia sako biggrin.gif ). As buvau gavus Fabien kelnytes, tai tos be jokiu kiseniuku uzpakalyje, tai kazkaip labai man nepatiko g.gif
O,kad brangios tai faktas, bet tikrai atrodo vertos grieko mirksiukas.gif

Beje, vakar pasigooglinau del Lady lace popover, to brangiojo... g.gif
user posted image

Tai,sakyciau,persigalvojau. Jis, pasirodo,gana trumpas, gana platus (boyfriend tipas, vis delto) ir realybej tos gipiuro gelytes susilieja su merino vilna, jos nera tokios israiskingos kaip Jcrew puslapyje. Aisku, reikia tureti galvoje,kad jie tai fotkina su spec. iranga, kuri geba isryskinti atskiras rubelio detales g.gif Tai va...
Aisku, jei kainuotu jis dar padoriau nei dabar,su nuolaida, turbut jamciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 12 liepos 2011 - 15:33
QUOTE(Chloja @ 2011 07 12, 17:33)
Beje, vakar pasigooglinau del Lady lace popover, to brangiojo... g.gif

Tai,sakyciau,persigalvojau. Jis, pasirodo,gana trumpas, gana platus (boyfriend tipas, vis delto) ir realybej tos gipiuro gelytes susilieja su merino vilna, jos nera tokios israiskingos kaip Jcrew puslapyje. Aisku, reikia tureti galvoje,kad jie tai fotkina su spec. iranga, kuri geba isryskinti atskiras rubelio detales g.gif Tai va...
Aisku, jei kainuotu jis dar padoriau nei dabar,su nuolaida, turbut jamciau 4u.gif

Pirko kažkuri neseniai. Gal pasirodys, kai gaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 07 12, 17:20)
Pirko kažkuri neseniai. Gal pasirodys, kai gaus  smile.gif

Ingutia, prisimenu ir as,kad kazkuri mergaite pirko 4u.gif
Na, lauksim vertinimu is pirmu lupu,taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
Laputa lyg jo norejo, bet as pirko, tai nepamenu.
Atsakyti