Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 27 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 07 14, 19:21)
Och,tai as jau pradejau baltai baltai pavydeti wub.gif Dziaugiuosi uz Jus 4u.gif
Bet gausite pasisakyti butinai,kaip realybeje, ar nenuvyle... ax.gif Taip sakant, tiesiog butinas komentaras is pirmu lupu smile.gif

As turiu ta salikeli, man tai labai patiko wub.gif Plonytis, bet spalvytes labai grazios wub.gif Mielai pirkciau ir marskinukus tokius, bet tingiu gaudyti..kiek maciau, niekad nebuvo tinkamo dydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 07 14, 17:45)
Maciau as ta salika, bet visai manes negunde. Turiu sortus tokius, marskinukus gausiu, gal jau uzteks tu geliu biggrin.gif
O tu tada emei geletuosius marskinius?

isivaizduok - uzsidetum watercolor sortus, watercolor marskinius ir sali watercolor. derinys wub.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 14 liepos 2011 - 18:03
QUOTE(varlyte3 @ 2011 07 14, 16:18)
Mergaites, gal jau kuri gavot, bais idomu atsiliepimai  g.gif  biggrin.gif
user posted image

gal galima nuorodą? bigsmile.gif koks gražuolis!

Man tas Leopardinis dirželis baisiai gražus. labai baisiai, bet baisiai ir pinigų tiek ant diržo gaila blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 07 14, 10:34)
Aniuta, o kokį dydį turi?  ax.gif

Turiu 2, bet tikrai galetu 0 buti, nors marskinukai visi 2 pas mane ir tinka. Padidinta ji ir visaj neliemenuota (nors man tai ne minusas mirksiukas.gif )

QUOTE(varlyte3 @ 2011 07 14, 14:25)
Idomiai cia jcrew daro, pvz situ nesimato seile, o per nuorodas yra:
http://www.jcrew.com...D=1310541698814

http://www.jcrew.com...D=1310546951357

Visada taip dare. Taip si sali ir nusipirkau wub.gif o i sale niekada imete nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 07 14, 20:04)
gal galima nuorodą?  bigsmile.gif  koks gražuolis!

Prasom biggrin.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/42298.jsp
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 07 14, 18:45)
Maciau as ta salika, bet visai manes negunde. Turiu sortus tokius, marskinukus gausiu, gal jau uzteks tu geliu biggrin.gif
O tu tada emei geletuosius marskinius?

Savita,kaip supratau, cia man klausimukas apie marskinukus adresuotas... ax.gif
As juos pirkau praeita vasara, Jcrew isparduotuveje ax.gif tada dar nieko nenutuokiau apie uzsakinejima tiesiai is Jcrew puslapiuko mirksiukas.gif . Labai grazus, mieli,kokybiski. Negaliu nieko blogo apie juos pasakyti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vuolia @ 2011 07 14, 19:02)
isivaizduok - uzsidetum watercolor sortus, watercolor marskinius ir sali watercolor. derinys  wub.gif

lotuliukas.gif

Cia panasiai kaip su leopardiniu rastu gautusi - megztukas,marskinukai, o kur dar dirziukas leopardinis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 07 14, 19:02)
isivaizduok - uzsidetum watercolor sortus, watercolor marskinius ir sali watercolor. derinys  wub.gif

lotuliukas.gif

Nenoriu issivaizduoti biggrin.gif Mano B jau klause, kur as su tais kvietkavais sortais ruosiuosi eiti biggrin.gif

QUOTE(Chloja @ 2011 07 14, 23:02)
Savita,kaip supratau, cia man klausimukas apie marskinukus adresuotas... ax.gif
As juos pirkau praeita vasara, Jcrew isparduotuveje ax.gif tada dar nieko nenutuokiau apie uzsakinejima tiesiai is Jcrew puslapiuko mirksiukas.gif . Labai grazus, mieli,kokybiski. Negaliu nieko blogo apie juos pasakyti wub.gif
Papildyta:
Cia panasiai kaip su leopardiniu rastu gautusi - megztukas,marskinukai, o kur dar dirziukas leopardinis blush2.gif

Ai, jo drinks_cheers.gif Dabar pamenu kad rasei del ju. Atmintis pasirodo trumpoka mastau.gif
As tai nesuprantu to leopardinio megstuko "fenomeno" g.gif Siandien ji issitraukiau is spintos, galvoju uzsimesiu prie juodos lorelei dress, pasiziurejau i veidrodi ir vel pakabinau atgal, nu nzn kazko jis man nelabai....nera tas, del kurio svaigti reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 07 14, 22:08)
Nenoriu issivaizduoti biggrin.gif Mano B jau klause, kur as su tais kvietkavais sortais ruosiuosi eiti biggrin.gif
Ai, jo drinks_cheers.gif Dabar pamenu kad rasei del ju. Atmintis pasirodo trumpoka mastau.gif
As tai nesuprantu to leopardinio megstuko "fenomeno" g.gif Siandien ji issitraukiau is spintos, galvoju uzsimesiu prie juodos lorelei dress, pasiziurejau i veidrodi ir vel pakabinau atgal, nu nzn kazko jis man nelabai....nera tas, del kurio svaigti reiktu ax.gif

Na taip, daugiau negu juokingai atrodytu, jei viska tokio paties rasto ant saves susikraut lotuliukas.gif

Savita, nemarinuok, nemarinuok megztuko spintoj. Atlaisvink vieta naujiems pirkiniams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 14, 23:32)
Na taip, daugiau negu juokingai atrodytu, jei viska tokio paties rasto ant saves susikraut  lotuliukas.gif

Savita, nemarinuok, nemarinuok megztuko spintoj. Atlaisvink vieta naujiems pirkiniams  biggrin.gif

Nesiot nenoriu, o parduoti gaila doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 07 14, 23:08)

As tai dar tik laukiu parvykstant leopardinio mezginio cool.gif paziuresim,paziuresim, ar vertas buvo gaudymo mirksiukas.gif

Aisku,kad parduot gaila rolleyes.gif nes kai parduosi,tai,ziurek,ir prisireikti gali... ax.gif Musu,moteru,gi nevisad supaistysi smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 14 liepos 2011 - 22:42
QUOTE(savita1 @ 2011 07 14, 22:39)
Nesiot nenoriu, o parduoti gaila doh.gif biggrin.gif

Labai pazistama situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 14, 23:44)
Labai pazistama situacija  lotuliukas.gif

Ta pati norejau parasyti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti