Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 27 tema

QUOTE(success @ 2011 07 15, 17:09)
Gal ir su tais pilkais bus nieko, bet šitie RR tai tikrai 'sublizgėjo' šitam deriny good.gif Žiūriu, kad aš juos visai nepelnytai spintoj marinuoju  doh.gif

Oi, didele nuodeme darai, nemarinuok, trauk i dienos sviesa ir nesiok bigsmile.gif Mano patys einamiausiai dabar dzinsai, i darba droziu kaip reikalas, su visokiais sukistais marskinukais labai liux thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 15 liepos 2011 - 16:27
As tai spejau pamatyti, grazus tas megstinis, cia net kalbos nera, tik aisku didokas.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 07 15, 17:41)
As tai spejau pamatyti, grazus tas megstinis, cia net kalbos nera, tik aisku didokas.

O as nespejau doh.gif

Savita, grazu cool.gif
Atsakyti
As irgi nespejau doh.gif
Atsakyti
Aš ir spėjau pamatyti bigsmile.gif Megztukas tikrai fainuolis. Tik didokas success unsure.gif
Atsakyti
Didokas sakot, ane g.gif nors nemaciau, bet lb idomu, Success koki didi turit su kokiais matmenim g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 07 15, 20:08)
Aš ir spėjau pamatyti bigsmile.gif Megztukas tikrai fainuolis. Tik didokas success unsure.gif

Tai aš ką ir sakiau drinks_cheers.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2011 07 15, 20:13)
Didokas sakot, ane  g.gif  nors nemaciau, bet lb idomu, Success koki didi turit su kokiais matmenim  g.gif  4u.gif

Turėjau XS, bet man buvo platokas per krūtinę (82), o mama grynas S'as, tik pečiai jos platoki, tai jai viskas ok.gif , tik būtent per pečius ankštokas. O turint omeny, kad dar po apačia reikėtų kažką pasivilkti (nes iškirptė giloka, vieno nelabai panešiosi), nutarėm, kad netampysim gražaus rūbo, o perleisim kažkam, kam jis labiau tiks. Nebeturim jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 07 15, 21:44)
Tai aš ką ir sakiau  drinks_cheers.gif
Turėjau XS, bet man buvo platokas per krūtinę (82), o mama grynas S'as, tik pečiai jos platoki, tai jai viskas ok.gif , tik būtent per pečius ankštokas. O turint omeny, kad dar po apačia reikėtų kažką pasivilkti (nes iškirptė giloka, vieno nelabai panešiosi), nutarėm, kad netampysim gražaus rūbo, o perleisim kažkam, kam jis labiau tiks. Nebeturim jau ax.gif

Aciu, man xs jauciu tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek sie marskinukai kainavo, kai buvo 30% nuolaida? Nes dabar ziuriu 25$, lyg buvo brangiau mastau.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=savita1,2011 07 16, 11:09]
Kiek sie marskinukai kainavo, kai buvo 30% nuolaida? Nes dabar ziuriu 25$, lyg buvo brangiau mastau.gif

Savita, jie buvo-29$, bet dar 30% minus, o dabar 25$, bet nera 30%. g.gif
Atsakyti
[quote=rimaitytetyte,2011 07 16, 12:25]
[quote=savita1,2011 07 16, 11:09]

Savita, jie buvo-29$, bet dar 30% minus, o dabar 25$, bet nera 30%. g.gif
[/quote]
Aisku, galvojau kad buvo 35$ ax.gif
Atsakyti