QUOTE(*Inga:) @ 2012 02 02, 13:19)
čia mus tikrai koma ištiks
per visas temas tokie grožiai
noriu pavasario , ir greičiau
noriu pavasario , ir greičiau
QUOTE(amarrile @ 2012 02 02, 20:37)
Nežinau,kuo viskas baigsis su tuo mano balkonu,balkonu-terasa
Atejes i svečius Žmogus turi tik mandagiai galva pakraipyti,o mintyse su pirštu prie smilkinio pasikasyti
Jau dabar ba....kas
Galit nesinervuoti, prašom į svečius ,skinkites į valias
A tai čia jau dabar tokios?
Papildyta:
QUOTE(ameba @ 2012 02 01, 19:06)
Merginos ar matėt kas šį tinklalapį. Tai mano idėjų puslapis....
http://www.provenwin...-recipes/search
Čia prie kiekvienos kompozicijos yra aprašymas. Bet aš sodinu ne kelis vienos rūšies gėles kaip jie rašo, o po 1 augalą - tiesa į 30 cm diametro pakabinamą vazoną, pilnai užtenka. O visokių nesąmonių - kaip smilgos, visokios ipomėjos prisiperku pas gėlininkę Molėtų plente
http://www.provenwin...-recipes/search
Čia prie kiekvienos kompozicijos yra aprašymas. Bet aš sodinu ne kelis vienos rūšies gėles kaip jie rašo, o po 1 augalą - tiesa į 30 cm diametro pakabinamą vazoną, pilnai užtenka. O visokių nesąmonių - kaip smilgos, visokios ipomėjos prisiperku pas gėlininkę Molėtų plente
Puikus puslapis
QUOTE(amarrile @ 2012 02 02, 19:37)
Nežinau,kuo viskas baigsis su tuo mano balkonu,balkonu-terasa
Atejes i svečius Žmogus turi tik mandagiai galva pakraipyti,o mintyse su pirštu prie smilkinio pasikasyti
Jau dabar ba....kas

Gal turite ir balkono-terasos foto, daryta vasara?
QUOTE(eLaura @ 2012 02 03, 00:29)
Gal turite ir balkono-terasos foto, daryta vasara?
Itariu, ten turbut rojaus sodas padarytas :wub
Žvilgtelek į albumuką,fragmentais matos.
QUOTE(amarrile @ 2012 02 03, 12:47)
Zvilgtelejau
QUOTE(Linetax @ 2012 01 25, 14:54)
NA šiaip kas dvi, tris savaites tręšdavau. O kažkokių išskirtinių trąšų tikrai neturėdavau. Tiesiog nusipirkdavau paprastas, pvz. žydinčioms gėlėms, arba spec. skirtos petunijom... Matyt myli mane gėlės
Mano mylimiausios trąšos - Schultz
QUOTE(aistutėlė @ 2012 02 05, 12:31)
NA šiaip kas dvi, tris savaites tręšdavau. O kažkokių išskirtinių trąšų tikrai neturėdavau. Tiesiog nusipirkdavau paprastas, pvz. žydinčioms gėlėms, arba spec. skirtos petunijom... Matyt myli mane gėlės
. Ai dar, žinoma, kad petunijos žydėtų ilgiau reikia nuskabyti peržydėjusius žiedus...
Ačiū
Kada geriausias laikas seti Verbenas?
QUOTE(Bozena83 @ 2012 02 08, 14:29)
Kada geriausias laikas seti Verbenas?
vieno gero laiko, kuris tiktu visoms, manau, niekada nebus, keikviena individualiai, pvz pas mus jos jau pasetos pries pora dienu