Sveikos,
šioje temoje esu naujokė. Ir šiaip esu žalia balkoninių gėlių auginime. Bet su kiekvienais metais tobulėju, tai tikiuosi kada nors pati save galėsiu girti kaip tobulai auginu gėlytes ir kaip gražiai puošiu balkoną. O dabar.... perskaičius
Dryžuotos postą supratau, kad jį parašiau AŠ
QUOTE(Dryžuota @ 2012 04 30, 10:34)
Siemet nusprendziau eksperimentuot ir prisodinau... koses

palergoniju, verbenu, sprigiu i tarpus ziliu, bakopu (dar kazkoki tistanti zalia lapuka, pavadinimo nepamenu). man grazu kai visko daug, smagu kai viskas spalvota ir verciasi is vazonu. taciau siemet pirkau dvipusius balkoninius lovelius. Jie gerokai gilesni nei paprasti loveliai, tad kazkaip nebemoku pamatuot kas kiek cm sodint augaliukus. svarstau ar nebusiu prisodinusi per daug. nes kol kas augaliukai mazyciai, o tie puodai milziniski.
Nes aš lygiai taip pat nusprendžiau šiais metais paeksperimentuoti toje balkono pusėje, kur lietui lyjant vanduo bėga tiesiai į lovelius. Prisodinau viiiisokiausių gėlių: pelargonijų stačių bei svyrančių, verbenų, svyrančių bei ne našlaičių, katilėlių, gvazdikėlių, petunijų

ir žiūrėsim kokios iš jų gražiausiai ir ilgiausiai išgyvens.
Savo prancūzišką balkoną papuošiau taip:

Irgi eksperimentas, bet gražus.
O tą kitą eksperimentą jei norėsite parodysiu vėliau, dabar šiek tiek paauginsiu
Mačiau apie lovelius kalbėjot. Šiais metais padariau nemažą investiciją ir prisipirkau va tokių Elho:

Orchidėjiniai šitos firmos plastmasiniai vazonai nepasiteisino man, žiūrėsim kaip bus su šitais. O dvipusių atsisakiau, nes nepatinka man, kad jie ir į balkono pusę veržiasi, o ten man reikia kuo daugiau erdvės.
Tai tiek pirmam kartui. Iki