Vyksiu su 4metuku suneliu, i renovuota kambari bent jau toki rezervavau kai skambinausi, o koki gausime nezinau
Mes i sanatorija vyksime pirma karta, tai niekas nezinoma
Vyksiu su 4metuku suneliu, i renovuota kambari bent jau toki rezervavau kai skambinausi, o koki gausime nezinau
sakykite ar yra galimybe kartu veztis 8men broliuka, nes aukliu buvo daug, o kai reikia vaziuoti niekas nebesutinka pagelbeti.....bandyciau kaip nors suktis, bet kokios salygos gal kas zino ir ar yra pirmame aukste kambariu, nes turesime vezima
na va ir mes jau isikurem ir proceduras susilaksciau,ir daiktus susidejau.Tik prie juros nebera sveikatos nueit.Papuolem i 3 korpusa i nerenovuota kambari,bet nera labai jau prastas,tik tv nenori man traukt:)))...Kas siemet dar nebuvot,tai jau labai grazinas tas Gintaras.Vyksta darbai pilnu chodu.Musu balkonas lyg jau sutvarkytas,bet isimta rankena i balkona.Sesuciu paklausiau,kad gal galima rankena gaut,sako niekas neturim ir tipo dar negalima i balkona iseit.Nu ka padarysi,teks apseit be balkono...
QUOTE(ennga @ 2011 09 05, 10:37)
Mes i sanatorija vyksime pirma karta, tai niekas nezinoma
sakykite ar yra galimybe kartu veztis 8men broliuka, nes aukliu buvo daug, o kai reikia vaziuoti niekas nebesutinka pagelbeti.....bandyciau kaip nors suktis, bet kokios salygos gal kas zino ir ar yra pirmame aukste kambariu, nes turesime vezima

vezkites ir nesukit galvos
Del maziuko niekam nieko nesakykit, nebent paklaustu. Blogiausiu atveju vyr slaugytoja maloniai priima dovanas
o prie musu akiu, mamyte isvaziavo namo su vaiku, nes neleido 4 menesiu vaaikiuko pasilikt
QUOTE(MEET @ 2011 09 05, 23:02)
o prie musu akiu, mamyte isvaziavo namo su vaiku, nes neleido 4 menesiu vaaikiuko pasilikt 
Man atrodo,galima ispirkti antram vaikui lova, pasiziureti reikia Gintaro tinklapi
Reikes pasiskambinti ir issiklausineti
QUOTE(dija-wife @ 2011 09 06, 13:56)
Sakykit prasau, ar reikia veztis savo patalyne apsivilkimui? Nereikia pledu papildomai isimest?
Ar imanoma isiprasyti,kad vyresni nei 4m vaika su mama i drusku kambari leistu ant vienos kedes pasedet?
Klausimu begales,nes uz keliu dienu vykstam pirma karta
Parasykit ka dar svarbaus pasiimti
Ar imanoma isiprasyti,kad vyresni nei 4m vaika su mama i drusku kambari leistu ant vienos kedes pasedet?
patalyne duoda, o pledukai manau rudeni niekada nepamaiso
O svarbiausi daikciukai yra surasyti pirmame temos puslapyje
man taip pat labai sunku, atrodo tiek visko reikia...kad net i masina netilps
QUOTE(dija-wife @ 2011 09 06, 14:56)
Sakykit prasau, ar reikia veztis savo patalyne apsivilkimui? Nereikia pledu papildomai isimest?
Patalyne duoda, po pleduka musu kambari buvo papildoa, bet savo yra savo
I drusku kambari dabar leidzia ir mamas
Man ranksluoscio truko, dave pora, bet man truko didelio, ai patarciau pasiimti.
Sutinku su mama kur patare vezima pasiimti neziurint , kad vaikui 4 metai, atstumai dideli...