Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 07 25, 14:40)
Man tas rausvas grazu, kaip tokias rozytes reik israityt? bigsmile.gif 

Aciu visom, vertinu jusu gerus zodzius, kritika irgi butu labai puiku mirksiukas.gif  Beja, jau ikelus nuotrauka ja kazkaip reiktu sumazint? Geda, bet nelabai moku blush2.gif

Dekui 4u.gif

o tai labai paprasta, as tiesiog pradedu nuo viduriuko ir suku aplink ji kelis ratus. Net nemoku aisqiai paaiskint blush2.gif Bet svarbu pasirinkt tinkama antgaliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 07 25, 12:37)
Sveikos 4u.gif

Kad uzbaigti siuos gincus, bandau ikelti savo pirmaji rimtesni torta - pirma karta lipdziau is pastiliazo, pirma karta dengiau mase (MMG), zodziu pirmoke visiska blush2.gif  Bet labai stengiuos, ale dabar matau kad kazkaip nelabai tas tortas ziurisi, ar tai geliu nebereikejo, ar to kaspino g.gif


Sakykit puslapio neistampiau? Nes man lyg ir normalaus dydzio nuotrauka rodo


Man tai neissitampe.. puikus tortas smile.gif

Frezijos nuostabios... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 liepos 2011 - 13:54
Mergaites, aciu 4u.gif

*monikute*, as net nezinau ka pasakyt. Darau kaip visada. Sutepu torta visada uzdejus formos borta, Jeigu turiu daug tokio pat dydzio tortu, kadangi formu tam tikro dydzio turiu tik po 1 vnt, tai torta sutepu su bortu ir praktiskai is kart nuimu . Leidziu visada tortui pastovet bent pusdieni ir tik tada pradedu lyginti. Pradzioje nuimu su lopetele kremo likucius, jeigu reikia, siek tiek nupjaunu sonus. Tada paimu sviestini krema, (naudoju tik sarlot, nors cia buvo rasyta, kad jis nelabai tinka, man jis tinka labai puikiai, galima imti bet koki savo megstamiausia sviestini krema) krema sumaisau su biskvito ar meducio lakstu trupiniais ir labai gerai islyginu. Tada vel dedu i saldytuva, kad gerai sustingtu. Kai palieti torto pavirsiu ranka lieka sausa, tik tada pradedu torta dengt mase. Viskas.

As manau kiekvienas turi savo kazkokia technika ir savo megstamiausius receptus bei produktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 liepos 2011 - 14:53
QUOTE(vivir @ 2011 07 25, 13:17)
Nesupykit mergaites, parodysiu ir as savo paprastucius  4u.gif Abu puosti slapiu beze ax.gif

pirmasis Cipciuko medutis apie 1,6kg. Mociutei Oniniu proga 4u.gif

antrasis, rafaelo biskvitai pertepti grietinele irsviestiniu kremuku su daug lazdyno riesutu, 3kg.


Man tas rausvas labai grazus, o koks antgaliukas reikalingas papuosimui ?


QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 25, 13:53)
Man tai neissitampe.. puikus tortas smile.gif

ir man neistampo visai smile.gif


Mergytes visos kepejeles, turiu pasiulyma bigsmile.gif
kai atidarysite nauja temele, gal padarom apklausa del kremuko, nes labai idomu kuris istesu kremas geresnis, daugiau naudojamas ir skanesnis ax.gif

Cia tik pvz.:

1. Naudoju tik sarlot krema
2. Naudoju tik cipciuko krema
3. abu kremus

4. ir tt....
kaip jus manot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 liepos 2011 - 14:49
erikiuxxx, as manau kiekvienas turi atrasti savo recepta, kas butent jam yra skanu ir patogu dirbt. Tu kremu yra N. Balto sokolado pagrindu, juodo sokolado pagrindu, cukraus pudra su sviestu, tu paciu sarlot yra keliu rusiu, kondens su sviestu, rududu su sviestu, plikytas sviestinis kremas ir t.t.
Tas pats yra ir su tortu skoniu ir su mase.
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 07 25, 15:17)


antrasis, rafaelo biskvitai pertepti grietinele irsviestiniu kremuku su daug lazdyno riesutu, 3kg.

o kaip ta krema taip israitet ant torto ? turbut jis storokai pasidengia?
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 07 25, 14:17)
Nesupykit mergaites, parodysiu ir as savo paprastucius  4u.gif Abu puosti slapiu beze




labai dailiai atrodo tas rausvasis 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 15:20)
Mergaites, aciu  4u.gif

*monikute*, as net nezinau ka pasakyt. Darau kaip visada. Sutepu torta visada uzdejus formos borta, Jeigu turiu daug tokio pat dydzio tortu, kadangi formu tam tikro dydzio turiu tik po 1 vnt,  tai torta sutepu su bortu ir praktiskai is kart nuimu . Leidziu visada tortui pastovet bent pusdieni ir tik tada pradedu lyginti. Pradzioje nuimu su lopetele kremo likucius, jeigu reikia, siek tiek nupjaunu sonus. Tada paimu sviestini krema, (naudoju tik sarlot, nors cia buvo rasyta, kad jis nelabai tinka, man jis tinka labai puikiai, galima imti bet koki savo megstamiausia sviestini krema) krema sumaisau su biskvito ar meducio lakstu trupiniais ir labai gerai islyginu. Tada vel dedu i saldytuva, kad gerai sustingtu. Kai palieti torto pavirsiu ranka lieka sausa, tik tada pradedu torta dengt mase. Viskas.




ačiū už info. O laukiat kol ranka nesušlap jau kai tortą ištraukiat iš šaldytuvo ar ta prasme kol jis gerai sustings šaldytuve blush2.gif ?
Atsakyti
*monikute*, turiu omeny, saldytuve. Kai matau kad jis gerai sustinges, tada tik pradedu ruosti mase ir dengt. Ar cia aiskiai parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 25 liepos 2011 - 14:59
QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 14:51)
erikiuxxx, as manau kiekvienas turi atrasti savo recepta, kas butent jam yra skanu ir patogu dirbt. Tu kremu yra N. Balto sokolado pagrindu, juodo sokolado pagrindu, cukraus pudra su sviestu, tu paciu sarlot yra keliu rusiu, kondens su sviestu, rududu su sviestu, plikytas sviestinis kremas ir t.t.
Tas pats yra ir su tortu skoniu ir su mase.

drinks_cheers.gif tikra teisybe 4u.gif
kadangi tu kremuku daug, ir visu neimanoma isbandyti (turiu omeni, kad jej kepti tik sau)
tai ir norejosi suzinoti kuris yra populiariausias blush2.gif
uz klaidas irgi geda
pamaniau kad butu svarbi info pradetantiesiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 11:51

[cool.gif
pasta222[/b], prie tavo paprastuciu  biggrin.gif  ir as savo paprastuti parodysiu  biggrin.gif

na kur jau čia paprastutis Asseni pačios gražiausios frezijos wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti