QUOTE(vivir @ 2011 07 25, 14:17)
Nesupykit mergaites, parodysiu ir as savo paprastucius

Abu puosti slapiu beze
labai dailiai atrodo tas rausvasis
QUOTE(Asseni @ 2011 07 25, 15:20)
Mergaites, aciu
*monikute*, as net nezinau ka pasakyt. Darau kaip visada. Sutepu torta visada uzdejus formos borta, Jeigu turiu daug tokio pat dydzio tortu, kadangi formu tam tikro dydzio turiu tik po 1 vnt, tai torta sutepu su bortu ir praktiskai is kart nuimu . Leidziu visada tortui pastovet bent pusdieni ir tik tada pradedu lyginti. Pradzioje nuimu su lopetele kremo likucius, jeigu reikia, siek tiek nupjaunu sonus. Tada paimu sviestini krema, (naudoju tik sarlot, nors cia buvo rasyta, kad jis nelabai tinka, man jis tinka labai puikiai, galima imti bet koki savo megstamiausia sviestini krema) krema sumaisau su biskvito ar meducio lakstu trupiniais ir labai gerai islyginu. Tada vel dedu i saldytuva, kad gerai sustingtu. Kai palieti torto pavirsiu ranka lieka sausa, tik tada pradedu torta dengt mase. Viskas.
ačiū už info. O laukiat kol ranka nesušlap jau kai tortą ištraukiat iš šaldytuvo ar ta prasme kol jis gerai sustings šaldytuve

?