Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Helena Karpenko

QUOTE(CervusDama @ 2011 07 21, 15:07)
Gal kas nors galit parayti Karpenko privataus kabineto numeri? Paskambinau telefona, nebeturiu nr  blush2.gif o per google surastu nieks nekelia  g.gif  g.gif Beje, gal zinote, kada gydytoja atostogaus (jei dar neatostogavo)?

Šian ji jau darbe po atostogų.
Atsakyti
sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 11:33)
sveiki, esu ne vilnietė, tačiau norėčiau apsilankyti pas jūsų išgirtąją gydytoją, tai man nereikia siuntimų, galiu paprastai užsiregistruoti privačiame jos kabinete? Kokia maždaug kaina pas ją?

Galite, zinoma. Kainos nera labai zemos, pasiskambinsit, Jums pasakys kainytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2011 08 10, 11:58)
Galite, zinoma. Kainos nera labai zemos, pasiskambinsit, Jums pasakys kainytes  4u.gif

aš noriu, kad pakonsultuotų dėl 2 persileidimų, kiek skaičiau čia jos sritis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 10, 10:33)

Nereikia jokiu siuntimu, tiesiog pasiskambink ir uzsiregistruok...kai vaziuosi pas ja pasiimk israsus kokius tyrimus dareis, ka rado ir pan.
Kas del kainu, tai jos tikrai nera didesnes, nei kitose privaciose klinikose mirksiukas.gif Ir kainyte priklausys, nuo to kokius ji tau tyrimukus dar darys arba ne
Atsakyti
Sveikos,

pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas smile.gif Na aisku ner labai pigu - palikau 365 lt smile.gif Bet cia uz kraujo tyrima, konsultacija ir dar viena tyrima.
Atsakyti
QUOTE(Lelena @ 2011 08 11, 09:22)
Sveikos,

pas sia gydytoja labai ilgos eiles, dabar 18d rugpjucio registruos rugsejo menesiui. Vakar pas ja buvau kasmetiniam vizitui - greitai, aiskiai, maloniai viskas smile.gif Na aisku ner labai pigu - palikau 365 lt smile.gif Bet cia uz kraujo tyrima, konsultacija ir dar viena tyrima.

aš kai skabinausi, sakė registruos antradienį, iškart po švenčių, 16 d. g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal zinot ar dar vis priima naujokes gydytoja? ax.gif nes vienu metu nebepriimdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2012 01 18, 21:35)
sveikos 4u.gif
gal zinot ar dar vis priima naujokes gydytoja? ax.gif  nes vienu metu nebepriimdavo smile.gif

priima
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 19, 09:57)

Labukas mergaites, noriu nueiti pas karpenko, labai man ja isgire. sakiket o kiek kainoja pirma konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 12, 16:20)
Labukas mergaites, noriu nueiti pas karpenko, labai man ja isgire. sakiket o kiek kainoja pirma konsultacija?

Geriausia pasiskambinti pasiklausti, bet pas ja ne pigu... Ne maziau 200 lt smile.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit prasom, pas ja tokios kainos, nes ji gera specialyste g.gif kazkaip ivairiu atsiliepimu yra apie ja doh.gif
Atsakyti