Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

Dar norėjau paklausti, ar lyginate po plovimo vystykliukus, merliukus, daugkartines sauskelnes, prefoldus smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As jau kelaiu si klausima, issiaiskinau, kad geriau nelyginti, tada geriau sugeria.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 08 17, 14:36)
Dar norėjau paklausti, ar lyginate po plovimo vystykliukus, merliukus, daugkartines sauskelnes, prefoldus smile.gif Ačiū  4u.gif

as lyginau kol panikei mano mazdaug 3 menesiai suejo, dabar jau nebelyginu ax.gif Man jie kazkaip minkstesni budavo, o sugerdavo ir gerai (sysiuko mazaibuvo), dabar jau nebelyginu, biski laiko stoka o ir nematau poreikio ax.gif
Einu toliau konservuot, vasara ner kada siut ir megst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 08 17, 18:42)
as lyginau kol panikei mano  mazdaug 3 menesiai suejo, dabar jau nebelyginu  ax.gif  Man jie kazkaip minkstesni budavo, o sugerdavo ir gerai (sysiuko mazaibuvo), dabar jau nebelyginu, biski laiko stoka o ir nematau poreikio  ax.gif
Einu toliau konservuot, vasara ner kada siut ir megst  blush2.gif

labas prazuvele smile.gif
o as nieko nekonservuoju. Ai...niemanoma viska moket ir suspet.
Todel siuvu smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 17, 17:47)
labas prazuvele smile.gif
o as nieko nekonservuoju. Ai...niemanoma viska moket ir suspet.
Todel siuvu smile.gifsmile.gifsmile.gif

buvau dingus blush2.gif seimynines bedos verysad.gif
net visko perskaityt nespejau... Bet dabar jau gal bus laiko ir pas jus pasibuti, labai grazus jusu darbeliai, ir labai patiko kazkurios jusu imesta nuoroda su prilaikanciom kelnytem- sijoneliu naujagimiui thumbup.gif reiks gal pabandyt, bus dovanom g.gif
Atsakyti
Aha Rytiete ta sijonuka buvo imetus.
Nors mes tai nuo 2 sav puikiausiai nesiojom kelnytes tinkamo mums dydzio...buvo saltas oras, tai ant virsaus sliauztai ar kelnytes (beja mamos lindex kelnytes labai tinka vystykliniams maziams, carters bodziai taip pat thumbup.gif ) o jei dar kur iseiti reikia, tai nebus praktiska tas sijonukas. Cia tik mano asmenine nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 17, 20:21)
Aha Rytiete ta sijonuka buvo imetus.
Nors mes tai nuo 2 sav puikiausiai nesiojom kelnytes tinkamo mums dydzio...buvo saltas oras, tai ant virsaus sliauztai ar kelnytes (beja mamos lindex kelnytes labai tinka vystykliniams maziams, carters bodziai taip pat  thumbup.gif ) o jei dar kur iseiti reikia, tai nebus praktiska tas sijonukas.  Cia tik mano asmenine nuomone smile.gif

na jo, isejimui tai nelabai praktiska... bet man labai grazu, o nakciai tai manau pats tas, tik as daryciau ne kaip silonuka uzmaunama, bet per sona su sagom uzsagstoma.. na toki kaip pala sone su sagomis.. Tai manau istiestas ne toks jau mazas ir butu, dar dar ir kaip pledukas vasara ant auto kedutes ar siaip vesesniu oru pasitarnautu ax.gif g.gif na as cia tik tokia minti audziu... o kai su sagutem tai ir dydi lengviau galima pareguliuot: isiuvi sagutes toliau nuo krasto gaunasi siauresnis, arciau krasto- platesnis ax.gif

PS. dar buna tokie salikiukai per galva maunami, tai cia jei apmazinus sagutes ir skersai persegus tai manau ir visai nieko ziemai butu g.gif nu cia jau is fantazijos srities, bet as kai praktiska motera, tai visko prisimastau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 17 rugpjūčio 2011 - 21:07
QUOTE(crazy woman @ 2011 08 17, 20:03)
na jo, isejimui tai nelabai praktiska... bet man labai grazu, o nakciai tai manau pats tas, tik as daryciau ne kaip silonuka uzmaunama, bet per sona su sagom uzsagstoma.. na toki kaip pala sone su sagomis.. Tai manau istiestas ne toks jau mazas ir butu, dar dar ir kaip pledukas vasara ant auto kedutes ar siaip vesesniu oru pasitarnautu  ax.gif  g.gif  na as cia tik tokia minti audziu... o kai su sagutem tai ir dydi lengviau galima pareguliuot: isiuvi sagutes toliau nuo krasto gaunasi siauresnis, arciau krasto- platesnis  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mes turejom miegmaisi tokio tipo apacia kaip tas vadinamas sijonukas, na man visai nepasiteisino (kelis kartus uzsidejom ir iskart nusprendem bodi persisiuti, taip ir padarem), gal todel taip itariai ir ta sijonuka ziuriu...kazkaip man nelabai jis...taigi kelnytes atitaikyti galima tinkamo dydzio...
aisku mano vaikas gime 4 kg ir menesio jau svere 5,3 kg, dvieju 6,5 kg, tai mes nuo 2 men jau naudojam didesnio dydzio kelnytes. Jam dabar 6 men sveria 10 kg ir tebetinka puikiai ir dar tiks manau ilgai mums jos. O iki tol turejom mazesnio dydzio dvejas, nei daug ju reikejo nei ta dydi labai daznai reikejo keist...
tiek kad ta sijoneli lengva numegzti, o jei dar su atsegimu sone visai paprasta.
Atsakyti
Nuo kokio 3 mėn aš irgi kelnytes dėčiau, bet pvz ką tik gimusį mažutėlį maut (būtent maut, o ne segt) vilnonėm ir dar jei kas 1val -... unsure.gif na, čia grynai pagal kiekvienos polinkį kiek tą vaiką tampyt nori, vilnones kelnytes vis tiek ne tas pats apmaut kaip kad trikotažines plačias kelnytes. O gražiai raštuotai numezgus ir pritaikius tinkamus marškinėlius gali drąsiai eit ir į svečius, vis tiek tokie maži daugiausia miega mirksiukas.gif
aišku, jau kai paskiau vaikas spardos, daugiau judėt nori, tai jam nebepatiks tas maišas ant kojų.
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 08 15, 19:28)
Nu jo, tas tiesa, tada išeina, kad 40 cm per liemens apimtį bus mažoka...  g.gif

pamatavau savo jau naudojamas kenytes, tai ramybes busenoje (liemuo megztas "gumyte") yra 11cm, istempus 20cm, bet galima ir iki 22cm pratempti, tad man iseina, kad 40cm visiskai pakanka...
bet cia nuo vaikelio priklauso, maniskis smulkus, tai mum 40cm per liemeni i valias... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 18 rugpjūčio 2011 - 22:00
sveikos,

klausykit, o kaip su tom vilnonem pedkelnem kaune? g.gif gal kas buvot toj isparduotuvej? ar ju yra, kaip ten kainos vasara? g.gif ruduo arteja, tai jau aktualu biggrin.gif
Atsakyti